סקר חדש

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

eliadiv2

New member
אולי בסקר רשום אבל בהודעה שהוא שמשה

ררשם הוא אמר.. שרק מי שבית"רי או בא מבית בית"רי יהיה ברשימה.. ואנחנו צריכים לבחור מי לדעתנו מהרשימה מייצד את האידיאולוגיה, רעיון בית"ר ההכי טוב.

MS6

New member
כתבתי רק את האנשים הקשורים לבית"ר

וחוץ מזה, כמו שאמרתי, טומי לפיד בכלל לא קשור לבית"ר או לרעיון בית"ר..

MS6

New member
תמחה...

טומי לפיד לא גדל בתנועה, טומי לפיד לא בא מבית בית"רי ולטומי לפיד אין שום קשר לתנועה. ברשימה מופיעים רק חניכי בית"ר או אנשים שבאו מבית בית"רי.. אני אפרט: רוני בר-און, ציפי לבני, אהוד אולמרט, ד"ר לנדאו ואיתן הבר (היום איש שמאל בעבר היה חניך בית"ר) היו חניכי בית"ר, וביבי נתניהו (אביו היה מזכירו של ז'בוטינסקי), מאיר שליו (איש שמאל.. אביו היה לוחם אצ"ל ודודו איש לח"י), אלי ישי (משפחתו היא אחת מהמשפחות היותר מוכרות של בית"ר תוניסיה), פרופסור אלדד (בן של מפקד הלח"י), יעקב אחמיאיר (אביו היה מנהיג רוויזיוניסטי ואחיו חבר "מסדר ז'בוטינסקי") ולימור לבנת (בת לזמרת המחתרות) כולם הגיעו מבית בית"רי... טומי לפיד לא קשור לרשימה הזאת.

who is this

New member
מה הקשר טומי לפיד?????????

החזרה למוטב, מה אתה מכניס בכל הודעה את טומי לפיד??? לא הייתי מתלהב ממנו כל כך!! והוא ממש לא קשור לבית"ר..

אפילו שטומי לפיד לא הופיע ברשימה

אני הצבאתי לאדם לאיש חדשות נפלא ואמין ובעיקר אובייקטיבי בשם יעקב אחימאיר....

משה שני תיקוניםקלים אך משמעותיים

לא לימור לבנת ולא בנימין נתניהו היו בבית"ר שניהם אנשי הצופים כמו כן נכון לסבו ואף קצת לאביו היה קשר אם המפלגה הרוויזיוניסטית אך הם לא היו חלק ממנה אל אף התרומה הרבה למפלגה (כמו נסיון להגן על המפלגה בעת המשבר הגדול בעם שנוצר בעיקבות רצח ארלוזרוב וכד'...) ועל אף הסכמה אם דברים רבים של אידאולוגיה משפחתו של בניימין נתניהו בהלט ימנית בדעותיהה ואף קרובה לרוויזיוניסטים אפשר לומר אף חרותניקית אבל היא אינה רוויזיוניסטית של ממש ואינה בית"רית... גם לימור לבנת שאביהה איש פלמ"ח ואם איני טועה אף אימא הנה אשת פלמ"ח על אף חברות בליכוד ובחרות זה שנים ועל אף שהיא הנה זמרת המחתרות ומופיע בכנסים של אצ"ל ולח"י והיום מסכימה אם דרכם היא אינה בית"רית לא בעברה וכך גם ביתה.... בברכת תל-חי וא"י השלמה יאיר קלויר

MS6

New member
חשבתי על זה..

בגלל זה אמרתי "בא מבית בית"רי"... אבא של בנימין נתניהו היה מזכירו של ז'בוטינסקי ואם אני לא טועה לימור לבנת דווקא הייתה בבית"ר.. וגם אם היא לא הייתה- אמא שלה זמרת המחתרות (למרות שאני די בטוח שהיא הייתה.. אח שלה נועם לבנת סיפר באיזה ראיון שהוא היה מדריך בבית"ר) אז ככה שהם נכנסים לקטגוריה. גם פרופסור אלדד ואלי ישי לא היו בתנועה אבל הם באו מבית בית"רי.

ד"ר אלדד.

עוזי לנדאו פשוט דיבר נגד ההתנתקות, אך לעת בחירות הוא ממתן דעותיו ואומר שיסכים למסור שטחי מולדת תמורה הסכמי שלום, ושהוא התנגד להתנתקות מכיוון שהיא נעשה באופן חד צדדי.

למעלה