סקר חדש- תצביעו לו

סקר חדש- תצביעו לו

ותנצלו את השרשור הזה כדי לשכנע אחרים בבחירה שלכם. שיהיה בהצלחה.

LPgirl

New member
מן הסתם!!!

חח אני חייבת לצדד לינהההההההההה אין מה להתווכח על איכות..

ת'כלססס..פ"ת..

הטוב זה ברור..האם האמת תלך איתה?!...זאת השאלה.. וכפרה על היפות שלי.. נועהה על איכות אנחנו לא מתפשרים..אכן אכן.. ושהטוב בע"ה ינצח..חחחח איאיאיאיי מה עשינו מיזה חחח...=]

לדעתי ענתות...

גם במחנה סוכות היה מגיע להם לזכות ולדעתי הזכיה שלנו לא היתה מוצדקת בכלל! בכלל אני חושבת שמעו"ז ענתות זה אחד המעוזים היותר חזקים בתנועה וממש מגיע לזכות- לדעתי! בעזרתו יתברך כל מה שיהיה, יהיה לטובה!

פ*ת*ח ת*ק*ו*ו*ה!!!

ברור שפ"ת תזכה ב-
השנה... פ"ת היא א*י*מ*פ*ר*י*ה והיא תזכה...!!!
לכל המעו"זיםם...מתה עליכםםםםםםםם
יאללההה פ"ת לשלטון...!

ומי אמר שאין פ"ת בפורום?

השתלטות כזאת לא ראיתי מאז הפריצה לכלא עכו.

טוב טוב שמעו שמעו חח

התלהבתי להגיד כול מילה פעמיים.. אנחנו לוקחים בתל חי
אל תערערו בכלל אנחנו הכי שווים בכל בית"ר
במיוחד אני
סתם, אנחנו מעו"זים אלופים
[מעו"זי בית שמש הכווונה.. ]

נכון!!!

פ"ת בשליטהה...ועוד משו... קבלו משפט===> פ"ת המעו"ז הכי שווה ביקום...מי שחושב אחרת שיקום!... חחחח מי מעז לקוםם? סתםם נשמותת...אוהבת את כולכםם...ופשוטט מתה עליכםם!

חחחח

ברור ששקד לוקחים ת'גביע .. זה בכלל לא נתון לשאלה. וחזי, החולצה זה "מעו"ז שקד- גבוה מעל כולם" עם ציור של ארץ ישראל השלמה.. אחח החולצות המדהימות שאני מכינה

תראווו......

זה ברור ששקד הכי טובים ואין מעו"ז ברמה שלהם אולי ברקן קצת מדגדג...... אבל כמו שאתם יודעיייםםםם מה אני חשוב על הבחירות של ההנגה אז אני עדין באותה דעה (מצטער למי שמפריע שאני אומר את זה ..... פשוט כואב לי עוד מאז) הקיצר אין מה לעושת שקד המעו"ז מ'ס אחת וגם בתל-חי הוא הפיבורית הגדול למרות שמר נורי עומר המלך לא יהיה עם המע"ז והוא כוח רתק מושלםם מול ברקן שהיא הפיבורטית השניייה...... ולצערי גם המיקרון המהלך לא יהיה שזה אני אבל אני סומך על נדב אביטן השפיץ על שהוא בכוח הלחוד שלנו שיעשה את מה שנורי ואני לא נעשה בתל-חי הקרוב!!!!

אתם ממש לא ש-ווים:)

כל אחד אומר ת'מעוז שלו... נראה אתכם מקדמים אחרים לא רק ת'צמכם! חוץ מזה זה ממש שוויצר לחשוב שאני הכי טוב ואני עולה על כולם!!! בחיוך ושמחה עצומה:) שבוע טוב ומבורך.. צופיה:)

צופיה, את כ"כ צודקת...

המעו"ז המנצח הוא אמנם מעו"ז גבעת שרת, בית שמש. המעו"ז השני שאחרינו הוא מעו"ז בית שמש מרכז. והיות ואנחנו מתמודדים ביחד, אז חשבתי שזה מיותר לציין את זה.

אתם גם צורבים מעולה ../images/Emo3.gif

טוב לדעתי התחרות כאן היא בית שמש ענתות מבוא דותן ברקן ושקד. פ"ת לא בזווית שלי כמה שנתי ופליפ חתיכים

לא לא לא..

התחרות השנה היא שקד, בית שמש וענתות.. דותן בכלל לא בתמונה לדעתי.. אבל בכל זאת אנחנו ניקח. וכבר צרבתי לך ת'דיסק.. אבל תזהרי.. חבל שהוא ילך למישהו אחר

שוויצרים כולכם!!!

ואת יודעת מה אור נגיד ואתם הכי טובים מבין כל המעוזים... מילא זה, אבל... הרב קוק אומר דבר מדהים... "הצדיקים הטהורים אינם קובלים על הרשעה אלא מוסיפים צדק. אינם קובלים על הבערות אלא מוסיפים חכמה. אינם קובלים על הכפירה אלא מוסיפים אמונה." אם לא הבנת את המסר אז אני יסביר לך!!!

למעלה