סקר חדש +

Charmed Gal

New member
סקר חדש +

יש סקר חדש, להלן תוצאות הסקר הקודם.
חוץ מזה, חשבתי לעשות מזה שירשור אוף חביב.
אז מה קורה אצלכם? זוכרים שסיפרתי לכם שאני טס לצרפת? אז אני באמת טס, סופית, בסוף קיבלתי תפקיד ראשי בקטע שאנחנו משחקים בצרפת
שווה.
עזבתי את חוג תאטרון מפאת חוסר זמן. והממוצע שלי בתעודה הוא 95, ואני בין ה-5 הכי מצטיינים בשכבה.
והיי, ב-י"א זה לא קל.

Charmed Gal

New member
11 למאי.../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

איזה באסה, אני מפספס את פיקניק יום העצמאות השנתי עם המשפחה וכל החברים. אבל לא נורא, אני אהנה ואופיע בצרפת במקום.
ןתודה.
אני אצטרך פה איזה מנהל מחליף או שותף עד אז. כי במאי זה ל-4 ימים, אחר כך ביוני לבולגריה ל-4 ימים ואחר כך באוגוסט לאיזה 3-4 שבועות ובספטמבר שוב שבוע. הרבה
ית יש לי.

Sweet Misery

New member
וואו!

על התפקיד, על הממוצע ועל זה שאתה הולך לטוס כל כך הרבה. כיף לך. :( לי יש ממוצע 87. :( מה לעשות שאני גרועה בטומטמטיקה.

SpinZ

New member
אני פנוי להחליף../images/Emo3.gif../images/Emo70.gif

ח, בהצלחה בטיסותך, מקווה שתהנה שם, אל תשכח מאיפה באת ותביא מזכרות!

Charmed Gal

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

dalida1988

New member
כל הכבוד...../images/Emo77.gif../images/Emo106.gif../images/Emo70.gif

מקנאה...גם בי"א וקשה ..

Charmed Gal

New member
תודה, בהחלט לא קל.../images/Emo3.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אבל אנחנו כאן כדי לתמוך אחד בשני, רייט?

רזי רז

New member
שיהיה הרבה הרבה כייף!!

תבלה ותעשה הרבה חיים! (חיים רק פעם אחת...) תאחלת לך הרבה הרבה בהצלחה
ואל תדאג אנחנו נחכה לך פה עד שתחזור...
(חחחחח)

sisty

New member
מוהאהאהא.../images/Emo3.gif

אני בקוי פה... עומס
. התגעגעתם

פששש סחטיין עליך! :]../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

בהצלחה בצרפת, ותהנה! (למרות שזה עוד מוקדם מדי
) ואני רצה להצביע לסקר

STA1

New member
נצל"ש - היי אני חדש..אז כמה שאלות :

אין לי הוט אקסטרה אבל תמיד אפשר להוריד פרקים..אז ככה : 1 איך כותבים את הסידרה באנגלית?? 2 תנו לי תקציר אולי ארוך למי שיש זמן על מה הסידרה.. 3 ( שהיא לא שאלה ) בהצלחה גל!!אתה טס ביום הולדת שלי!!!ואני מת על תאטרון ומשחק!!וגם אני בין הטובים ( בלי להתרברב!!! ) והייתי מת להיות במקומך!!כך שבהצלחה!!!

Miss Kitty

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

1. Veronica Mars 2. *נגנב מהודעת המנהל של גל* "ורוניקה מארס" היא סידרה חדשה ברשת UPN האמריקאית המספרת על קהילה עשירה בעיר השוכנת ליד חוף הים - נפטון, איפה שהעשירים והחזקים קובעים את החוקים ושולטים בעיר ובתיכון העיר ומנסים להחביא את השקרים המלוכלכים שלהם. אך לחוסר מזלם, בעיר חיה ורוניקה מארס, נערה צעירה, מבריקה וחסרת פחד בת ה17, אשר אביה עובד כבלש פרטי(והיה השריף לשעבר אך פוטר) וורוניקה מתפקדת כבלשית פרטית בעצמה כמו אביה ומחליטה לחקור את התעלומות המסתוריות של העיר. ביום, ורוניקה מתפקדת כתלמידת תיכון, ללא חברים רבים מלבד וולס התלמיד החדש והמנודה (לו עזרה בפרק הראשון). על ורוניקה להתמודד עם טיפוסים שונים כמו דאנקן, החבר שלה לשעבר והבחר הכי טוב שלו לוגן ובנוסף להם - חבורת אופנענים מפוקפקת. אך בלילה, ורוניקה עוזרת לאביה(ברצונו או נגד רצונו - לרוב נגד) בחקירות הפרטיות שלו. ורוניקה מתחמקת ומרגלת, מצלמת ומתגנבת ובעצם עושה הכל כדי לחשוף את סודות העייריה, ביניהם: מי רצח את חברתה הטובה ביותר - לילי, אחותו של דאנקן. אותו רצח שבגללו פוטר אביה מעבודותו כשריף משום שהאשים את אביה ברצח ובעקבותיו נעלמה גם אמה של ורוניקה(תעלומה גדולה בפני עצמה).

DARTHME

New member
1.כמו ששומעים - veronica mars

2.ורוניקה הייתה ילדה מקובלת, אבא שלה היה השריף בעיירה, החברה הכי טובה של ורוניקה (לילי) נרצחה, אבא של ורוניקה האשים את אבא של לילי, מה שגרם לפיטורו, וורוניקה, שעמדה מאחורי אביה הודחה חברתית נ.ב מזל טוב גל!!!!

Charmed Gal

New member
תודה רבה לכולם.../images/Emo9.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אני אביא קרמבר מצרפת

DesertRose7

New member
קצת באיחור כנראה..

אבל העיקר הכוונה!! קבל ח"ח ענק!
כל הכבוד!! יש לנו פה עסק עם שחקן בינלאומי!!

Charmed Gal

New member
דיי.../images/Emo9.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אני מסמיק.
מה עשיתם ממני, שחקן בינלאומי עלק... כולה פסטיבל אומנויות בפרג'וס.
ורק רציתי לומר לכם איזה כיף זה לנהל פורום עם אנשים כל כך נחמדים ותומכים, פשוט תענוג. כיף לי פה. מקווה שגם לכם.

M5RLZ

New member
יום איחור אבל מה לעשות-שבת!

גל!!!!!!!!בהצלחה!!!!!!!!!!! נשמע כאילו אתה ממש מוכשר וממש גאון!!!!! ממש בהצלחה!!!!!!!(אני יודעת שאמרתי את זה כבר.....) וגם אני טסה!!!!!!שבוע הבא.......אבל אני לא מוכשרת...... אני טסה לחתונה......זה בכל זאת משו.....לא??

lola666

New member
חחח טיסה נעימה

תהנה בצרפת (גם אני רוצה
לנסוע לחו"ל) וי"א בהחלט לא קל

למעלה