סקר חדש

I L O V E MCR

New member
אויי../images/Emo122.gif הכבישXPPP../images/Emo129.gif

אבל כוכב הכבש יכול להיות גאוני לא?P:::

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם
אממ איימי לי, כריסטינה אגילרה, נינט 2.מי הזמר האהוב עליכם
עברי לידר 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם
אממ אין ממש חח.. אבל שיהיה טל אלון (הדוגמן של רנואר), זוהר ליבה 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם
אנג'לינה ג'ולי, נועה תשבי 5.מה החיה הכי אהובה עליכם
ארנבים וכלבים (פקינז!) 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות
כרגע-האלופה, גיא פינס ואחד נגד מאה 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר
מחליפה בגדים ואוכלת ארוחת צהריים 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות
לא.. 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים
בקטנה.. משתדלת שלא.. 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור
תלוי איך המסיבה.. אבל בעיקרון נראלי ב4-5 גג.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif עונה <:

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם? אין. 2.מי הזמר האהוב עליכם? פרדי מרקיורי, מיקה, יוני בלוך, אנטוני קידיס. 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם? פרדי כ"כ סקסיייי. אבל כל פעם אני רואה עוד מישהו וחושבת שהוא חתיך. אבל פרדי ממש. 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם? ממ, אנג'לינה ג'ולי מהממת. 5.מה החיה הכי אהובה עליכם? כלבים. 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות? הדבר הגדול הבא, סיינפלד, חברים. 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר? מחשב, אוכלת.. 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות? יוצא לפעמים. 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים? פעם ב.. 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור? מתי שימאס.

mafakit

New member
עונה..D:|אלפקה|../images/Emo218.gif

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם? אבריל לאבין
2.מי הזמר האהוב עליכם?אה..אין זמר סולו אהוב.. 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם? ממ.. וגם דייויד.. ובוב.. וטום.. נו.. כל מיני מפורסמים יפים כאלה..
4.מי האישה הכי יפה לדעתכם? אני חושבת שאבריל יפה..
וגם איימי לי מדהימה.. יש כל מיני..
5.מה החיה הכי אהובה עליכם? כלב 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות? אה..גיבורים..וכל מיני סדרות ביס-סטארס.. ובובספוג[באנגלית!] 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר?מחשב/טלויזיה 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות?חח..כשבא לי 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים?כן 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור?אה..תלוי מתי נוח להחזיר..אבל בד"כ זה יהיה בסביבות1.. כי אף הורה לא רוצה להחזיר ב4 בבוקר.. *אני יודעת שהשאלות לא קשורות אחת לשנייה אבל תענו!!!!

עדן גפן

New member
If he loves you more../images/Emo190.gif|פיס|

go with him.. 1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם? אין.. 2.מי הזמר האהוב עליכם?אביב 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם?אביב תמיד היה נראה בעיניי אחד הגברים הכי יפים. אבל עם זאת, יש את יונתן גפן, אסי דיין, יו גראנט, יו לאורי, ג'ון לנון, פול מקארטני, ג'ורג' הריסון, אל פאצ'ינו והצעיר בחבורה- ג'ייק ג'ילנהול.. 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם? תצחקו, תצחקו, אבל פאריס הילטון. היא פשוט מהממת. 5.מה החיה הכי אהובה עליכם?כלב 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות? "בטיפול" ז"ל:(, האוס.. 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר? אוכלת צהריים 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות? בד"כ לא.. 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים?ברור 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור? מתי שנמאס לי..

עונה על מה שיש לי תשובה

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם? 2.מי הזמר האהוב עליכם? 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם? 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם? 5.מה החיה הכי אהובה עליכם? דולפין ופינגווין וכלב 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות? חברים, אחד נגד 100, האלופה, סיינפלד, הבוררררר
חח ועוד .. 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר? הומממ עכשיו אני בחופש רשמיתת
חח אבל בדרך כלל .. אוכלת ורואה טלויזיה .. או במחשב 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות? לע .. רק אם אני ממש רעבה .. אבל בקושי יש לנו ממתקים בבית 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים? לא .. פעם הייתי משקרת אבל כבר לא
10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור? הוממ בבוקר
או מתי שכולם חוזרים .. לא עניתי על ה 4 שאלות הראשונות בגלל שיש מלאאא אנשים יפים וזמרים/ות טובים/ות לדעתי ואין לי כוח לפרט ..

1Shir

New member
אחלה סקר!

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם? ג'ול ולין מרלין 2.מי הזמר האהוב עליכם? מקסימיליאן הקר 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם? בריאן קיני מ"הכי גאים שיש" (השחקן גייל הארולד), ג'ייסון פריסטלי בימי ברנדון וולש מבברלי הילס 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם? דומיניק סוויין, בר רפאלי, טיפאני אמבר ת'יסן, רומי אבולעפיה 5.מה החיה הכי אהובה עליכם? חתול 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות? מלרוז פלייס, דוסון קריק, תיקים באפלה, מכושפות 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר? שותה תה... ואני כבר לא בבי"ס 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות? לפני, אחרי, במקום...
9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים? לעיתים רחוקות מאוד אם בכלל, נראה לי שבכלל לא 10.את/ה הולכ/ת למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור? לפנות בוקר

דנטל

New member
חדש

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם? כריסטינה 2.מי הזמר האהוב עליכם? סאבלימינל 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם? ג'וני דפ 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם? אנג'לינה ג'ולי 5.מה החיה הכי אהובה עליכם? חתולים 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות? פימפ מיי רייד, סאות'פארק 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר? לא הולכת לבית ספר 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות? לפעמים 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים? כן 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור? בבוקר http://www.sprite.co.il/?MailID=3F7CF4D1-AAD1-40FB-A165-095EE419D965

אין לך, אין לך מקווווווווום

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם?ממ אפרת גוש (בטוח שכחתי מישהי שאני ממש אוהבת :() 2.מי הזמר האהוב עליכם?אביב גפן, יוני בלוך, מאור כהן 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם?וואי קשה! ג'וני דפ
, ובעיקרון אני לא אוהבת בנים יפים דוגמנים כאלה... 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם?מרלין מונרו (הייתה), אנג'לינה ג'ולי ולא עולות לי עכשיו עוד... 5.מה החיה הכי אהובה עליכם?כלב 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות?חברים! וסאות'פארק 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר?חזרתי, והייתי הולכת למחשב או לאכול 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות?מתי שבא לי 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים?כן 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור?מממ מתי שאני ארצה ניראה לי... בערך 2-3

../images/Emo204.gif

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם? אני לא אוהבת זמרות
2.מי הזמר האהוב עליכם? עברי
... 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם? עברי, הכי יפה בעולם
4.מי האישה הכי יפה לדעתכם? מלאני פרס 5.מה החיה הכי אהובה עליכם? דולפין 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות? האלופה
, אחד נגד מאה, הכל דבש.. יש מלא
7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר? אוכלת 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות?
9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים?
10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור? אני לא אוהבת מסיבות..

Cause I Broken

New member
עונה../images/Emo168.gif

1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם?אממ אין כלכך. 2.מי הזמר האהוב עליכם?ברנדון מפאניק,ג'רארד ממכ"ר,ג'ראד מ30STM,ברט מדה יוזד,עברי לידר,אביב גפן ועוד מלא.. 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם?ריאן רוס
*מזילריר* 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם?אנג'לינה ג'ולי ודרו משוP: 5.מה החיה הכי אהובה עליכם?פנדה וחתוליםD: 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות?חברים. 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר?הולכים לאכולD: 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות?לעיתים רחוקות. 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים?כן. 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור?אה?

../images/Emo203.gifאני אקח עכשיו כל דבר שאוכל להשתמש בו

אחר כך.... להלה. 1.מי הזמרת הכי אהובה עליכם? בר בלפר. 2.מי הזמר האהוב עליכם? אביב. 3.מי הגבר הכי יפה לדעתכם? חחח מה מפורסם? לא יודעת לא אוהבת דוגמנים וכאלה. 4.מי האישה הכי יפה לדעתכם? כנל. 5.מה החיה הכי אהובה עליכם? גולדן רטריוור. 6.איזה תוכניות אתם/ן הכי אוהבים/אוהבות? חח הבורר, פרויקט מסלול וכו. 7.מה את/ה עושה כשאת/ה חוזר/ת מבית ספר? אוכלת. 8.האם את/ה אוכל ממתקים לפני הארוחות? :( 9.יוצא לך לפעמים לשקר להורים? לא אז לא 10.את/ה הולך למסיבה ביום שישי מתי תחזרי/תחזור? חח כשיגמר, ואני לא הולכת למסיבות אני הולכות להופעות ובד"כ הן נגמרות ב12-1-2 כזה ואז אח"כ אני עוד יושבת בד"כ בחוץ עם מי שבאתי איתו ואז אחכ הביתה. :p

למעלה