סקר חדש

ברודי

New member
סקר חדש../images/Emo205.gif../images/Emo124.gif

קודם כל תוצאות הסקר הקודם:
איך אתם הכי אוהבים את הג`סיקה שלכם?
במקום הראשון:
עם שיער שחור ארוך וחלק כמו בעונה שנייה של דארק אנג`ל
עם 14 קולות שמהווים 50 אחוז מכלל הבוחרים. ואחריו- 2. עם שיער שחור ומתולתל כמו בעונה ראשונה של דארק אנג`ל 8 קולות שהם- 28.57 אחוז. 3. עם שיער בלונדיני ארוך (כמו בארבעת המופלאים) 5 קולות שהם- 17.86 אחוז. 4. אחר. קול אחד שהוא 3.57 אחוזים. ו-0 קולות ל: שיער בלונדיני קצר ו-שיער שחור אבל קצר. אין ספק שאתם אוהבים את הג'ס שלכם עם שיער ארוך. [איזה אבחנה דקה
]
סה"כ משתתפים בסקר- 28 גולשים
ולסקר החדש באדיבותה של הגולשת "תמריקי"-
"מה דעתכם על השם החדש של הפורום?"
רוצו לענות!! [אבל לא לדחוף..
]

ברודי

New member
למה לא?../images/Emo3.gif

אני פתוחה להצעות... במיוחד אם הן מועילות לפורום. תציעי לי להחליף את שם הפורום לפיירפלי ואז נראה מה אני אענה לך

BaR 5

New member
../images/Emo191.gif חחחח

ויהי! גמאני הצבעתי...
נממ.. וזה בסדר לשאול אתכם פה כמה שאלות על ג'ס?..
מי שידוע מוזמן לענות פשוט חיפשתי באתרים שלה ולא מצאתי, אבל אולי נתקלתם במידע הזה בעבר..: 1. שמות ההורים שלה.. 2. מקום עבודה < או-- איפה היא מצלמת את הסרט החדש שלה> 3. מקום מגורים וזה הכול
למי שיענה לי, ובכלל

ענבררר

New member
מנסה לענות..

להורים שלה קוראים קטי ומארק איפה היא מצלמת את הסרט החדש אין לי מושג ואני מניחה שהיא גרה באל.איי תקנו אותי אם אני טועה..

ברודי

New member
אז ככה...

חיפשתי בגוגל איפה הסרט awake מצולם ומשומה לא מצאתי מה שכן הבנתי שסיימו לצלם אותו. בנוגע לאיפה היא גרה.. אני חושבת שדווקא בברלי הילס. ככה היה רשום בכתובת שאפשר לשלוח לה מכתבים מצד שני סביר להניח שזה אולי הכתובת של הסוכנות שלה או משהו.

ברודי

New member
הארלם ניו-יורק!!!!

|גאה בעצמי| שמה הסרט צולם!! ראיתי את הראיון של ג'ס ב-TRL [אני כבר לא יודעת מה אסור ומה מותר עם כל הזכויות יוצרים האלה אז קישור במסרים] והיא אמרה שמה שהסרט צולם בהארלם. בכלל היא הסבירה על הסרט ואני עדיין לא מבינה איך סיפור כ"כ קצר מצליח להחזיק סרט באורך מלא.

BaR 5

New member
../images/Emo191.gif אוּ אוּ ../images/Emo3.gif תודה רבה לכן ../images/Emo9.gif

ענבר וברודי ..
עזרתן לי המון...!!

תמריקי

New member
אני יספר על הסרט:

הסרט עוסק במישהו(היידן כריסטימשהו ארוך) שעשו לו הרדמה לא טובה והוא היה ער כל הניתוח,אבל הוא לא יכול היה לדבר כי השפתיים הם כן רדומות..עכשיו הוא זוכר את מה שהיה בניתוח ואת ההמשך העלילה אני לא יודעת...

נראה לי הסקר הזה מיותר ..

למה אנחנו שאלנו פה לפני אם כדאי לשנות וכולם אמרו שכן.. וגם הנה רואים שכולם הציעו לאותה תשובה אז כבר זה די ברור... תחליפו סקר לדעתי

ברודי

New member
לא ממש מדויק..

תבדקי שוב
אגב, היו גם כמה כאלה שטענו שצריך להחליף רק לג'ס, הם כנראה עדיין ישנים ולא ראו שהחלפנו סקר
בכל מקרה את מוזמנת להציע רעיונות לסקרים אחרים שבשימחה יתחלפו בתדירות גבוהה יותר...

תמריקי

New member
נצל"ש-לאלו שיש להם יס

הסדרה של אקלס עולה ביום שני 6.3 22:20 על טבעי (Supernatural)

למעלה