סקר חדש

RReuTT

New member
סקר חדש ../images/Emo13.gif

בהשראת כל הראיונות עבודה. כמה פעמים קרה לכם שהייתם בראיון עבודה והרגשתם שאתם לא צריכים להיות שם? האם קרה פעם שזימנו אתכם בטעות לראיון? האם בעבודה הנוכחית שלכם כרגע, ידעתם בראיון שאתם הולכים להתקבל? כמה ראיונות עבודה הייתם צריכים לעבור בשביל להגיע לעבודה שאתם נמצאים בה עכשיו? האם אתם חסרי בטחון בדרך כלל בראיונות עבודה או להפך? ואיך זה השפיע.?

פעם אחת לא התקבלתי

זה היה במיונים לשליחות לשנה של הסוכנות היהודית (שמאוד מאוד רציתי לעשות). לעיתים בראיונות אני נוטה להיות over confident, לכן אני משתדלת להצניע את זה בדרך כלל. זימנו אותי פעם להרבל לייף, לא תיכננתי להגיע לשם. גם ויתרתי על הראיון מאוד מהר בלי להגיע אליו. לעבודה הנוכחית הייתי צריכה לעבור 3 ראיונות, מרכז הערכה ותחקיר ביטחוני (שלא נעשה בפני)

RReuTT

New member
גם אותי הזמינו להרבלייף ../images/Emo6.gif

וגם אני וויתרתי מראש ולא הלכתי. זה מצחיק הם אפילו שלחו לי אס אמ אס כתזכורת.

RReuTT

New member
והתשובות שלי ../images/Emo13.gif

קרה לי פעם אחת, עוד לפני שהשתחררתי מהצבא, שהגעתי לראיון עבודה הכי מעפן בעולם ורציתי לברוח משם כמה שיותר מהר. מסתבר שזימנו אותי לראיון בחברת כוח אדם וזה המקום האחרון שרציתי להגיע לשם. לא קרה שזימנו אותי בטעות אבל קרתה אי הבנה לגבי הקורות חיים שלי, אותה מטומטמת מחברת כח אדם זימנה אותי לראיון על עבודה משרדית מסויימת שצריכים בשבילה בגרות מלאה, לי אין בגרות מלאה וזה אכן כתוב בקורות חיים שלי ואז היא כאילו "אה סליחה, חשבתי שיש לך בגרות מלאה" והתחילה להציע לי כל מיני עבודה מעפנות כאלה שממש לא רציתי. בעבודה הנוכחית שלי כרגע הייתה לי הרגשה שהתקבלתי כבר באותו יום שזימנו אותי לראיון עבודה נוסף, כלומר הגעתי לראיון עבודה ובאותו יום בשעות אחר הצהריים התקשרו אליי והזמינו אותי לראיון עבודה נוסף בדיוק למחר בבוקר ואז כבר הרגשתי שאני הולכת להתקבל, ואכן אמרו לי שהתקבלתי כבר בזמן הראיון השני. הייתי לפחות ב3 ראיונות עבודה באחת מהן התקבלתי לעבודה אבל פיטרו אותי אחרי חודש ואז מיד אחר כך הגעתי לעבודה הנוכחית שלי. יש לי המון בטחון עצמי דיי מופרז בכללי ולא רק בראיונות עבודה, וזה מאוד עזר לי בראיונות, בזכות זה התקבלתי, פשוט זרמתי על הכל ולא חשתי את עצמי בראיון עבודה.

עונה:

כמה פעמים קרה לכם שהייתם בראיון עבודה והרגשתם שאתם לא צריכים להיות שם? לא היו לי עד כדי כך הרבה ראויונות עבודה בחיים שלי,אבל בכל אופן לא זכור לי מקרה כזה האם קרה פעם שזימנו אתכם בטעות לראיון? לא האם בעבודה הנוכחית שלכם כרגע, ידעתם בראיון שאתם הולכים להתקבל? האמת שדי ידעתי. הייתה לי הרגשה טובה כי הרגשתי שהראיון עצמו הלך לא רע, הרגשתי ממש נינוחה ומלאת ביטחון כמה ראיונות עבודה הייתם צריכים לעבור בשביל להגיע לעבודה שאתם נמצאים בה עכשיו? לעבודה הנוכחית רק אחד, אבל לעבודה שלפניה- שתיים, כי גם המעסיק השני רצה לראיין אותי האם אתם חסרי בטחון בדרך כלל בראיונות עבודה או להפך? ואיך זה השפיע.? פעם הייתי חסרת ביטחון, אבל היום אני כבר לא, כי תודה לאל שיש לי כבר מספיק ניסיון ככה שכשאני מגיעה לראיון עבודה אני יודעת שכבר אין לי ממה לחשוש ולהלחץ

עונה ../images/Emo13.gif

כמה פעמים קרה לכם שהייתם בראיון עבודה והרגשתם שאתם לא צריכים להיות שם? לא זכור לי דבר כזה.
האם קרה פעם שזימנו אתכם בטעות לראיון? היו מקרים שאחרי שמסרתי פרטים בטלפון ואמרו לי שהם מתאימים, הגעתי לראיון ושם נאמרו לי עובדות אחרות שלא תאמו. זה קרה כמובן במקומות לא הכי רציניים.
האם בעבודה הנוכחית שלכם כרגע, ידעתם בראיון שאתם הולכים להתקבל? הייתה לי תחושה. הבחורה שראיינה אותי שמרה על הבעה קשוחה, אבל היה לי די ברור שעניתי לה כמו שצריך.
כמה ראיונות עבודה הייתם צריכים לעבור בשביל להגיע לעבודה שאתם נמצאים בה עכשיו? כעיקרון שניים, אם לא מחשיבים את הטלפוני והדינמיקה הקבוצתית.
האם אתם חסרי בטחון בדרך כלל בראיונות עבודה או להפך? ואיך זה השפיע.? אני מקפידה להפגין ביטחון, כי אם אני לא אשדר שאני מאמינה שאני מתאימה לעבודה הזאת, איך מי שלא מכיר אותי יחשוב ככה?

tenen

New member
אצלי התשובות קצת שונות.

ראיונות עבודה, מכיוון שהגעתי לכל העבודות שהגעתי אליהן לבדי ובלי חברות כח אדם לא היה אפילו אחד שבאתי אליו סתם. זימנו בטעות? איך יזמנו בטעות אם הקו"ח שלי אני שולח בעיקר בעצמי :) האם בעבודה הנוכחית ידעתי שהולך להתקבל? היה לי דיי ברור שלהיות תומך אינטרנט זה מתאים לי, אומנם קצת הייתי מודאג כי אף פעם עד היום מיונים האחרון לא הייתי בדינמיקה קבוצתית אבל מהר מאוד קלטתי שאני טוב בהרבה מהממוצא גם בדינמיקה הקבוצתית שהייתה והבנתי שאני בפנים עוד לפני שאמרו לי :) כמה ראיונות עבודה הייתי צריך לעבור? אפילו לא אחד למען האמת.. אפילו לעבודה האחרונה לא הגעתי דרך ראיון עבודה, פשוט היה יום מיונים אם אפשר לקרוא לזה ראיון :). חסרי בטחון? אני? אף פעם וכמובן שמשפיע לטובה :)

אצלי

הלכתי פעם לראיון עבודה שהיה בעצם הדרכה על העבודה, כי כל מי שרצה כנראה מתקבל. בעוד אני יושב חצי שעה עם האחראית, אני מבין שהחברה הנ"ל שרלטנית:שאם העבודה(ביצוע סקרים מבית לבית) לא נעשית בצורה טובה עבורם, הם לא משלמים כסף על חלק מיוום העבודה. חוץ מזה הם רצו להחתים אותי שאני אהיה במעמד פרילאנסר ולא של שכיר. כלומר אם בזמן העבודה החלקתי ושברתי את הרגל, אני לא אהיה זכאי להחשב כנפגע עבודה. אחרי חצי שעה כאמור קמתי והלכתי, ועוד מישהו מבוגר שהיה איתי, ולא היתה לו ברירה נשאר להמשך.

babylon_a1

New member
הגעתי בטעות

לסוכנות דוגמנות בתור צייד כשרונות, זה לא הייתה המודעה את זה גיליתי בראיון מה שכן לאחר שנה, הם כיבבו בקולבוטק או שומר מסך הם צילמו בנות ולקחו מהם הרבה כסף על הבוק ולאחר מכן לא שמעו מהם

Black Star

New member
לא בסוכנויות רציניות...

העניין הזה הוא מוכר וידוע אבל מדובר ב"חאפרים" למיניהם שמראש עושים את הכסף על הבוק.. אם לא ידעתם, בסוכנויות הרציניות לרוב בכלל לא גובים תשלום על הבוק, אם הם כבר מחליטים לגייס לשורותיהם מישהי, זה אומר שהם מאמינים בה, ואת הכסף הם עושים על האחוזים מהעבודות שלה. לא על הבוק.

למעלה