סקר חדש
אשמח שתענו עליו

AlanSmith

New member
התשובה שלי בעייתית, כי כרגע אני לא מגדיר את

עצמי כמוכן לזוגיות. אבל ברגע שאהיה מוכן לא הייתי פוסל אף אפשרות. ובאמת הפורום הזה נתן לי עידוד לעבוד על עצמי הרבה יותר מהר והרבה יותר במרץ.
אז מה אני אמור לסמן, כן או לא? או פשוט להישאר נמנע?

Elle992

New member
כנראה שעדיף נמנע,

מכיוון שאתה לא לכאן ולא לכאן כרגע, אבל בכל מקרה בהצלחה

AlanSmith

New member
הערה קטנה לא היה עדיף לעשות גם פילוח מגדרי.

למשל:
כן ואני בת
כן ואני בן
לא ואני בת
לא ואני בן.

שיהיה מידע קצת יותר אינפורמטיבי?

askimosi

New member
לדעתי מיותר....

הכמות(ככה המנהלת תדע אם יש עניין בכלל) מספיקה בהחלט.גם אני כמוך בקטע הזה בנתיים,אבלNEVE SAY NEVER אי אפשר לדעת מה יקרה בתקופה הקרובה

מוכן או לא - תמיד יש הפתעות,
אסקימוסי

אני לא ממש מבינה את מטרת הסקר

אני יכולה לחשוב על המצבים הבאים:

א. אין לי רצון ו/או יכולת לזוגיות
ב. רוצה זוגיות אבל לא דרך הפורום, מטעמי מבוכה / חשש לפרטיות
ג. רוצה זוגיות אבל כנראה שאף אחד בפורום לא מתאים לי
ד. רוצה זוגיות, והייתי רוצה לנסות להכיר אנשים בפורום

וכפי שאפשר לראות מדיונים אחרים, גם באפשרות ד' צריך לחלק לאנשים שמוכנים ליזום היכרות ולכאלה שמצפים שההיכרות תנחת על סף דלתם בעצמה.

Elle992

New member
לסקר יש מטרה כלשהי

חלק גדול מהפורום מתלונן שאין כאן שרשורי הכרויות או אפשרות כלשהי להכיר דרך הפורום,

אז בשביל לא לעלות "שוב" שרשור הכרות למטרת סתלבט החלטתי לבחון האם יש ביקוש, ובמידה ויש אני אפתח כזה אבל הפעם הוא יהיה בצורה רצינית ומי שלא "באמת" ירצה להכיר "דרך" הפורום, לא ישתתף בו מראש. אני חושבת שכשיש דרישה כה רבה למשהו מישהו(בייחוד מהניהול) אמורים להרים את הכפפה ולנסות ולעזור ולתרום בנושא,

את לא חייבת ואף אחד אחר מהפורום לא חייבים לענות על הסקר, הסקר נועד רק לאלה שנמצאים בסטטיסטיקה ומעוניינים להשתתף בו.

אה, אוקיי

אני לא מבינה את התלונות. אנשים יכולים לכתוב על עצמם, יכולים לפרסם בלוח ההיכרויות, יכולים לשלוח מסרים, ויכולים לא לעשות שום דבר מהנ"ל.

אל תתרגשי מהתלונות

אני לא מבין מה זה קשור למצבים של אנשים?

היא מבררת אם אנשים היו רוצים להכיר דרך הפורום, אם תהיה דרישה לזה, היא תיזום איזשהי פעילות, זהו, למה היא צריכה להיכנס לאיזה סוג של אנשים יש ומי רוצה להכיר איך?

לא הבנתי שזו מטרת הסקר

ראיתי סקר שכמעט כל המשיבים בו רוצים להכיר דרך הפורום, ולא הבנתי מה הפואנטה.
לטעמי אל יזמה מספיק פעילויות. היא מנהלת פורום, ולא קייטנה. מי שחושב אחרת, יכול לשלוח לה מסר פרטי.

נו, ו...?

מזה הייתי אמורה להבין "האם אתם מעוניינים שאל תיזום פעילויות היכרויות בפורום"?

מצטערת, אין לי יכולת טלפתית שכזו. וגם עכשיו אני לא מבינה באלו פעילויות אתה מעוניין, ומה מונע ממך להכיר אנשים דרך דיוני הפורום, המסרים, לוח ההיכרויות ומפגשי הפורום.

היית אמורה להבין

שהיא רוצה לדעת אם אנשים רוצים להכיר דרך הפורום.
זאת השאלה, היא לא כתבה טקסט ארוך ומסובך ובסופו שאלה, היא רק שאלה שאלה פשוטה.

איפה ראית מצהיר על כל מיני פעולות של הפורום להכרויות, פרט לאולי שירשור הכרות/התפקדות?
ומי אמר שמשהו מונע ממני להכיר אנשים דרך דיוני הפורום ושאר הדרכים? זה הכל בנוסף, בדיוק כמו שהפלטפורמה הזאת היא בנוסף לחיים האמיתיים ולא במקומם.

שתי הודעות למעלה הצהרת על זה

היו בפורום שרשורי היכרות והתפקדות, ובכלל שרשורים מעניינים שדרכם אתה יכול להכיר את חברי הפורום. ואם אתה רוצה שיכירו אותך, אתה מוזמן לכתוב ולא לחכות לשרשור היכרות מיוחד.

למעלה