סקר חדש

סקר חדש

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם? 2.מי הזמר האהוב עליכם? 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם? 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם? 5.מה החיה הכי אהובה עליכם? 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות? 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר? 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות? 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים? 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור? *אני יודעת שהשאלות לא קשורות אחת לשנייה אבל תענו!!!!

Gilat18

New member
אממ היי... :) בחיים לא הייתי פה ומשעמם לי..

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם? אין כזו 2.מי הזמר האהוב עליכם? אוהו יש הרבה 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם? האקס שלי 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם? אמא של האקס שלי :) 5.מה החיה הכי אהובה עליכם? חיה בלתי נראית 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות? הממממ איש משפחה 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר? סיימתי יב :) אבל בד"כ שמה תתיק ומניעה שוב את האוטו ונוסעת 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות? חח תלוי איך מסתכלים על זה.. 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים? כן 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור? הממ משהו כמו 6-7 בבוקר.. ולא רק ביום שישי

"ליקום יש צורה די מטומטמת, לא נורא!

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם?מירי מסיקה\ענבל פלטפור 2.מי הזמר האהוב עליכם?איכס, בנים ששרים. 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם?ג'וני דפ כג'ק ספארו 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם?נמנע 5.מה החיה הכי אהובה עליכם?אני מת על כל החיות
6.איזו תוכניות אתם הכי אוהבים?לאידע 7.מה אתה עושה כשאתה חוזר מבית ספר?מוריד את התיק, את הנעליים ומדליק מזגן. 8.האם אתה אוכל ממתקים לפני הארוחות?לפעמים
9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים?לעיתים נדירות 10.אתה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזור?אני לא הולך למסיבות ביום שישי, אני הולך למפגשבט אם אני מלווה את מור ועדן 12:30, אם את מוריה ומיכל 1:40 ואם את אתי 12:00. הודגש באמצעות מדגישומטיק

צ ש ט ש

New member
להלהלה

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם? שונאת בנות שרות. אם חייבים - ג'ולי אנדרוז 2.מי הזמר האהוב עליכם? מיקה, ג'ארד מ30STM, בילי ג'ו מGD, פטריק מFOB, ג'ואל מGC, פייר מSP, ברנדון מפאניק!, דרייק בל ויש עוד המון המון 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם? ריאן רוס ~ריר~ 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם? ביל מTH
5.מה החיה הכי אהובה עליכם? בחיים - דג. על צלחת - פרה/תרנגולת/הודו/חזיר (איש איש באמונתו יחיה
) 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות? שנות ה-70, חברים, סאותפארק, סימפסונס, החברה הגבוהה, פרויקט מסלול 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר? מורידה את התיק ואוכלת (לפעמים מדליקה מזגן) 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות? כל פעם כשתאכלו ממתק זה לפני ארוחה כלשהי. 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים? כן 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור? כשישעמם לי

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifעלמנת חן><"

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם?שריתוש'
2.מי הזמר האהוב עליכם?בילי ג'ו ארמסטרונג מGREEN DAY ואֶריק ברמן 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם?דייוויד בקהאם
4.מי האישה הכי יפה לדעתכם?אנג'י,כמובן וניקול קידמן 5.מה החיה הכי אהובה עליכם?אהממ..אני אוהבת סוסים,כלבים,נשרים,עקרבים ועורבים 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות?האלופה,סאות'פארק,חברים,24(נגמר
) 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר?לא חוזרת מבית הספר כבר חודש
,נשארת שם
8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות?לא 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים?לא 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור?תלוי מאוד של מי המסיבה,עם אילו אנשים אני,האם אני נהנית,מי הפרייאלר שילווה אותי...

shaharrr53

New member
עונה.

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם?אין 2.מי הזמר האהוב עליכם?אנטוני קידיס,מיקה,פרדי 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם?אין 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם?הממ...ההיא מפרוייקט מסלול D: 5.מה החיה הכי אהובה עליכם?כלב 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות?הדבר הגדול הבא מאוד יפה
7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר?אוכל או נכנס למחשב 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות?לפעמים 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים?קצת 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור?תלוי P: *אני יודעת שהשאלות לא קשורות אחת לשנייה אבל תענו!!!!

נוגעע

New member
../images/Emo103.gif עונה ..

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם? אפרת גוש 2.מי הזמר האהוב עליכם? עברי לידר, יוני בלוך.. ויש גם מלהקות שאני אוהבת ואין לי כוח לכתוב 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם? לא דעת.. :/ 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם? ג'ניפר אניסטון:] 5.מה החיה הכי אהובה עליכם? חתול 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות? אין לי מושג :/ 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר? בדר"כ על המחשב/טלוויזיה/אוכל 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות? כע 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים? כעע 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור? מתי שתהיה לי הסעה הבייתה.

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gif אני../images/Emo70.gif

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם? איימי לי, גוון סטפאני 2.מי הזמר האהוב עליכם? ג'רארד, 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם? ג'רארד
, ג'ייק ממלרוז פלייסXD 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם? ממ איימי לי, גוון סטפאני וכל מיני דוגמניות 5.מה החיה הכי אהובה עליכם? כלבים
שרקנים
6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות? האוס, חברים, מלרוז פלייס 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר? נראה לי אני קצת במחשב/טלויזיה 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות? לא נראה לי
9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים? חח כן 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור? 12-1 אולי אחרי, אבל לא לפני

MushrooMush

New member
מצחיקק לי XD

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם?אלניס מוריסט 2.מי הזמר האהוב עליכם?כריס מרטין 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם?כריס מרטין 3> 3> 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם?אממ... אני אוהבת את נטליה אורירו ואת אסתי גינזבורג.. ויש מלא יפותת לא אופרררר 5.מה החיה הכי אהובה עליכם?פרה XD זה חיה מצחיקההה 3> הייתי קונה אותה@@ 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות?אחד נגד מאה --- זה יפה ! 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר? עוד חודש משהו אני יענה לךך ! 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות?אני תמיד אוכלתת.. ואין אצלי ארוחוחת אני אוכלת כל היום. 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים?כה.... תמיד>< 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור?מתי שהיא תיגמר.. מקסימום 5... וגם אז זה יחשב כאילו לא הייתי שם.. *אני יודעת שהשאלות לא קשורות אחת לשנייה אבל תענו!!!! אוקי D=

I L O V E MCR

New member
התשובות שלי יהיה כל כך צפויות../images/Emo129.gif

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם?אין 2.מי הזמר האהוב עליכם?ג'רארד וואי
3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם?ג'רארד וואי
4.מי האישה הכי יפה לדעתכם?נמ... 5.מה החיה הכי אהובה עליכם?עורבים ,פנתר שחור ,סוסים ועוד מלא. 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות?חברים
7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר?מחשב ושיעורי בית. 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות?כן 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים?כן=| 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור?הא? *אני יודעת שהשאלות לא קשורות אחת לשנייה אבל תענו!!!!טוב

עונה

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם? ענבל פרלמוטר 2.מי הזמר האהוב עליכם? זה נורא משתנה כל הזמן.. אממ נגיד דיויד בואי 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם? הוא...
וזה לא עובר.. 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם? לא יודעת.. 5.מה החיה הכי אהובה עליכם? חתול. 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות? ממ כוכב הכביש 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר? מחשב 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות? כן 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים? כן 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור? וואו, זה נורא נורא תלוי בהמון גורמים.. אם יש לי תוכניות לשבת, אם כיף שם, מתי חברים שלי הולכים..

למעלה