סקר חדש- תצביעו לו

אבל מה את צועקת?!

בינתיים את היחידה שלא מובנת פה. כל אחד שיוצא לתל חי רוצה שהמעו"ז שלו ינצח, אז מן הסתם הוא אומר שהוא הכי טוב ושהמעו"ז שלו יקח את הגביע. אם את אומרת שלמעו"ז שלך לא מגיע לזכות ושאני לא בסדר כי אני אומרת שהגביע יבוא למעו"ז שקד, שאני חלק ממנו, אז הבעיה היא אצלך, מותק, לא אצלי.

וואי אתם קרועים!

אור כמעט ואין מצב לשמוע אותי מורימה את הקול לכל דבר שלילי שהוא.... (בשביל מה אני מתאמנת מול אבא מכות:) זה לא קשור.... יש משפט שאומר: "אין הברכה שורה אלא בדבר שאינו גלוי לעין", משהו בסגנון.... כך שאם אתם ככה אומרים כמה מעולים אתם אין בזה ברכה וזה לא אומר שלא תזכו... וזה רק אומר (ועכשיו ברצינות) בואו וקצת נהיה ענווים בכלל לחיים... ל"ט

yossi018

New member
השנה בית-שמש מקבלת חיזוק!

תנחשו מי יגיע השנה... כן כן כן... הישר ממעלה הגבעה הגבוהה ביותר אני אנחת בתל-חי... רק אם מישהו יכול ליזרוק לי את השעה של הטקס - הבנתי שזה יוצא באחד במרץ...

נתון מעניין...

נכון לכתיבת הודעה זו, יש 19 הצבעות בסקר על תל-חי. זה נתון מאוד יפה. שנה שעברה היה למעלה מ-100 הצבעות, אבל זיכרו שהצבעות כפולות היו לא רק בכנסת שנה שעברה, אלא גם בסקר תל-חי. בכל מקרה, ב-20 לחודש יעלה סקר חדש על הזוכים בתל-חי, ויעלו אליו רק 3 המעוזי"ם המובילים לסיבוב שני. אתם מוזמנים לעשות קמפיין למעו"ז שלכם ולשכנע אנשים להצביע לו,אתם יכולים גם להכיר למדריכים/חניכים את הפורום שלנו ובדרך שגם יצביעו למעו"ז שלכם. כרגע מחוז דרום קוטף את 2 המקומות הראשונים.

בישי89

New member
תעמולה!

נה נה נה נה נה מעו"ז בית"ר רעננה!!!!!! אנחנו עובדים ממש קשה!!! בין כל הבגרויות ומבחני המכללות מזל שאבישג עושה לרעות את העבודות בכל שניה פנויה אנחנו במעו"ז מוכנים להכין פעולות ומושמושים כדי לרצות את החניכים אז קליק קטן זה באמת לא קשה לעזור למעו"ז שלנו להיות מעו"ז עולה תצביעו לנו!!! מעו"ז רעננה!!!
ועוד שיר למקרה שלא שכנענו אתכם מספיק: http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?entryid=904201

אחהמ..

שנה שעברה היו מלא הצבעות כי עודד, עומר ומשה ישבו שעות נוספות ליד הפורום ופתחו אלפי שמות משתמש בשביל להצביע.. ואח"כ עוד שלושתם החליטו להוציא את שני המעו"זים מהתחרות

חחחח

מי לקח מקום ראשון במחנה סוכות ????? אההה ??? ברור שהוא יקח בע"ה בתל חי !!!!!!!!! חחח סמכו עלינו :)

חן,יש סקר. תצביעו לו אם את בטוחה.

אני רק חייב לציין שאם אני לא טועה, אף מעו"ז לא לקח במשך שנה גם את מחנה סוכות וגם את תל-חי. אפילו לא מעו"ז אודסה בפיקודו של זאב ז'בוטינסקי.

למעלה