סקר חדש עלה
ע עוגיפלצת... New member 8/9/03 #5 מה ?! 52 שעות ?? זה לא אנושי ! זה לא הגיוני !! איך קורה דבר כזה ?!?!
B be a bee New member 8/9/03 #6 לא לא לא...אתה לא ראית את התוכנית? ואני יצטט:"זה לא יתכן זה לא אפשרי חייב להיות פתרון מדעי!!!" באמת...אני ציפיתי ממך שתדע...
לא לא לא...אתה לא ראית את התוכנית? ואני יצטט:"זה לא יתכן זה לא אפשרי חייב להיות פתרון מדעי!!!" באמת...אני ציפיתי ממך שתדע...
ע עוגיפלצת... New member 8/9/03 #8 לפחות זה מנחם אותי שיש לי "רק" 41 שעות שבועיות ... 60 שעות בשבוע ?! זה 10 שעות כל יום !! ואני חשבתי שלי אין זמן ואין כוח ללימודים האלה
לפחות זה מנחם אותי שיש לי "רק" 41 שעות שבועיות ... 60 שעות בשבוע ?! זה 10 שעות כל יום !! ואני חשבתי שלי אין זמן ואין כוח ללימודים האלה
B be a bee New member 8/9/03 #9 לי יש 32 ומזל שכך...וכמו שגברת פריזל תמיד אומרת: קדימה לאוטובוס הקסמים!!!!
ע עוגיפלצת... New member 8/9/03 #13 טוב נווו ..... אני עומד איפשהו באמצע ... אני מבטיח אני לא אתלונן ללמוד 32 שעות
M maya אלבניה סיטי הול New member 8/9/03 #17 מוכנים?? לעשות לי אתההחשבון בקשה?! אני מתחילה כל יום בתשע ומסיימת כל יום בשתיים ולא לומדת יום שישי כמה זה יוצא? אה ויש לי יום אחד שאני מתחילה בו ב10 וחצי ומסיימת בשתיים וזה היה היום *בצפר פרטי*
מוכנים?? לעשות לי אתההחשבון בקשה?! אני מתחילה כל יום בתשע ומסיימת כל יום בשתיים ולא לומדת יום שישי כמה זה יוצא? אה ויש לי יום אחד שאני מתחילה בו ב10 וחצי ומסיימת בשתיים וזה היה היום *בצפר פרטי*
E eli3320 New member 9/9/03 #18 אני לומד 48 שעות! ואין לי יום שישי! תנסו לחשוב באיזה שעות אני מסיים כל יום!! פשוט סיוט!