סקר חדש

יאיר B

New member
סקר חדש

בסקר הקודם נשאלתם על תכונה דמיונית (יותר או פחות) שהייתם רוצים שתהיה בנגן העתידי שאולי תקנו. על הסקר ענו 21 איש. הרוב הגדול (כ-40%) בחרו ביכולת הטענה "על הדרך". מזה אני מבין שיש לאנשים בעיה להגיע למחשב/ספק לטעינת הנגן. לכן חיברתי את השאלון הבא שקשור לשאלה של השבוע שעבר (וגם מעניין אותי באופן אישי). לסקר החדש (כשאני אומר מוזיקה בסקר, אני מתכוון גם לסרטים/תמונות וכל דבר שניתן לעלות על הנגן, לאו דווקא למוזיקה באופן מיוחד). הערה: אם למישהו יש שאלה לסקר שמעניינת אותו באופן אישי וקשורה באופן ישר לנגנים, הוא מוזמן לכתוב לי ויתכן שיוכל לקבל את תשובת חברי הפורום באמצעות סקר אישי!

מושו 21

New member
../images/Emo32.gif שקשור לסקר הקודם ..

למי שיש בעיה עם הטענה של הנגן שלו והסוללה לא תמיד מספיקה לו או שהמחשב לא תמיד זמין - פיליפס הוציאו מטען אוניברסלי המתאימים לרוב הג'אדטים (בינהם נגנים, אוזניות בלוטות', פלפונים מסוגים שונים בינהם נוקיה מוטורולה ועוד כמה). מגיע בשלושה דגמים כרגע בארץ 1. מטען עם סוגי החיבורים השונים המיועד להטענה דרך החשמל. 2. מטען לרכב (חיבור למצת של הרכב) עם החיבורים השונים. 3. מטעני חשמל עם סוללה עצמאית של 15 ו-30 שעות - אפשר לטעון אותם ולהשתמש בהם לטעינת המכשירים השונים גם כשאין מחשב או נקודת חשמל זמינה. שימושי למי שנוסע הרבה, בעיקר לאלו מבינינו עם הנגנים הגדולים יותר (נגני וידאו עם מסך גדול שהסוללה שלהם קצת "קצרה"). היתרון - מתאים גם לאייפודים למיניהם (מה שמטענים ג'נרים פשוטים לא). המחירים הם בין 150 ל-300 ש"ח אאל"ט. (300 זה לדגם שכולל את כל המחברים וסוללה של 30 שעות)

One Echoe

New member
אחד הדברים הטובים בD2

הוא שאין מה לדאוג לגבי הטענה... לכן אני לא זקוק לכל הפתרונות האלה..

מושו 21

New member
לשמחתי, גם אני לא ../images/Emo45.gif

אבל לטיול לדרום אמריקה דווקא הייתי שוקל לקנות ג'דג'ט כזה (להטענה של הנגן והפלפון)

stardust19

New member
אני היחיד שלא זוכר מתי הטענתי את הנגן במידע

חדש
:-O

One Echoe

New member
אגב השאלה שלך מאוד מעניינת..

הסיבה: המוגבלות הבלתי נסבלת של רוב הנגנים הניידים. כל פלאפון מעפן שעולה היום 800-1000 ש"ח (שלא נדבר על טלפונים יותר יקרים) הוא בעל יכולות אלחוטיות: אינטרנט, בלוטוס', יכולות שליחת MMS וכו'. אבל נגנים של אלפי שקלים חסרים תכונות אלה (יש בחדשים WIFI- הבעיה היא שהם יקרים מדי ובדר"כ לא מאפשרים גלישה באינטרנט אלא חיבור לרשתות אינטרנט שיתופיות). וחבל. אני לא יודע אם אני היחיד שמרגיש ככה, אבל זה ממש מרגיז לחשוב שהדברך היחידה "לטעון" את הנגן היא לחבר אותו למחשב. זאת הסיבה גם שקניית מכשיר טלפון איכותי כגון הIPHONE או HTC HD הרבה יותר מנגן נייד. אני מניח שהאהבה שלי לצליל חד ואיכותי גברה על ההתלהבות מטלפון איכותי בעל יכולות אלחוטיות ודינמיות. אולי בסוף אני אשלב בין ה2.

יאיר B

New member
אני כנראה שמרן.

אצלי לכל דבר יש את המכשיר שיועד עבורו (אני גם לא משתמש בנגן כ-DOK כמו שהרבה עושים - יש לי DOK יעודי). לטלפון יש את הייתרונות שלו אבל גם חסרונות כמו סירבול (הוא גדול יותר מנגן), זמן הסוללה שלו נמוך יותר (במיוחד אם משווים לנגנים של איאודיו), הוא יקר יותר מטלפון (גם הזולים ב-1000 ש"ח יקרים יותר מאשר נגן פשוט אבל טוב). כמובן שרובם מוגבלים מאוד בזיכרון שלהם. אני בכל מקרה לא מתכנן להפוך את הטלפון שלי לנגן (ולמזלי גם אי אפשר במכשיר שלי). הרעיון לסקר הזה עלה בדיון בנושא אחר בהפסקה.

למעלה