סקר חדש!!!

• פותח הנושא G.O.D
  • פורסם בתאריך

Esmena

New member
גם טרי פרל (הוד מבחיליותה ג´דזיה

דאקס ) היא דוגמנית או/ו שחקנית עירום...ונדמה לי שגם ג´רי?(ראיין!)

ובל נא נשכח את

ידידתנו ט´פאל

SaxonK

New member
נראה שהיום

כל יפהפיה תורנית צריכה למכור את עצמה ולעבור טבילת אש באיזה מגזין גברים בלבוש מינימלי. מגזינים כגון Maxim, FHM וכו´ כבר הציגו תמונות אירוטיות חושפניות של ג´יליאן אנדרסון, לוסי לולס (הממליטה הסדרתית), רנה אוקונר, ליאה רימיני (השתלטנית ממלך השכונה) ועוד מיני קולביות וסלבריטאיות. מפליא אותי שהנשים האלה מוכנות להתערטל בצורה כזו. זה נורא שהנשים צריכות לעבור את זה. למה שסקוט בקולה לא יציג את נתוניו הפיזיים ב GQ? אוקיי, יודעים מה? BAD EXAMPLE!

SaxonK

New member
אם היא מבחילה לבדה, חכי שתראי

אותה בהולמרק בדרמה רומנטית קיטשית עם דייוויד הסלהוף, הלא הוא מיץ´ הנצחי-כבד הדדיים. זפזפתי לי להנאתי יום אחד ופתאום צרחתי בבעתה: דאקס! מה קרה? אז ככה: בהולמרק הייתה דרמה על אחת שעושה תאונה ונלכדת באוטו שלה שמתחיל לעלות באש. הכבאי אמיץ הלב שבא לחלץ אותה הוא מיץ´/הסלהוף. אמה מה? היא איבדה את ההכרה אן התעלפה או משהו בדומה, לכן רק שומעת את קולו, אבל לא רואה את פניו. איך שהיא שומעת אותו, טוינג! היא מתאהבת. ואיך שהוא רואה אותה, טוינג! הוא מתאהב. אמה מה? שניהם אמורים להתחתן (באותו יום, שיואו, איזה קטע!). אמה מה? עם אנשים שונים לגמרי ולא זה עם זו. מה יהיה? מה נעשה? האם ימצאו דרכם זה לזרועות זה? האם תזהה היא את קולו? האם יצליח להריח את ריח העשן שעוד השתמר בשיערה? האם יגמרו יחד? בזה אחר זה? בתנוחת הכלב? לא נשארתי כדי לברר. זפזפתי לי הלאה במהירות. וזה מה שנקרא מבחיל.

לא לצחוק אבל...

מצאתי בקאזה תמונה של טרוי מוצ #ת לקיו ויש לידה כל מיני דמויות ידועות, בקיצור, אורגיה

הסקר מוזר נורא...

הפרקים הכי יפים הם הפרקים בהם האנטרפרייז או וויאג´ר לא יורדים לשום כוכב, אין התמקדות באיש צוות ספציפי, אין הקבלה לימינו אנו והמלחמות הן לא בהכרח המוטיב העיקרי... ההתקלות הראשונה עם הבורג, התקלות עם המין 8572, הפרק עם ה-Traveller, פרקים עם Tempral Distortions... בכלל, הניסוח "ירידה לכוכב" לא מתאים למב"כ... אלא יותר לערוץ E.

אני אישית מעדיף את הפרקים השכלתניים

של DS9, אבל גם ככה אני כנראה היחיד שחושב שהיא סדרת הטרק הכי טובה (כן, כן, כולל העונות הראשונות - שלדעתי לא נופלות ברמתן מהאחרונות).

אכן אכן...

ואלה היו בהחלט מצויינים... פחות טובים מהשכלתנות של פיקארד, לדעתי... אבל, זאת רק דעתי.

הייתי מרחיב בעניין ואומר

שבעצם צריך להוסיף קטגוריה של פרקים שאינם שייכים לשום קטגוריה. זו לא סתם הכללה, אלא מדובר בפרקים שהעקרון בהם שהם מאוד בלתי צפויים (לא שאחרים הם לגמרים צפויים, אבל הם עוקבים אחר קוים כלליים דומים). הם מעלים רעיונות מפתיעים מאוד, ואפילו מוליכים אותנו שולל. כמה דוגמאות:הפרק בTNG שבו מוריארטי יוצר אנטרפרייז הולוגרפית ומטעה את פיקארד וגם אותנו. (מה שמזכיר לי שאפשר להוסיף קטגוריה של holodeck mulfunction ) ההיתקלות הראשונה בQ ובבורג - אלו לא "סתם" ציוילזציות חדשות. הפרק שהיקום של בברלי קראשר הולך ומתכווץ זה מה שאני זוכר בשליפה, ויש עוד. ולטעמי הם גם המוצלחים יותר.

G.O.D

New member
הנקודות שאתם מציינים נכונות אבל...

לפי השקפת עולמי הפרק בו מוריאטי יוצר את האנטרפרייז כהולוגרמה (למשל) הפרק הזה יש לו השלכות חברתיות לגבי מציאות ודימיון הפרק שניפגשו עם הQ והבורג וכו´ אלו פגישת תרבויות חדשות. ניתן היה להרחיב את הסקר, ללא ספק, אבל לפעמים עדיף משהו קטן וממוקד מאשר גדול ורחב.

למעלה