סקר חדש

לא יודעת, אבל זה לא תרוץ

אפשר היה לספר על מה שמתרחש בנסוך-חורף דרך עינייו של קיץ, כאשר מרטין מספר דרך אחד הזאבים האחרים על יתר הזאבים... למשל כאשר הוא מספר על ניימיריה דרך חלומותיה של אריה, הרי הוא משחיל שם כמה שורות על יתר ה"להקה" ומה עושה כל אחד מהזאבים האחים... יכול היה לספר שם על קיץ. או לסיים את ה-POV של בראן מוקדם יותר (למעשה, לאחר החלום שלו ושל ריקון על אדארד, ה-POV שלו הפכה למיותרת למדיי).

mariats

New member
אהובה

של טיריון של דאני ושל אריה והמ..של סאנסה התחיל להיות מעניין לאחרונה נקודת מבט שחסרה לי..סאנדור X: וגם טיוון אני מניחה

סאנסה וטיריון

לא רק בגלל חיבה לדמויות אלא גם בגלל שההתרחשויות המתוארות דרך עיניהן הן המעניינות ביותר לפי דעתי. דמויות שאינה POV שחביבה עלי? רוב, אוברין מארטל, מלכת הקוצים, גארלאן טיירל.

לועהארי

New member
עוד POV שהיה יכול להיות מעניין...

אילין פיין. אם יש לו דעה בכלל על מה שהולך סביבו. בימי הביניים, מוציאים להורג סבלו משיעורי התאבדויות בין הגבוהים ביותר, מענין אם מרטין היה מתחשב בעובדה זו.

הלדין

New member
איליין פיין די מצטייר כמקצוען

נאמר שהוא האדם שהכי התאים לתפקיד המוציא להורג מזה שנים. גם לא התרשמתי שיש לו ממש חיים מחוץ לעבודתו. הוא למד את הלקח - בפעם האחרונה שהביע את דעתו כרתו את לשונו. בפעם הבאה,סביר להניח ש יפטרו אותו והוא יהיה הלקוח הראשון של מחליפו. מלבד זאת, הוא קפץ מייד על האפשרות לצאת לחופשה עם ג'יים בהארנהל. זה אומר משהו על הבן-אדם. מעבר לכך, POV של איליין פיין היה דורש ממרטין לתת לו תפקיד חשוב יותר במהלך העניינים.

הלדין

New member
לדעתי

ה-POV הכי אהוב עליי היה בריאן. איזה POV הייתי רוצה לראות? של רוז בולטון. לא מתוך אהבה יתרה אלא לראות איך מרטין מסובב את דמותו ב-180 מעלות והופך אותו ל-"הבחור הטוב" של הסיפור במקום האדם הקפוא והצבוע כפי שהוא מוצג עד כה.

maglor

New member
הממ...

דבר ראשון חדש בפורום. קראתי את כל ארבעת הספרים, כמו שאני מבין, "משתה לעורבים" עדיין לא פורסם במלואו בארץ, אני אשתדל להימנע מספוילרים, אם זה רלוונטי, מבקש לומר לי. ועכשיו לסקר: קשה לי לומר מי הנקודת מבט האהובה עלי מאחר ויש כל כך הרבה, אבל אלה האהובות עלי טיריון, ג'ון, בראן, דיינריז (זה האיות? קראתי באנגלית), אריה, ג'יימה\י (שוב, איות?). דמות שאינה POV שאני אוהב: מארג'רי, דג שחור וטומן.

למעלה