סקר חדש

גליזה

New member
סקר חדש../images/Emo88.gif

מוזמנים לפרט פה לגבי התשובה שנתתם. אני אישית תולה את רוב ההצלחה שלי במורים. כי נכון, צריך מוטיבציה וזה וזה וזה, אבל אם יש לך מורה מספיק טוב - את/ה לא צריכ/ה להתאמץ יותר מידי כדי להצליח בגדול. לדעתי.

הצבעתי "בעצמי".

אבל אני חושבת שהתשובה הכי נכונה היא השילוב בין שלושתם. קודם כל, בראש ובראשונה זה צריך לבוא מתוכנו. אם אנחנו בעלי מוטיבציה ובאמת משקיעים ורוצים להצליח, זה יקרה. זה עניין של גישה. אבל כמובן שגם המורים משפיעים, בגדול. צורת הלימוד שלהם, והצורה בה הם מתייחסים אלינו.

Grey Faerie

New member
עצמי

המקצועות בבית ספר מתחלקים לשניים- כאלו שלא צריך את המורים בכלל כי כל מה שהם עושים זה להכתיב לך את החומר וכאלו שצריך את המורים כדי להבין את הבסיס והטריקים הקטנים והשאר זה תרגול. נניח היסטוריה, תנ"ך ואומנות- אם יתנו לי את הסיכומים עצמם, זמן ללמוד ואת הבחינה, אני אלמד בעצמי ואני דיי בטוחה שאני אוציא ציון גבוה. כימיה, מתמטיקה, לשון דורשים הסבר, וההצלחה כבר תלויה בכמה אתה מתרגל את החומר. יש גם מקצועות אחרים, כמו נניח מחשבת ישראל, שבאמת צריך להבין את זה ולהתחבר לזה(טוב נו, קצת) תאכלס- תיכון זה קל. קיצור, חפרתי. וחפרתי רק על מקצועות שאני לומדת - אז אל תכלילו

עצמי.

כי בסופו של דבר, גם אם תהיה לי המורה הכי גרועה בארץ, החומר עדיין יהיה לי ביד. ואם אני אלמד אותו מספיק טוב אני אוכל להוציא 100.

צטלע

New member
עצמי

למרות שלדעתי הכי נכון הוא עצמי והמורים. אני דווקא יותר מצליחה בדברים שקודם שמעתי מהמורה או ממה שהיא הסבירה, כי אני זוכרת את זה. גם אם המורה ממש גרועה, היא לפחות דיברה קצת, או ניסתה ללמד. לעומת ללמוד לבד, שזה נטו אתה. וכמה שתתאמץ ככה תצליח. בכל מקרה בסופו של דבר אני חושבת שעצמי.

Efrat K

New member
עצמי

כי אני צריכה ללמוד את הכל בעצמי,לא משנה אם אני מגיעה לשיעורים ונוכחת בהם. בחלק מהמקצועות יותר קל ללמוד לבד ובחלק צריך גם עזרה של מורה אבל רק לימוד עצמי שלי תלוי בציון.

Keren I6

New member
כמובן שבעצמי!../images/Emo13.gif

אז נכון שהרבה מההצלחה של כל תלמיד בבית ספר קובעים המורים,וגם הספרים. אבל רוב הנטל הולך על כל אחד לעצמו. אני מאמינה שאם אני אלמד ואשקיע כמו שבאמת אני צריכה להשקיע,ההישגים שלי ירקיעו שחקים. אם אני לא מצליחה,נותר לי רק להאשים את עצמי. כי את המורה אני יכולה להאשים,אבל ברוב הפעמים,היא לא אשמה
ובהרבה מקרים,למורה אין בכלל תפקיד בלמידה למקצוע. הסטוריה,תנ"ך,ספרות, לא משנה איך המורה תלמד, בסופו של דבר,עיקר הידע מובא מדפים או ספרים או מקורות מידע כאלה ואחרים, כך שהתפקיד של המורה הופך להיות מזערי,ורוב העבודה היא של התלמיד, וכך גם ההצלחה!

linoy7

New member
בעצמי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

כמובן שלמורים יש חלק בעניין ההצלחה.. אבל העיקר זאת אני.

Tinkit16

New member
מורים.

סתם נו
בחוברות הלימוד. אוף, אני לא מצחיקה היום
בעצמי, בעצמי, טוב?!! :/

למעלה