סקר חדש

BiLlAbOnG2

New member
היית שואל

לאיזה אגודה אתם משתייכים והיית שם גם את קמילה לוסיאנה ועוד בנות

idit girl

New member
לא נכון......

עכשיו זה חמישים חמישים-אני הצבעתי לבנחההההה!!!!!

טלי!!!!!!!../images/Emo46.gif

מה זאת אומרת למה לך לחשוב שמישהו יציע לפליפה!! אני יגיד לך למה מישהו יצביע לפליפה! כי הוא חתיך,כוסון,יפה,גוף מדהים,נחמד,חמוד,ומה לא???? אז רק שתדעי לך שאני מתכוונת להצביע לפליפה וגם אם אני אחת זה לא אומר שאין לו מעריצות! כי כל הבנות בשיכבה שלי חולת עליו ומטורפות עליו אני גם מכירה 2 חברות של ליואר שמטורפות עליו ובקיצור- לפליפה יש המון מעריצות אולי לא יותר מכנחה אבל גם לא פחות

אמרתי את זה

כי רוב האנשים בפורום לא סובלים את פליפה.... לא ידעתי שיש פה מעריצים שלו

אז.....

עכשיו את יודעת ואני כבר לא כועסת זה בסדר פשוט אני מתעצבנת שאומרים שאין מעריצים לפליפה כח זה ממש לא נכון

../images/Emo46.gif אוי די לרדת על פליפה!!!!

בסדר, אתם לא מעריצים שלו, תסבלו בשקט!!!! אני הצבעתי לפלי שלי, כי הוא הכי- כן הכי, חתיך ויפה ומדהים מכל העולם!!! (בלי הגזמות, זאת האמת בלבד)

ברקודית

New member
חלק לא מתים עליו..

תקבלו את זה בשקט, אני אישית סבלתי 5 חודשים של פליפה-שמילפה עוד מאז הסרט, די אוקיי הבנו! "הוא חתיך הוא חתיך" יופי קיבלתי. עכשיו תקבלו את זה שחלק פשוט לא אוהבם אותו, אוקי אני לא ירד עליו (אולי רק קצת בשביל הפאן) אז דיי להתלונן כל הזמן בייחוד החדשים!!!

omer wild

New member
נ"ש ראיתם את הקליפ של קמי ופלי ????

ראיתם אותו הוא אמנם ישודר שקטנטנות ולא במורדים ! אבלהוא כל כך יפה...אתם חייבים לראות אותו... כל מיש רואה אותו שישלח לפה תגובה מה דעתו עליו...
את שקליפ אפשר לראות באתר הרישמי של קטנטנות... www.chiquititas.co.il

למעלה