סקר חדש!

mikebrant78

New member
סקר חדש!../images/Emo160.gif

האם יש שיר כלשהו האהוב עליכם יותר מאחד משיריו של מייק ברנט? האם מייק ברנט הוא הזמר שהכי אהוב עליכם או שמא אתם מעריצים אותן בין שאר הזמרים? מצפה לתשובות! אלעד:)

mikebrant78

New member
אני אתחיל...../images/Emo11.gif

אין שיר שאני יותר אוהב מאשר LAISE MOI TAIMER, וכן, מייק ברנט הוא הזמר אשר הכי אהוב עליי. מבחינתי זה מייק ברנט ורק אח"כ כל השאר. יש שירים יפים נוספים, אך בזמן שלכל זמר/ת יש שיר פה שיר שם, טרם נתקלתי בזמר אשר כמעט כל שיריו יפים, מיוחדים ומרגשים. ומה איתכם?

laveeg

New member
אין כמו מייק../images/Emo125.gif.....

אני שומע מוסיקה מכל הסוגים. אבל אין כמו מייק ברנט,יש מצבים שאני שומע ואז מגיע חבר או משפחה וזה מתחיל כך: "זה המוסיקה שאתה שומע?" אבל לא יעזור להם כלום,אין זמר עם איכויות קול כמו למייק ברנט. לגביי השיר שאני אוהב,לומר את האמת ברגע שאני מפעיל את המערכת ולס מואה טמה מתחיל אני ישר מעביר (שמעתי אותו כבר 999000פעמים),אין לי שיר ספציפי אל אני הייב להודות שכשאני שומע את דילווי(אמור לה)זה מעציב אותי נורא

mikebrant78

New member
אכן כן.../images/Emo13.gif

אני מסכים איתך לגבי כך שאין על מייק ברנט. השיר dis lui הינו שיר מרטיט ואני בהחלט מבין אותך. כיצד ומאיזה גיל התחלת להעריץ את מייק ברנט? ומי החל קודם אתה או אחיך יורם? המשך יום טוב. אלעד:)

laveeg

New member
אני זוכר את האחים הגדולים שלי...

מחזיקים בידהם תקליטונים של מייק,בזמנו עוד היה לנו את הפטיפון משנת תרפפו -כאשר גם הרמקול נמצא בפטיפון . זה התחיל אז המוזיקה שלו הקסימה אותי מייד
,הייתי בן משהו כמו 6 (1975). אני לא יודע אם אני או יורם -יורם בטח יגיד שהוא הראשון(אפרופו יורם המחשב שלו עדיין מקולקל
בגלל זה הוא לא מגיב בפורום וסיגל חבל שמחקת את הויכוח שלי עם אלעד רציתי שגם יורם יקרא). אני חייב לציין שהשירים בDVD מסודרים לפי סדר הופעתם אז ,ואני רואה על מייק
איך משיר לשיר הבן אדם משתנה משהו בתסרוקת, בפנים ,בשירים הכל נהיה עצוב יותר כבד יותר ומסחרי יותר(אמרגנים, כן האמרגנים). גולן

mikebrant78

New member
חס ושלום, לא התווכחנו...../images/Emo20.gif

אני לא מחשב זאת כויכוח אלא כליבון עניין עקרוני.כל עוד הוא נעשב בצורה תרבותית אין עם זה בעיה. לעניין ההדרדרות במצבו של ברנט הניכרת משיר לשיר, אני מסכים איתך. ערב טוב! אלעד:)

M i k e s F a n

New member
בטח../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

בשבילי כל שיר ושיר
של מייק הוא מאוד מאוד מיוחד ובמיוחד כשאני בדרך לעבודה או משהו ושומעת אתו באוזניות על פול ווליום (אני יודעת שזה מזיק לאוזנים), אני מתענגת על כל רגע ורגע של שמיעת קולו המקסים והמענג.
אני לא מעריצה אף אחד חוץ ממייק ברנט. ומכל המוזיקה שאני אוהבת ושומעת- מייק במקום ה-1
פעם לפני שנים הייתי מעריצה שטויות כמו להקת "היי פייב" (תצחקו), או שחקני טלנובלות למינהם. שטויות של נעורים.
הבהרה- מייק זה לא עוד שיגעון
לפחות לא שלי

mikebrant78

New member
צודקת!../images/Emo29.gif

קולו של מייק ברנט וצלילי שיריו מלווים אותי מגיל 14 עד עצם היום הזה כבר 13 וחצי שנים. זכור לי שבמהלך אחת השמירות שהיו לי בטירונות, פיזמתי לעצמי את LAISE MOI TAIMER, תוך שאני מנסה לבדוק אם הצלחתי לשיר את השיר הנ"ל במשך 3:23 דקות בדיוק, הזמן בו מושר השיר ע"י מייק ברנט, וזאת על מנת להנעים לעצמי את השמירה,להרגיש את הבית, ולהעביר את הזמן המעיק. המשך יום נעים! אלעד:)

למעלה