סקר חדש! תודו שאתם מתרגשים. נא לפרט גם כאן. (: סקר
A AndreaCorr © New member 22/11/06 #1 סקר חדש! ../images/Emo215.gif תודו שאתם מתרגשים. נא לפרט גם כאן. סקר
A a Warming Sign New member 22/11/06 #2 ציפוי,בפנוכו,עוגייה../images/Emo194.gif תראי מזה,ממש עזרת למכירות של שטראוס- מחר אני הולכת לקנות אספקת קרמבואים!
ציפוי,בפנוכו,עוגייה../images/Emo194.gif תראי מזה,ממש עזרת למכירות של שטראוס- מחר אני הולכת לקנות אספקת קרמבואים!
M moran filan for ever New member 23/11/06 #14 ../images/Emo45.gif כלומר רגיל-מלמעלה למטה והכי טעים זה קרמבו מוקה
I Infin1ty New member 22/11/06 #3 קרמבו ../images/Emo5.gif לא אכלתי קרמבו מאז שהתערבתי עם המורה שלי למתמטיקה שאני אצליח לאכול 40 קרמבויים בפחות משעה (ואכלתי תוך 45 דקות , יכלתי יותר מהר, אבל מוקה מגעיל ) וזה היה מלפני שנתיים בערך
קרמבו ../images/Emo5.gif לא אכלתי קרמבו מאז שהתערבתי עם המורה שלי למתמטיקה שאני אצליח לאכול 40 קרמבויים בפחות משעה (ואכלתי תוך 45 דקות , יכלתי יותר מהר, אבל מוקה מגעיל ) וזה היה מלפני שנתיים בערך
A AndreaCorr © New member 22/11/06 #5 אופס, שכחתי להוסיף אופציה של "אני לא אוכל/ת קרמבו", אז תשתמשו ב"אחר" P:
J jenngirl New member 22/11/06 #7 אני קודם את הציפוי והקרם../images/Emo82.gif ואז את העוגיה. אבל אני אומרת שזו צורת אכילה של עצלניםP: לפעמים כשבא לי אני מתחילה מהעוגייה.
אני קודם את הציפוי והקרם../images/Emo82.gif ואז את העוגיה. אבל אני אומרת שזו צורת אכילה של עצלניםP: לפעמים כשבא לי אני מתחילה מהעוגייה.
M Marble Arch New member 23/11/06 #15 תקשיבו, אני לא יודעת מה נסגר אתכם.. זה לא טעים! אם היה קרמבו בקיץ, לאף אחד לא היה אכפת.