מצטערת - עדיין אלק. ../images/Emo3.gif
אלק - כי הוא הגיבור הפגום, המיוסר והמעונה.
, מי לא אוהבת אחד כזה? הפרק עליו (THE BARRISFORD AGENDA ) הראה למה בעצם הוא מה שהוא... וגם כמה הוא רגיש. סופו של העניין גם הוא מוכן להקריב את החייו בשביל האהבה - הקטע עם רייצ'ל שהוא הלך להזהיר אותה, אז הכותבת של הפרק אמרה שהוא עשה את זה תוך ידיעה ברורה שכשמנטיקור יגלו הם יהרגו אותו בגלל זה. והוא עדיין הלך לעשות את זה, וזה לא הייתה החלטה של רגע (בהבדל מהפרק שבו הוא לא הרג את מקס בשביל הברקוד שלה) אלא החלטה שהוא חשב עליה הרבה. הוא לא מנסה להיות צדיק, הוא לא מנסה להיות צודק והוא לא מנסה להיות מה שהוא לא... והוא גם לא שבוט של מקס - כשיש לו מה להגיד לה הוא אומר (למשל בפרק עליו כשהוא אמר לה שאין לה בעצם מושג מהחיים ושתעוף לו מהעניים). הוא לא צריך אותה והוא לא נותן לה דין וחשבון היא לא מנהלת את העולם שלו!.
וחוץ מזה שהוא שרמנטי להדהים, ואני אוהבת את החיוך של "האני מאוד מרוצה מעצמי תמיד" שלו (מזכיר לי את ג'ורג' קלוני באושן 11
) וגם אני מעדיפה טיפוסים מצחיקים, ציניים, ואלק הוא כזה.
. לוגן - טוב יש לי בעיה איתו (אבל מצד שני יש לי גם בעיה עם השחקן שמשחק אותו - מייקל - בכל מקרה לא כוס התה שלי בכלל. יותר מידי מנסה להיות צדיק/ צודק. יותר מידי שבוט של מקס... לא יודעת גם הקטע הזה שמנסים להפוך אותו ל- SUPERHERO העונה (ואם לא שמתם לב עד עכשיו זה אתם תיראו את זה ביותר בירור בפרקים הבאים...). כאילו הוא צריך להיות יותר גבר כתגובה לאלק או משהו כזה... וזהו, אני אמרתי את דבריי!!
. ומצטערת כל אהבי הלוגן - לא נועד לפגוע.