סקר חדש!

ערן1987

New member
סקר חדש!

בסקר הקודם שנערך לפני כחודש הייתם צריכים לבחור מיהי זמרת הפופ המצטיינת של שנת 2011 (בהתאם לסקר שנערך לפני כחצי שנה ששאל את אותה שאלה והתייחסה לחצי הראשון של 2011). אדל זכתה בסקר עם 3 מהקולות שלכם (30% מסך הקולות), כשאחריה נמצאות ריהאנה וליידי גאגא עם 2 קולות כל אחת (20%) ואחריהן נמצאות קייטי פרי, ביונסה ושאקירה עם קול אחת לכל אחת (10%). ג'ניפר לופז, ג'סי ג'יי ובריטני ספירס יצאו בידיים ריקות עם הסקר הזה. בתמונה: אדל באורגיה חגיגית עם כמה חברים חדשים.

ערן1987

New member
והסקר החדש הוא..

כידוע לכם מדונה תגיע להופעה אחת בישראל בסוף מאי הקרוב כדי לקדם את האלבום החדש שלה MDNA. הסינגל החדש של מדונה, Give Me All Your Luvin', כבר נמצא במיקומים יפים במצעדים העולמיים ואחרי הופעתה של מדונה במחצית הסופרבול האחרון נראה שהעולם קצת התגעגע. אבל האם מדונה עדיין רלוונטית לעולם המוסיקה של 2012, עולם בו ריהאנה, ליידי גאגא וחברותיהן משחררות שירים חדשים כל יומיים? מה דעתכם בעניין - האם מדונה עדיין רלוונטית לעולם המוסיקה של שנת 2012? נכון, ההשפעה שלה עצומה ואי אפשר להתווכח על כך, אבל האם המוסיקה שלה עדיין מתאימה למה שאנו הורגלנו לשמוע בשנים האחרונות? מה דעתכם בעניין?

Music Man XD

New member
נראה לי שאני צריך לשמוע את האלבום החדש שלה

כדי להחליט לגבי המוזיקה שלה. בינתיים נראה שהיא לא עושה יותר מדי רעש. הסינגל האחרון לא ממש מזיז משהו למישהו. הקליפ די סתמי (אם כי היא נראית בו מצוין), וזהו. ההופעה בסופרבול הייתה "עייפה" לדעתי ולא ממש התלהבתי ממנה. נחכה ונראה

ערן1987

New member
אני כמובן מתכוון לשאלה באופן כללי וביחס למה

שצפוי מהאלבום ומהסינגל הראשון שלי

אני כתבתי שהיא רלוונטית.

למרות שהיא עושה חרא מוזיקה בשנים האחרונות ולמרות שזה נראה כאילו כן עבר זמנה,היא עדיין מרעננת ומופיעה בצורה יוצאת מהכלל,לא מתביישת להיות אנרגטית ומינית גם בגיל 50 פלוס ועושה את זה בצורה שלא נראית פתאטית בעיניי. היא עדיין נותנת לקהל הרחב להרגיש שהיא רלוונטית. אפילו כשהיא עושה חרא מוזיקה,היא עדיין משתדלת לעשות מוזיקה עם סאונד עדכני,עכשווי,קיצי,מודרני ופופיסטי. היא מאוד מאוד משדרת רלוונטיות. היא מראה שהיא עדיין באנרגיות ליצור עוד ולהשאר בסביבה-בעיניי זה מראה שלא עבר זמנה עדיין.

ערן1987

New member
מסכים איתך לגבי המיניות בגיל שלה

היא נראית יותר סקסית ומושכת מלא מעט זמרות אחרות שיכולות להיות הבנות שלה.

וזה לא רק המיניות, זה כל המכלול

של האנרגיות והשאיפה להיות עדכנית ומודרנית. אגב,ראיתי יחד עם הילוש את הסרט שהיא ביימה ומאוד אהבתי. סרט מאוד יפה.

ערן1987

New member
אני עדיין חושב שהיא רלוונטית

גם אם הסינגל החדש הוא לא הדבר הכי טוב שהיא עשתה בשנים האחרונות היא עדיין רמה אחת מעל כולם. כמובן שאין לי מושג איך יישמע האלבום החדש שלה אבל היא עובדת עם כמה מפיקים תותחים (אם אני לא טועה גם עם וויליאם אורביט שהפיק לה את Ray Of Light מ-98') כך שאני בהחלט מצפה לראות מה יש לה להציע והאם היא תתפתח שוב (במיוחד אחרי האלבום הקודם והלא מרשים במיוחד).

ערן1987

New member
זה נחמד ויפה ש-3 אנשים הצביעו לסקר בעמודה שלו

אבל למה אתם לא מסבירים למה בחרתם במה שבחרתם?

למעלה