סקר חדש

YANIVMC

New member
סקר חדש../images/Emo47.gif

לאור הערה שלא אהבתי לגביי מאריה קארי ... שלגניפר יש קול יותר יפה משלה .... אני פותח סקר חדש .......... איזה להיטים אחרונים של הזמרות הבאות אתם אוהבים ולמי יש את הקול היפה ביותר ?????? ואני מתכוון קול ולא פוזה ..... 1) מאריה קארי - BRINGIN ON THE HEARTBREAK . 2) גניפר לופז - BABY I LOVE YOU .... * אז איזה קול יותר יפה ????

YANIVMC

New member
אגב .......

אתם מוזמנים לצפות בתוכנית : " אלי מקביל " בשעה 11:30 בלילה .... כי מאריה מופיעה שם בתפקיד אורח וגם שרה ....... **** אגב : אתם אולי זוכרים גם שאמרו שמאריה שיחקה ממש גרוע בפרק ???? אז זהו שהיא שיחקה רק 3 דקות ( אפילו לא ) אז איך אפשר לשפוט אותה ???? ולקראת הסוף של הפרק מאריה שרה את הבלאדה המדהימה שלה LEAD THE WAY , אתם חייבים לשמוע ואז תיראו שלא השתנה בקול שלה דבר .

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifדי להיות ילד קטן../images/Emo70.gif

עם כל ההשוואות המפגרות האלה יש לי עצה בשבילך - אל תשכנע אנשים שמאריה יותר טוב
בשבילך היא הכי טובה בשביל אחרים היא לא... תבין שאנשים אוהבים סוגים שונים, דברים שונים, אנשים שונים. העיקר שאתה אוהב אותה, תתעלם מהערות שנותנים עליה.... ותמשיך בחיים שלך כמו בנאדם בוגר!

YANIVMC

New member
חחחחחחחחחחח

נקרעתי מצחוק מכלך השטויות האלו ..... איזה צחוקים להשוות בין כריסטינה מראיה ומאלני סי ... מה השם של מלאני עושה פה ...... תחשבי על מ שרשמתי ומה שאת רשמת ....

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifתצחק תצחק

אבל תראה שעשית השוואה בין ג'ניפר למאריה מי יותר טובה שזה ממש לא במקום. ואתה מתעצבן כל פעם שמישהו אומר משהו הכי קטן על מאריה תלמד לקבל דעות שונות - זה היה המסר שלי אליך

Lopezit

New member
ג'ניפפרררררררררר

BABY I LOVE YOU
למאריה אין קול
או שהיא צועקת או שהיא מוציאה ציוצים... ואל תתנפל עליי זאת דעתי

necky

New member
אני אהבתי של ...

ג'ניפר לופז למרות שהוא לא השיר הכי יפה שלה

14מתן

New member
../images/Emo79.gifמאריה קארי !!!!!!!!!../images/Emo79.gif

גם בשיר הספציפי הזה ובכלל...

כמו שNO WORD כתבה..

כמו ילד קטן מחפש רק להשוות (במקרה הזה מאריה קארי מול ג'י לו). מה איכפת לך מה אחרים חושבים?! אין לך מה להוכיח כלום.. כל אחד ישמע/יעריץ/יהנה ממוזיקה שהוא אוהב גם אם הזמר לא מגיע ל 6 אוקטובות (ספק אם בכלל קיים דבר כזה.. אין מצב). וכל תגובה שלך כאן בפורום חייבת להיות ברוח עוינת וברמה רדודה.. למה? עזוב שטויות ותתחיל לכבד גם דעות של אחרים.

Art Freak

New member
בשיר הספציפי-מאריה

אבל זאת לא חוכמה, אני לא מתה על הקול של ג'ניפר לופז, ולמאריה קארי יש קול יוצא דופן שלא להרבה זמרות יש..(רק חבל שלאחרונה היא רק לוחשת בשירים שלה במקום לשיר!
)

אין מה לשאול-ברור שלמאריה יש קול

יותר יפה מגניפר..ואני לא שונא את גניפר..אבל לא צריך להגזים..למאריה יש קול יותר טוב

למעלה