סקר חדש

onix 88

New member
לדעתי גיוס באמצע

משהו כמו דצמבר. אני יודע שאני כבר עכשיו משתגע מלא לעשות כלום, אבל עדיין, צריך פסק זמן כלשהו מהבצפר, לעבוד קצת, להנות אפילו מלא לעשות כלום, ורק אז להתחיל עם הצבא. במקרה שלי, של גיוס מרץ, זה יותר מדי זמן, כבר מתחרפנים לבד בבית כשהרוב התגייסו וזה לא הכי נחמד.

obz4

New member
יש גם חסרונות

אני מתגייס בנובמבר והחיסרון הכי בולט זה שמתגייסים ישר לחורף...ועוד לקרבי. לא הכי נעים לרוץ בגשם כשקופאים מקור וגם בבוץ.

obz4

New member
אני לא!

בחישוב מהיר שעשיתי עכשיו אני יספיק לראות 15 פרקים לפחות! וגם אבודים! מקסימום בסופי שבוע אני יעשה מרתונים.

n k

New member
ומצד שני

פחות מזיעים.
(והמעילים של הצבא ממש טובים.)

mAAyAn 1

New member
../images/Emo45.gif

אני הולכת להשתעמם חצי שנה. היה טוב אם היו משאירים לי את התאריך באוקטובר.

mAAyAn 1

New member
אני לוקחת את דברייך כהבטחות

אני רוצה לראות שבמשך חצי שנה הפלאפון שלי יהיה מלא בשיחות נכנסות מענבל

צליל88

New member
כי זה מוקד../images/Emo179.gif

יש טלפון, אינטרנט, טלויזיה.. החיים הטובים ממש. [ואני אשתוק
]

../images/Emo6.gif../images/Emo180.gif

צליל
אני מבינה שייש לך יותר הטבות?
אבל לפחות אני לא נתקעתי לשנתיים
(טוב נו, סתם מנסה לנחם את עצמי..)

צליל88

New member
את מבינה נכון../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif../images/Emo179.gif

וזה לא משנה לי השנתיים, גם אם הייתי עושה בביה"ס או גן או נערף מה, הייתי עושה שנתיים

גיוס מאוחר

ואולי אני חושבת ככה רק בגלל שאני מתגייסת די מאוחר.. בחודש וחצי האחרונים אני חיה כמו בטלנית (עדיין מחפשת עבודה) ולמען האמת אני די מתחילה להזדהות עם ביג ליבובסקי. בטלנות זה כיף! ועוד משהו- לפני שבוע בערך היה לי סיוט שיש עוד בגרות ובגלל שמלא זמן לא למדתי אני מגיעה לבגרות לא מוכנה ומתחילה לבכות.. לעוד אנשים פה היו סיוטים על בגרויות?

onix 88

New member
../images/Emo6.gif גם אני חלמתי משהו דומה לפני

כמה שבועות. חלמתי שיש לי למחרת בגרות, ולא למדתי אליה בכלל, איזה מוזר זה היה, שמחתי לגלות שזה היה רק חלום
אבל מאז הפסקתי לחלום חלומות שקשורים לבצפר..

חחח גם לי היה מלא בתקופה האחרונה,

כנראה המוח מתקשה לקלוט
חלמתי פעם אחת שנשאר לי רק אזרחות וספרות, משהו כזה..ואני כזה סתם שמחה שלא נשאר הרבה.. וכשאני מתעוררת ההרגשה חזקה שנשארו לי עוד 2 בגרויות..ועוד דברים כאלה דומים , עם דגש בעיקר על זה שלא סיימתי עדיין. אני צריכה לצרוח "סיימתי בצפררררררררררררר", בסוף לא ממש עשיתי את זה

למעלה