סקר חדש

סתמרוח1

New member
נראה לי ש

הPOV האהוב עליי זה בראן או טיריון והחסר POV זה דג שחור או שאגא אני לא סגור על עצמי כל כך בנושא

lol1000

New member
אני חושב

שהPOV האהוב אלי הוא טיריון הדמות לא POV האהובה עלי היא טווין

Ayelet 363

New member
נקודות המבט

נקודת המבט האהובה עליי היא של ג'ון נקודת המבט החסרה האהובה עליי היא מרגארי כי היא נשמעת מעניינת.

לגוטל

New member
המממ

ה-pov של טיריון וג'ון אהובים עלי באותה המידה, והדמות שאיננה pov היא טיווין, או שסאנדור, לא יודע להחליט

האבק

New member
טיריון/ג'ון/דאינריז/בראן - ../images/Emo45.gif

בריאן/דאבוס -

R o t e m O p

New member
האממ...

ה POV האהובים עליי הם אדארד, אריה, בראן וטיריון הדמות שאין לה POV האהובה עליי הם ואריז, רוב וג'נדרי למרות שהוא לא דמות חשובה במיוחד...

flint15

New member
אהבתי את של סם

אבל שנאתי את של בראן(הם סתם מרוחות)

The silver star

New member
ובכן,

אהבתי את נקודת המבט של סם, כמו גם את של טריון. לגבי ג'יים (חסר היד) אני די חצוי, אבל בכלליות הוא נחמד. משומה, גם אהבתי את ה'אביר הטמא' או איך שלא קוראים לו. (הגיל, הגיל..
) אובריין מארטל היה בעל סגנון יוצא דופן לטעמי, בנותיו נראות לי בקושי כצל חיוור שלו. ו.. זהו. אה.. חבל שאין איזו נקודת מבט מרושעת. (יש אינטרסים, לא רישעות. אולי קצת אצל סרסיי, אבל שם היא מעורבת ביותר מידי טיפשות..)

מעדיף

שלושת ה-POV-ים האהובים עלי בסדר יורד: 1)ג'יים 2)אריה 3)טיריון שלושת הדמויות ללא POV שאני אוהב 1)אשה גרייג'וי- תנו לי עוד ממנה! 2)ז'ורה מורמונט- תנו לי עוד ממנו! 3)סיריוס בלאק. סתם תיקו בין רנלי לסאנדור קלגאן, דמויות הפוכות משהו. בנוסף, יש לי חיבה מתגברת לקבאן ומקום חם בלב לאד הקוטר

bunnytherabbit

New member
לי נראה

שה-POV הכי טוב זה של טיריון הייתי רוצה את הPOV של וולדמורט ואם לא אותו אז את טיווין.

Emma Oo

New member
אווו... נחמד ../images/Emo13.gif

האהובים עלי הם ג'יים וטיריון
הPOV החסרה היא של כלב השמירה. ובאופן די תמוה הPOV הפחות אהובה עלי היא של ג'ון, למרות שאני מחבבת את הדמות עצמה

למעלה