סקר חדש

mythology

New member
סקר חדש ../images/Emo124.gif

האם הייתם נותנים שרותי יחסי ציבור למישהו שאתם לא מאמינים, או מתנגדים, לדרכו? (... התלוננתם שמשעמם פה, אז יאללה, תשתתפו).

ron ad

New member
לא!

שלום, אם זה לקוח "בעייתי" מבחינתי- דרכו לא כדרכי, קו מחשבה שונה משלי וכו' , אין כל טעם לקחת אותו כלקוח. זה מתכון לכישלון. לא סתם כתבתי באחת ההודעות, שהכי חשוב: כימיה בין הלקוח ליחצן! רון

bimbom

New member
לא הייתי שולל מראש

ולכן, לא אומר "כן" ולא אומר "לא" יש מצב למשהו באמצע????????????

PR girl

New member
תלוי...

קרו מצבים שעשיתי יחסי ציבור לדברים שלא היו לרוחי, והרי יח"צ הוא גם מענה למשברים שקורים, וטעויות אנוש. אז...כל מקרה לגופו.

ron ad

New member
השאלה הייתה...

שלום, השאלה הייתה האם מלכתחילה הייתה לוקח לקוח בעייתי מבחינת העבודה איתו/מולו. לגבי הנושא שציינת - משברים, זה כבר נושא אחר, אלו יחסי ציבור מסוג אחר. כאן עוד יותר חשובה הכימיה עם הלקוח, כאן הוא צריך לתת בך אמון מלא וחייב להיות שיתוף פעולה. לכן לא הייתי לוקח במצב שכזה לקוח בעיתי (שוב, מבחינת יחסי האנוש ביננו). לגבי אופי הדברים - לרוחי או לא. כאן, שוב, אני חושב שעל היחצן להיות שלם עם ה"מוצר" אותו מוכר. אחרת איך הוא יוכל "לשווק" אותו לתקשורת אם הוא עצמו לא מאמין בו. רון

לא עובדת בשביל אף אחד ...

לא עובדת בשביל אף אחד .. אם אני לא מאמינה בו או בארגון שלו. כסף זה לא הכל בחיים. בדיוק השבוע וויתרתי על לקוח בגלל סיבה דומה,ואני מרגישה עם זה עשר למרות שיכולתי לסגור עיסקה של 20.000 לשלושה חודשים. חבר'ה קצת כבוד למקצוע.... לי

bimbom

New member
עכשיו השאלה נראית קצת אחרת

טוףףףף שימו לב לתשובתי כי כבר קרה לי משהו מאוד מאוד דומה... היו היה לי לקוח , איש חם מזג, שחצן, חושב את עצמו לסגנו של אלוהים... היו לו כמה דברים חמורים בשבילנו כיח"צנים זה חמוד מאוד ... הוא היה גם שקרן !!! חצאי אמיתות, עיגול פינות נחשב אצלו כאמת משמיים.. אם מישהו מכם לקח את כל התכונות שמניתי, יוכל לגלות בנקל שמדובר בפוליטיקאי (ראש עיר) בגלל "כישוריו" אלה בהנהגתו את העיר... איבד האיש את אימון הציבור וזאת בלשון המעטה , ככה הראה לנו השטח והסקרים אימתו את הדברים. שקלתי בכובד ראש האםכדאי לי לעבוד עם האיש והגעתי למסקנה.... שכן!!! אני רוצה לומר לכם, שעם כל התיסכול...זאת הייתה העבודה הכי טובה שעשיתי בעשור האחרון. האם אני אחזור לעבוד איתו???? התשובה היא ...(תגללו לסוף ההודעה ) לא!!!

ron ad

New member
"והגעתי למסקנה.... שכן!!!" למה?

שלום, האם נהנת מהעבודה או שהיא הייתה טובה מבחינת התוצאות? רון

לדעתי זה תלוי בוותק של העסק שלך

אני בשנתיים הראשונות לקחתי הכל כולל הכל (ואני מתכוונת להכל)... גם אנשים שרציתי להקיא להם בפנים... (טוב אני קצת מגזימה למזלי לא היו יותר מדי כאלה...) השיקול היחידי שעמד לפני היה קידום העסק , צבירת תיק לקוחות והאמונה הפולנית הפנימית- שכל גבר ניתן לשנות! וכמו פולנייה אמיתי- אני לא טעיתי.....

למעלה