סקר חדש
!!!

°bubels°

New member
סקר חדש../images/Emo186.gif../images/Emo99.gif!!!

מה לדעתכם בנים צריכים להציע לבנות חברות או בנות לבנים??? א. בנים לבנות ב. בנות לבנים ג. שישדכו בייניכם!! ד. פשוט להיות חברים! ה. להגיד לחברה להציע בשמכם..

cami y luly

New member
בנים לבנות!!

זה חוק לא כתוב אני כבר הצעתי פעמיים חברות ודחו אותי (מה אני כזאת מכוערת??... חח) ויותר אני לא עושה את זה!!!

ל י ס ו ש

New member
אמ... תלוי איזה בנים זה... גם אותי

דחו פעמיים אבל אם הוא לא מציע למה שאני לא?

sh53

New member
לא חושבת שזה בגלל שאת מכוערת

ענין של טעם שונה. לא צריך להפגע מזה, צריך לקחת את זה בקלילות, לנסות שוב ושוב - עד שמישהו יאמר לך כן
גם בנים ביישנים ואיך לדעתך בנים ביישנים מכירים בחורות? או שמכירים להם או שבחורות מתחילות איתם. אז אל תתייאשי, פשוט התחילי איתם

sh53

New member
לא צריך לחכות אחד לשני

אם מישהו מוצא חן בעינינו (וזה לא משנה אם אנו בנים או בנות), לקחת יוזמה, לקבל אומץ וללכת על זה. לפעמים מקבלים את התשובה "כן" וזה מה שבעצם חשוב

בנים לבנות..

בתור בן אני אומר מה שכבר אמרו זה חוק לא כתוב...שבן מציע לבת אז הוא מראה עוד לפני שהקשר התחיל שהוא לא מתבייש ממנה ושהוא מסוגל לפרוק את הלב... אם מישהו ישלח מישהו להגיד לה זה כבר מראה שהוא מתבייש.. לדעתי בן מציע לבת!! פנים מול פנים !!

ThE BluEyeS

New member
אממממ...

זה פשוט קורה.. כאילו, אם אתה רוצה אתה הולך ורומז, עושה דברים.. אם זה בא ממנו אז הוא עושה את כל הדברים האלה.. ואם שני הצדדים רוצים, זה פשוט קורה לאט לאט..

גם אני חושבת שזה קורה לאט לאט ..

בשלב מסויים מבינים שאוהבים אחד את השני ורוצים להיות יחד .. וכשמישהו שואל אם אתם חברים את מחייכים ועונים שכן ... או כשמישהו שואל אם יש לך חבר את עונה שכן ... וכשאת מפסיקה להסתכל על האחרים ומתרכזת רק בבחור אחד ... והוא בך... איכשהו אתם מגידים אחד את השני חברים ... בשביל אלו שמחפשים כותרת ... יום אחד אחרי נשיקה ארוכה פשוט שואלים , זה רק אני או שאנחנו חברים ?

למעלה