סקר חדש

m i c h a l i

New member
סקר חדש ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

מסתבר שאצל רובנו הכי חשוב לפתח אצל הילדים את הביטחון העצמי.(87 אחוזים) 10 אחוזים חושבים שהאופטימיות היא החשובה ביותר
ושלושה אחוזים מחשיבים את חוש ההומור כחשוב ביותר.
לדעתי ביטחון עצמי אצל ילדים משפיע באופן ישיר על האופטימיות וחוש ההומור. ועכשיו נשאלת השאלה מה אתם עושים כדי לפתח את הביטחון העצמי של הילד? תנו כמה טיפים או דוגמאות מחיי היום יום. לא לשכוח להצביע לסקר החדש שכבר עלה - על הרגלי הגלישה שלכם בפורום שלנו

כדי לפתח את הביטחון העצמי

של הילד קודם כל עלי לתת דוגמא של אמא עם בטחון עצמי ואסרטיביות.זה ישפיע גם על הילדים. אני מפרגנת להם ומחמיאה להם על הדברים שהם עושים ומחזקת את החיובי שבהם על ידי חיזוקים חיוביים . כמו כן מקבלת את החסרונות שלהם כחלק מהאישיות ומסבירה להם שאיני מצפה למלאכים אלא לבני אדם. והעיקר שיפנימו וירגישו שאני אוהבת אותם בכל מקרה.......

ליאור30

New member
בעקרון

כשבני עושה משהו שאני רוצה או שחשוב שיעשה אני כול הזמן נותנת לו חיזוקים חיובים כמו איזה ילד בוגר אתה או כול הכבוד ובכלל מחבקת, מנשקת ואומרת לו שאני אוהבת אותו הכי הכי בכול העולם כולו. או כשהוא מכין לי משהו כמו ציור רק בשבילי אני משתהה ותולים את הציור על המקרר לאיזה שבוע שבועיים או שאני תולה את הציור שהכין לי בעבודה ומספרת לו שתליתי את הציור בעבודה וכול האנשים הגדולים שעובדים איתי אמרו לי כמה שהציור צבעוני, יפה ושמח. ואח"כ אני עוד מתבאסת כשהגננת מהגן אומרת לי שהוא מפונק..טוב אם אני לא אפנק אותו אז מי כן יפנק אותו?

למעלה