סקר חדש!

~*~gaL

New member
סקר חדש! ../images/Emo124.gif

סוף סוף, אני חושבת, התקלה שהייתה נעלמה.. אז שיניתי את הסקר.. עכשיו, אני זוכרת שעדי היא זאת שהציעה אותו מההתחלה, נכון? בכל מקרה - הסקר הקודם: זה היה דיי צפוי. סאלי פילד (מגי ווייזנסקי) זכתה עם 22 מצביעים ו-55%! יואן מקגרגור (דאנקן סטיוארט) וליסה ניקול-קארסון (קרלה האריס) זכו במקום השני עם 4 מצביעים (שימו לב להבדל!) באופן דיי מפתיע. ליסה לפני אלן אלדה?! אלן אלדה (גייב לורנס) וקירסטין דאנסט (צ`רלי) הגיעו יחד למקום השלישי עם 3 קולות כל אחד ו-7%. קת`לין ווילהויט (קלואי לואיס) הגיעה למקום 4 עם 2 קולות ו-5%. בראדלי וויטפורד (שון או`בריאן) וג´ונתן סקארף (צ`ייס קרטר) הגיעו למקום החמישי עם קול אחד כל אחד ו-2%. ורוזמרי קלוני (גברת קאואנו, "מאדאם X") ורון אלדארד (שפ) הגיעו למקום האחרון השישי עם 0 קולות ו0%. (מעניין מה ג´וליאנה הייתה אומרת על זה.. אחרי הכל רון הוא הצמוד שלה.) סה"כ קולות: 40. הסקר הנוכחי שואל אתכם: "מתי *לדעתך* ערוץ 3 ישדר *סוף סוף* את אי. אר. בשידורים חוזרים?" האם - שנה הבאה כשהעונה ה-9 תתחיל. עוד חודשיים. ב"חופש הגדול" הקרוב. ב"חופש הגדול" אחרי עונה 9. לעולם לא, כי זה ערוץ 3 והוא שונא אותנו. הוא תמיד שנא. מאיפה אני צריכ/ה לדעת?! אי אפשר לדעת עם הערוץ הזה. תגובות על הסקר - לשרשר כאן :))

bono 126

New member
אני חושבת ש..

שערוץ 3 ישדר סוף סוף את אי אר בחופש הגדול הקרוב כי אין להם תוכניות חדשות והם לא כול כך נהנים מלקנות סדרות חדשות... ולא יהיה להם מה לשים אז הם יקנו את הזכויות של הפרקים, וישימו אותם בחופש הגדול (מקווה לפחות...).

Kooshoosha

New member
נראה לי שהם יזכרו בנו בסופו של דבר

בחופש הגדול וישדרו את כל העונות בטח כל יום... או במקום יאצפן בשנה הבאה או משו.. אבל משו אומר לי שלא מזמן הקרוב. אבל לעולם אל תגידו לעולם! בסופו של דבר הו יכנעו לדרישותינו. עוד תראו. וחוצמיזה- מישהו שם לב לברד שהיה היום בערב!?!? שבר את המכוניות..! טוב...ליל מנוחה לכולם. יעל.

למעלה