סקר חדש

a Warming Sign

New member
סקר חדש../images/Emo88.gif

נא להתייחס בהומור ובהבנה
חייבים לדון בסוגייה הזאת ולסגור את העניין לפחות עד היציאה הבאה שהוא פולט לתקשורת.. אז מה באמת ההעדפה של רובי

1Shir

New member
אני מצביעה בעד

ALL OF THE ABOVE (כולל הורדת ההגבלה החוקית בסעיף 5) ברצינות, אני לא מבינה את ההגדרות האלה, למה להגביל? הכול בחיים יכול להיות

עפטוב

New member
עוד מהימים של טייק דאט

אני בטוחה שהוא בי סקסואל - ועוד בגיל 9 לפני ישדעתי מזה הומו הייתי אומרת שהוא ומארק היו "נאהבים" חחחח סתם אף סטרייט גמור לא היה עושה את הסט שלהם עם החולצות רשת - זה לגמרי אמור להעיד שהם הומואים. מי קראה את המילים של השיר שמארק כתב לרובי באלבום החדש של טייק דאט? ממש מדהים! חחחח ועוד עדות לזה שהם היו ביחד.

ולמה זה חשוב לדעת?

אני לא אוהבת את השאלות האלה לגבי רובי והן מעצבנות אותו גם, לדעתי הוא אוהב נשים בלבד, אז מה אם הוא אהב את מארק זה אומר שהם הומואים? גבר לא יכול להיות חבר של גבר אחר בלי שיהיו הומואים? דווקא באלבום החדש רובי אומר שמארק הוא כמו אח מאותו אמא. אז מה זה אומר? שהוא אוהב אותו כמו אח זה הכל.

Berliner star

New member
אני חושבת

שרובי סטרייט למרות שלא תמיד הוא ניראה ככה.. יכול להיות שהוא התעניין בניסיון להיות עם גבר אבל.. אני בכל זאת חושבת שרובי סרייט. כולנו יודעים שרובי אוהב לצחוק על זה ולראות את ההבעות פנים של אנשים כשהוא אומר שהוא גיי.. אז.. אני חושבת שהוא סטרייט שאוהב בנות. לא סתם בנות- כוסיות על! חחחחח *אני חייבת לציין שגם הוא כן הומו זה ממש לא מפריע לי ואני תמיד אוהב אותו ולא משנה מה הנטייה שלו. נ.ב- במידה והוא כן.. מה אתן אומרות.. ג'וני או מארק?

a Warming Sign

New member
לדעתי הוא בי סקסואל

הומו הוא בטוח לא,אי אפשר להגיד שהוא לא נמשך לנשים-זה בטוח
לגבי גברים,פעם התנגדתי לכל השמועות האלה כי זאת הייתה נראית לי בדיחה,וזאת באמת בדיחה,אבל יש בה שמץ של אמת.. אני חושבת שכן יש לו משיכה לגברים.לפעמים גם פשוט רואים את זה. מה שכן,אני לא חושבת שהוא אי פעם יתנסה במערכת יחסים עם גבר,או שהוא יעשה משהו עם מה שהוא מרגיש כלפי גברים. לגבי ג'וני
,אני חושבת שאחרי הכל יש סוג של משיכה ביניהם,גם אם זה מתבטא רק באופן מאוד טבעי להסתובב כל הזמן ביחד.

Karma Killer

New member
a B c d e f g h i j k l.i.a.d

חחח שזה בעצם "ביסקסואל עם העדפה לליעד" חח סתם אני צוחק. אמממ.... אין מצב שהוא סטרייט גמור. ממש אין מצב. גם אין מצב שהוא הומו. שיעשה מה שטוב לו הבחור

למי זה באמת משנה?../images/Emo3.gif

הומו גמור הוא לגמרי לא יכול להיות, מבחר הכוסיות שנתלו לו על הכתפיים רק הולך וגודל..
.. בהחלט יש לו משיכה מסוימת לגברים ואני לא אתפלא בכלל אם יסתבר שהוא בי... בכל מקרה, העיתונות מנסה לעשות מזה סלט אחד גדול אבל בתכלס, אפילו אם הוא הומו, אני מוכנה להמר שכל המעריצות והמעריצים לא יאהבו אותו את השירים שלו פחות, רובי יישאר רובי- In good times or bad times....

a Warming Sign

New member
או במילים אחרות,מה שכולנו ניסינו

להגיד בדרך כזו או אחרת: שיאהב את מי שהוא רוצה ושישכב עם מי שהוא רוצה, כל עוד אני נמצא/ת תחת הקטגוריה

Dana Mi

New member
האמת שאני לא יודעת..

אוהב נשים - זה בטוח, אי אפשר להטיל ספק בעובדה הזאת.. אוהב גברים - באחד הראיונות שלו (שגם שמו אותו באחד השרשורים) הוא מתייחס לנושא ממש בקור רוח.. הוא מדבר שם עם איזה לסבית (מישהו זוכר איזה ראיון זה?! עם הזאת מהתכנית כמו כוכב נולד שנפלה על הצוואר ושברה אותו או משהו) והוא שואל אותה, מסתקרן, לא נראה כאילו הוא רחוק מלהיות שם.. בכל מקרה, אם הוא ביסקסואל - שיהיה לו לבריאות! אני אוהב אותו תמיד כי הוא מלך.. ובקשר לשאלה ג'וני או מארק: ג'וני
אני מצטערת, לא יכולה לקבל על עצמי את העובדה שמארקי יהיה הומו. אי פעם. וכולנו יודעים גם שהוא לא בגלל הצנונית (מצטערת, הייתי חייבת להכניס את זה). ושוב, מארקי לא הומו, מארקי לא הומו, מארקי לא הומו....

Berliner star

New member
את בטח

מתכוונת לראיון הזה- http://www.youtube.com/watch?v=KhORJLHA0-k ראיון מעולה!! איך הקהל מייבש אותו (בלי כוונה) בהתחלה.. חחחחחח ו.. למה את אומרת שהוא מתייחס לזה בקור רוח?.. כניראה הנושא הזה של לסביות מושך אותו כמו שזה מושך כל גבר אחר..

למעלה