סקר חדש

יאיר B

New member
סקר חדש

לסקר הקודם הצביעו 16 אנשים. באופן גורף נבחר רוק / רוק כבד (7 אנשים). הסקר של השבוע הזה הוא קצת בידיוני, אבל יש סיכוי לראות את הפיצ'רים הללו בעתיד. לסקר החדש

stardust19

New member
BT סטריאו.

משדר FM אני יכול לבנות בעצמי, כנ"ל גם מטען (עשיתי משהו לפלאפון עוד כשהייתי בטירונות). הקרנה של סרטים- הטכנולוגיה קיימת אבל עדיין בחיתוליה, מה גם שלא נוכל להקרין סרט בחוץ או משהו כזה. פשוט לא נראה כלום, וגם אם זה כבר יהיה אז הפלאפונים יאמצו את זה יורת מהר. ו- BT זה מה שנשאר. נמאס להיות תלוי בחוטים. שיעשו כבר אוזניות מקצועיות BT סטריאו וככה לפחות זה לא יהיה מגוחך ללכת עם אוזניו ענקיות וכבל בעובי של שערה.

trakl95

New member
שלא לדבר על ה"קשרים" וה"תסבוכות"

האינסופיים, שתמיד יש לי בכבלים של האוזניות...

סוללה הנטענת על ידי ניענוע. במיוחד ל MP3..

לריצות. ולהליכה וכדומה. לא צריך לטעון את הסוללה יותר. היא נטענת בעצמה ( יש כבר לשעונים דבר כזה כבר עשרות שנים ) הMP3 תלוי בקליפס על גבי החגורה בדומה לסופר צעדים. כל צעד מטעין עוד פעם את הסוללה. אחרי צעידה/ריצה של מספר קלומטרים היא מוטענת עד הסוף. ניתן כמובן לקחת את המכשיר ולנענע אותו ביד אם לא הולכים הרבה. גיל.

../images/Emo13.gif זה בגלל שלא ראיתי את סעיפי הסקר

לפני שכתבתי. יש לנו אותו קו מחשבה...

tweeg

New member
בחרתי במקרנים

בלוטוס זה נחמד,אבל אני לא יכול להגיד שהחוט של האוזניות מפריע לי. gps ומשדר לא עוזר לי,כי זה בעיקר לרכבים ומערכות,וזה דורש רמקולים. הטענה ניידת זה נחמד,אבל מיותר שיש חשמל בכל מקום. ומקרנים זה שימושי,במיוחד לאנשים שלא רוצים להיסחב עם נגני וידאו אבל רוצים וידאו. מה הייתי רוצה באמת לראות: עדשות מגע עם וידאו הmorph(הטכנולוגיה שהוא מבוסס עליה)

הקרנה זה הכי פחות הגיוני לנגנים...

בגלל שמכשירים שמקרינים דורשים סוללה גדולה בגלל צריכת זרם פי כמה וכמה למנורת הקרנה. אנחנו רוצים נגנים כמה שיותר קטנים וזה קצת מנוגד לנגן עם יכולת הקרנה. אבל אולי ימציאו סוללה קטנה וזעירה עם "כוחות" על ( על זה היה הסקר
)

trakl95

New member
אולי יכולת הטענה על הדרך באיזשהו אופן

אם כי "בתנועה"? ומה יהיה,אם כך,עם מי שמעדיף לנוע כמה שפחות? היה עדיף,אולי,הטענה תוך כדי ישיבה...

or121210

New member
הייתה לי התלבטות קשה

אבל בסוף בחרתי בטעינה "על הדרך" כי צריך לחסוך בחשמל בשביל איכות הסביבה של
. למרות שאני חייב להודות שאוזניות שן כחולה (סטאריאו!) זה מאוד חשוב לי, וגם מקלט (למה כתוב משדר?) רדיו FM היה יכול להיות נחמד (די למתיחת האוזניות! נמאס לי שהרגל שלי צריכה לגעת באף כדי שאשמע רדיו), למרות שאני לא שומע הרבה רדיו.

One Echoe

New member
בקרוב

BT יהפוך לסטנדרט בנגנים. כך שבעיניי מה שהכי הייתי רוצה לראות (ולא יקרה בקרוב...) זה יכולת הטענה "על הדרך" וכמובן GPS.

elan4

New member
לעבר שרים דרך הבלוטוס

זה מה שחסר המחשב כף יד שלי עשה את הזות וכלל מה שנלווה עם המכשר עצמו GPS וחולי

למעלה