סקר חדש

KoKolita

New member
סקר חדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

החלטתי לרגל הדיסק החדש לעשות סקר קטנטן.... איזה שיר אתם הכי אוהבים/מזדהים/שונאים בדיסק...? אני החלטתי שבינתיים השיר הכי אהוב עליי הוא ממנטו מורי2. ואני לא החלטתי עדיין בקשר לשאר.....

השיר שאני הכי אוהב

שיר 10 אין מולי את הדיסק אז אני לא זוכר את שמו והשיר הכי מעצבן ממנטו מורי 2(לדעותי)

VengaGirl

New member
אממ...

שאלה קשה..... פשוט הכל כך יפה... אבל אם הרבה הרבה מחשבה (טוף..לא ממש הרבה..) החלטתי שכרגע לדעתי הכי יפה זה אין מלאכים בגן עדן בטוח עוד שלושים שניות זה ישתנה...

../images/Emo29.gif

לפי דעתי גם השיר מומנטו מורי חלק ב´ הכי יפה שיכול להיות....... אני מת על השיר הזה הוא אחלה....... סיוון שיר טוב ובחירה נהדרת באהבה, גל[בן החטאים]

אוקי השיר שאני הכי אוהבת--->

לפי דעתי השיר הכי יפה בדיסק שאני אישית הכי אוהבת אותו זה קרן אור!!!!! ולא לא בגלל שהשם שלי הוא קרן ממש לא! חחחחח אלא כי זה שיר מדהים!!!! המילים שלו פשוט שיר יפה ועמוק!!! השיר פשוט מדהים!...
אוהבת אותכם-
´קרן *אור*´ אהה ושכחתי להגיד שהשיר הזה לא רק שהוא ממשיפה וכתוב בצורה מדהימה הוא גם מדבר עליי איכשהו...חלק מהמילים על אובדן חברה ממש ממש ממש ממש טובה שלי בפיגוע... נעה אורבך אם מישהו זוכר בפיגוע בכפר סבא!...

ליאורנ

New member
הכי יפה זה.........

קרן אור כי הוא הכי עצוב - שהייתי בהופעה אפילו הזלתי כמה דמעות והכי שנוא זה מומנטו מורי 2 - אבל רק בגלל המוסיקה מבחינת המילים האלבום מצויין - מבחינת המוסיקה הוא לא הכי טוב

SMOLANIT1

New member
אמממ....

גם אני הכי אוהבת את קרן אור, השיר הזה ממש ממש יפה.

גם אני !!!

קרן אור...
הוא האהוב עליי... אתמול שיצאתי בערב אז אני וידיד שלי שגם חולה על אביב גפן (קוראים לו אביב) ניסינו שנה לזכור איך הולך השיר הזה ובגלל שלא יכולנו כבר הוא הקשתר לחבר שלו והוא השמיע לנו את השיר... ברחה לי המנגינה !!!!! חחחחחחח ואז ישר שחזרתי הביתה הייתי חייבת לשמוע את השיר... ועכשיו בדיוק יש אותו ברדיו !!!!! פתחו רשת ג´ !!! 97.8 ראיון עם אביב גפן על האלבום במשך שעה

Im Lost In Hell

New member
קרן אור..!! ../images/Emo42.gif

אני הכי הכי אוהבת את קרן אור השיר שאני הכי לא אוהבת זה זיגוטה אפילו יותר מאת ממנטו מורי II כן כן.. לירז.

i love u aviv

New member
אהממממ לדעתי גם ממנטו מורי2../images/Emo79.gif../images/Emo98.gif

זה שיר ממש מהמם וגם שיר עצוב למרול שזה כבר נמאס ונדוש "אין מלאכיייים בגן עדן"

sodomy

New member
לדעתי...../images/Emo54.gif

חושך הכי יפה...אהבתי גם את ממנטו מורי2... הכי מעצבן אין מלאכים בגן עדן.. אינספור שבילים ויציאה רק איפה היא...???

אוקיי,אנד דה ווינר איז...

השיר האהוב-כל הדיסק....את הכל אהבתי פשוט בדרגות טיפה שונות... השיר שהכי הזדהתי-"הרואין". השיר השנוא-"חושך..אבל זה לא שהוא שנוא הוא פשוט הכי פחות אהוב... קיצר, אחלה של דיסק...ממש אהבתי את ממנטו מורי 2 חוץ מהאינטרו לשיר שנעשה ביתר אלקטרויות לדעתי..ממש מיותר. אביב, תהיה בריא! עוד מעט לא יהיה מקום בוורידים...

למעלה