סקר חדש

דוראן2

New member
לא בטוח

באחד הפרקים של בריאן במשתה היא רואה אח גדול שצולע ברגל (סאנדור נפצע ברגלו) ואת הסוס שלו

לשניכם, הוא מפסיק עם מה שעשה.

הוא כבר לא סאנדור קליגאן, כלב השמירה וכל שאר מה שהוא עושה, הוא אח שותק. החיים שלו די נגמרים. בגלל זה גם הקבורה הסימבולית. הוא לא יחזור להיות כלב השמירה. כלב השמירה מת.

lol1000

New member
אולי אבל בוא נגיד שיתקיפו את האי השותק מה הוא

אבל סתם דוגמה מתקיפים את האי השותק מה הוא יעשה לדעתכם

mariats

New member
ומה בדיוק מחזיק אותו כאח שותק?

כבר ראינו שאת סאנדור לא כולכך מעניינות שבועות מחויבויות ונאמנויות למינהן..מה יגרום לו לרצות כולכך להשאר אח שותק לנצח?

לא הרבה. אבל אולי הפעם.

!NOT אולי כן, אולי לא. אני הייתי רוצה להאמין שהפעם הוא ישתנה. הייתי רוצה להאמין שה-Eldest יחזיק אותו שם.

הלדין

New member
סאנדור ציני להחריד כמו הרבה מהדמויות של מרטין

אני חושד כי פרט לרצונו האובססיבי להרוג את אחיו ולכעוס על כל העולם, הוא אוהב פשטות. לא סתם מכנים אותו "כלב השמירה". הוא עושה את העבודה שלו בנאמנות וביעילות אכזרית. הוא התכוון, לדעתי, להפוך ל-"כלב השמירה" של רוב סטארק כשלכד את אריה ועכשיו, אם הוא בחיים, הוא בטח "כלב השמירה" של האח הזקן שהציל את חייו והשאיר מאחוריו את חייו כסאנדור קלגאן (עד שמרטין ירום הודו ידפוק לו אותם בפרצוף ב-"רוחות החורף"). סאנדור פשוט בז לצביעות בשבועות ונדרים - הוא אמר לג'ופרי בעצמו שהוא לא צריך להיות אביר בשביל לשרתו.

Emma Oo

New member
הממ כן, אז ../images/Emo26.gif

בשבילך, תיקון
הPOV החסרה היא של כלב השמירה, לפני המוות שלו. בכל זאת, הוא היה פעיל גם קודם =]

rsmb1

New member
../images/Emo13.gif

הPOV האהובים עליי טיריון ג'יימי וג'ון(יותר בגלל הדמויות המשעשעות שהוא פוגש- אד הקוטר טורמונד וכו') מי שחסר לי זה כמובן אצבעון. זו הדמות שעושה הכי הרבה בלי שכמעט נשים לב. ואולי מלכת הקוצים.

kheldar

New member
לדעתי

אני אוהב מאוד את ה POV של טיריון וג'ון והייתי שמח לפרקי ואריז או אצבעון

לועהארי

New member
ה POV שלי...

האהובים עלי: אריה, טיריון. הפחות אהובים עלי: סאנסה. דמות אהובה שאינה POV: סאנדור קלגאן. דמויות שהייתי רוצה POV שלהן: סאנדור קלגאן - ברור למדי, הוא יכול לשפוך אור מעניין על מה שקורה שם. ההר הרוכב - הדמות הכי מרושעת, האם ניתן לכתוב את נקודת מבטו של אנס, רוצח ומתעלל סדרתי ? יכול להיות מעניין מאוד. באריסטאן האמיץ - נראה לי שיכול להיות לו הרבה מה להגיד.

ניר4819

New member
שלי

ה-POV האהוב: טיריון וג'ון POV לא אהוב: בראן, ואחר כך סנסה... מי שהייתי רוצה כ-POV: סאנדור קלגיין או אחיו ההר... ואם אפשר שניהם, בכלל מצויין... וגם ג'ורה מורמונט (קצת מפריע לי שכל הסיפור של דני מסופר רק מנקודת המבט שלה, ולא משום נקודת מבט אחרת)

יאי, סקר!

דמות POV מעולות: טיריון, אריה, תיאון, ג'ון וג'יים. דמויות עם POV גרועות: סאנסה, בראן, סרסיי (שהPOV שלה סתם הרס) ודאבוס. דמויות שצריכות POV: הצפע האדום, אצבעון, מליסנדרה, טיווין, מלכת הקוצים, העורב של המפקד של מורמונט (לשלטון!). אם כבר חושבים על זה, הנה מה שהודור היה חושב: הודור הודור הודור, הודור הודור הודור הודור. "הודור!" הודור הודור. "הודור הודור הודור!". הודור הודור. Ta-Dah :p

kheldar

New member
כן..

גם אני לא אוהב כלכך את ה POV של דאבוס אבל נו.. מה לעשות.. זאת הנקודת מבט היחידה שלנו כרגע על מליסנדרה...

Emma Oo

New member
"הודור?" ../images/Emo2.gif

סאנסה וסרסיי? הPOV של סרסיי היא הPOV היחידה [כמעט] שמתארת דמות רעה באמת. איך אפשר לוותר על פנינה כזאת?

:)

דמויות POV טובות (אלה שנהנתי לקרוא) הן סאנסה (בעיקר בשני הספרים האחרונים), סרסיי, קייטלין, טיריון. דמות POV לא מוצלחת במיוחד לדעתי היא בראן (אפשר היה לוותר עליו כPOV ורק לתאר אותו מהצד) דמויות שהייתי רוצה לראות כPOV הן: אצבעון ורוב. וזאת למרות שבעצם רוב נותן ערך מוסף דווקא לא כPOV. הוא מראה כייצד היינו רואים את אדארד, שהוא העתק כמעט מושלם שלו, לו ראינו אותו רק מהצד.

למעלה