סקר חדש

גיל14

New member
לפטופ עם לינוקס.

הסיבה נעוצה בנקודות הבאות: -לרוב הסטודנטים אין כסף לווינדוס חוקי. -רוב התרגול המעשי הוא על מדמ"ח נטו ולא על דברים שלא רואים בלינוקס. -postscript, וכל מילה מיותרת. -Dual Boot זה מעצבן, אתה מתקבע בסוף על מערכת אחת. -לינוקס ככלל יותר מהיר. -זה חוקי! -Dia. תוכנה נהדרת. Anjuta. עוד תוכנה חמודה. בערך כל מה שתרצה, תוכל למצוא בלינוקס, בלי לגגל, בטח מה שמתאים לסטודנט למדמ"ח. -BitchX וTinyfugue.

גיל14

New member
כן, אבל זה סיוט להתקין לעומת לינוקס

שם אתה נכנס ל Package Manager של ההפצה שלך, לוחץ "ps", ואז "install". (ואז נקסט נקסט נקסט, למרבה האירוניה.)

IP yuval

New member
../images/Emo45.gif * קוד מקור של אלפי תוכנות

זמין תוך שניות * כבר רגילים... * אפשר לדווח/לתקן/להוסיף באגים בתוכנות וללמוד מזה * lyx/LaTeX זמינים אם רוצים * קלות התקנה של הרבה תוכנות ועוד

IP yuval

New member
אהה, והכי חשוב, אין הרבה משחקים

טובים אז יש יותר זמן ללמוד...

p k a k

New member
רק למען הסדר.

תתפלא אלו מיומניות אדם יכול לפתח ממשחקי מחשב (במיוחד מסוגי FPS שהם הממכרים ביותר). יצרתיות ו-multi task מתפתחים באופן דרסטי בעקבות משחקי מחשב.

IP yuval

New member
זה דווקא מעניין, אני אשמח לראות איך

יצירתיות וריבוי משימות מפתחים באופן _דרסטי_ ממשחקי מחשב... או שאתה מדבר על זה? http://www.newsroom.msu.edu/site/indexer/2532/content.htm

ron369

New member
מעניין כמה שילמו לו, על החלק האחרון

ובכל זאת - מעניין כמה מאמרים כאלו היו על האלימות בטלוויזיה. או על ספרים מלאים באלימות. ובכלל - למה יש כ"כ הרבה שמתאמנים באומנויות לחימה? כדי "להגן על עצמם", או כדי ללכת מכות?

p k a k

New member
האלימות בקרב בני הנוער...

נגרמת מהמון סיבות, שרובן מרוחקות ממשחקי המחשב.

גיל14

New member
שחצי מהטקסטים האקדמיים

באינטרנט, לפחות ממה שאני ראיתי, כתובים בזה.

kikkler

New member
לזה אני מודע

אבל ביחס לpdf, חוץ מלהיות איטית יותר, יפה פחות ולדרוש הקלטה מרגיזה בפתיחת כל מסמך אני לא מוצא בה ממש יתרונות, לפחות לא עבור מי שלא כותב מסמכים אלא רק קורא אותם

גיל14

New member
איטית יותר?

ממה שראיתי, 486ים שמריצים לינוקס אצלנו בביצפר פתחו גם PDFים וגם PSים יותר מהר מש486ים שקולים שמריצים ווינדוס הריצו PDF ו/או WORD.

ron369

New member
איטית יותר? יפה פחות? הקלטה מרגיזה?

אתה משתמש בתוכנה לקריאת ps מימי המנדט הבריטי?
בפותח ps נכון, וטוב, ps צריך להיות מהיר יותר, יפה יותר, וגדול יותר (בגודל התוצר של הקובץ), למיטב ידיעתי. pdf עושים משהו מיוחד, שעושה "כאילו" התמונה בסוף יפה יותר, אך בעצם - הוא צריך להיות אותו הדבר. רק איזה פונקציה פשוטה שאתה יכול בכל מקרה לעשות, כנראה, לבד, עם כרטיס מסך נורמלי.

kikkler

New member
פותח עם גוסט רגיל לחלוטין

בנוגע לזמני פתיחה / panning, לא מדדתי עם סטופר, זאת ההרגשה הכללית

vinney

Well-known member
יש עוד יתרון בPS

יש לא מעט מדפסות שתומכות בדבר הזה, ולכן לא צריך התקני מדפסות מיוחדים, שזה, שוב איך לא, יתרון עצום ללינוקס.

גיל14

New member
אני לא התקנתי כלום

_כלום_, יותר ממה שבא עם הSuSE 10 שלי, וכשאני בא לפתוח ps בלינוקס, הוא פותח אותו עם איזה קורא שאני לא זוכר איך קוראים לו (מתחיל בE נדמה לי) יותר מהר ממה שנפתח notepad על הווינדוס.

למעלה