סקר חדש

Drorrrrrr

New member
סקר חדש ../images/Emo88.gif

בעקבות המפנה הפוליטי הדרמטי העליתי סקר חדש שמתקשר גם להיותנו "בין תיכון לצבא" וגם בשם התהפוכה הפוליטית שאירעה פה ב-24 השעות האחרונות. רוצו להצביע, אתם מוזמנים גם לפתח פה דיון על זה. תוצאות הסקר הקודם

hell cen be fun

New member
../images/Emo2.gif

הייתי בטוחה שאני אהיה היחידה שתצביע לזה שהיא תצביע למפלגה דתית. יש פה 2..

Drorrrrrr

New member
בראש תמיד אמרתי לעצמי

שאם אני אלך לבחור אני אבחר בשרון. עמיר פרץ יראה מגוחך בתור ראש ממשלה, נתניהו יהיה טעות לבחור, ומי עכשיו? אין שרון. המפלגה שלו, לא תעמוד בלעדיו, בגלל שאף אחד מהם הוא לא "פוליטיקאי מובחר". שרון סחף אחריו כל כך הרבה תומכים, בשל היותו אריאל שרון, ולאו דווקא בשל דרכו. עכשיו, כשהוא כבר לא יחזור לפוליטיקה [למרות שאני יכול רק לקוות להחלמתו המלאה ולרפואה שלמה], כל "הדור הישן" של הפוליטיקה הלך: אין רבין, אין פרס, אין שרון, ואנחנו עומדים עם מתמודדים חדשים [מלבד ביבי] שלא יודעים מהחיים שלהם. זו הבעיה הכי קשה. שגם אם רוצים לבחור, אין במי לבחור.

Liza1987

New member
אז מה?!...

פרס הוא אדם כל-כך משפיע בפוליטיקה הישראלית... !!!.. העובדה שהוא כרגע, לא יו"ר העבודה.. ולא ניצח בבחירות ב96'... אינה מעידה על כלום.. אז מה אם הוא לא ניצח?!.. הוא השפיע... !!!..

purple rain2

New member
../images/Emo127.gifב"קדימה", בכל מקרה.

כי עם פרץ וביבי כבר עדיף לבחור בפנינה רוזנבלום.

the last anigma

New member
ואם בסקרים עסקינינו...

זכרתי שעשיתם איזה טקס אוסקר.... אז עשיתי חיפוש קטן... למרבה הפלא... אני רואה שהוזכרתי בשתי קטגוריות, וזו שזכיתי בה - היא הנעלם של הפורום! רק רציתי לומר, שלא נעלמתי... אני פשוט לומדת
אני כל הזמן עוברת פה בשעות מוזרות ומתעדכנת.. ושחר - שתדעי לך.. שאם לא הייתי "הנעלמת" יכולתי לקטוף לך את תואר הצ'אט! (היו ימים
)

למעלה