סקר חדש עלה לאוויר

קפת

New member
סקר חדש עלה לאוויר

ולא, אני לא הצבעתי ראשונה. אני מכחישה. אבל לפני הכל, חייבים לנתח את תוצאות הסקר הישן, שצעד פה חודשים ארוכים. כזכור, עסק הסקר הקודם בשאלה מהותית, חשובה, ובעל משמעות לדמוקרטיה הישראלית: כיצד ניתן להפליל את השר פורז (הסקר הונפק בחסות העמותה ע"ש פריצקי). בסקר השתתפו 25 בעלי זכות ניקנוק. כרבע ממצביעי הסקר (ששה נקניקים ונקניקיות) ביקשו לכווץ את ישבנו של השר, לשעבר, הדשן, בהווה, למידה 38, בעוד כרבע מן הנסקרים ביקשו לבצע בו דוד ד'אור. כמחצית ממצביעי הסקר העדיפו לזמום את השר באפשרויות אחרות, כגון הכנסת ג'ורג' (4 נשמות טחורות בחרו באפשרות המלבבת) לרקטומו, חיבור חשמלי לאלי לנדאו (3), אירובי (שוב ענייני ישבן) עם אניטה פללי (2) וכן הלאה. ניתוח מעמיק של הסקר מאפיין שני דברים עיקריים: 1. כל משתתפי הסקר הם סדיסטים שונאי שינוי 2. לחלק ניכר ממשתתפי הסקר יש בעיה עם חלקו האחורי של אדם בעל משקל וסמכות בישראל, וניתן להסיק מכך שהם אנאליים לטנטיים כן. ביי.

אנאלי לטנטי זה בסה"כ אדם

קטנוני, שומר על חפציו בצורה מוגזמת קצת, מאלה המתמחים בנטפיק לסוגיו. בצורה הקיצונית ייאמרו דברים אחרים. באשר לסקר הנוכחי לא הצליחותי להבין את חשיבותו לאומה, לעם, לשבט, למשפחה וליחיד. אשר על כן מייד בחרתי בתשובה: מיהו ניק.

איכסה עלייך

בשביל סקר כזה להוציא אותי מהנפטלין? ולא רק שעיצבנת אותי על הבוקר עם הסקר הזה גם הייתם חייבים לשלם לאיזה עורך דין מלוקק שיוסיף שם בחלון של ההצבעות שאין לראות בסקר מדגם מייצג. תרגעי כפרה, אני לא רואה בסקר מדגם מייצג אלא רואה בו סקר חרא חרה. כשיהיה משהו על סקס (עם קישורים אם אפשר) תעירי אותי.

קפת

New member
אויש, סטום, כרוב

הפורום הזה זה הכי הרבה סקס שיש לך, זה, ויחסיך הסוערים עם נ. ועם ב"ג AKA ג"ר, מ-האה"ק.

Le Fay

New member
תתחדשי. שמחה לשמוע שלא הצבעת

ראשונה. בכולופן רציתי להסב את שימת לבך לכך שלפחות חמישה ניקים שלך עוד לא מילאו את חובתם בקלפי. <ממריצה מתנדבת>

מותקמינהצמחצותק

בחיי שלא ידעתי שאת גם עושה סקרים. חשבתי שרק חלונות. את יכולה בבקשה לעשות סקרים שגם יענינו את הקהל, למשל עלי.

opoli

New member
13 מי יודע?

האם למי שיותר מניק אחד מותר להצביע יותר מפעם אחת? ואם הוא מצביע יותר מפעם אחת, בכל ניק, אז כיצד יש רק שניים עם 13 ניקים? ואולי מותר להצביע פעם אחת ואז יש מישהו שהוא לא קפת עם 13 ניקים?מפחיד! ומנגד, בכלל בכל הפורום הזה אין 13 ניקים.אז אולי אנחנו מותקפים על ידי ניקים מהחלל החיצון??? ובעצם אם אני ניק של קפת למשל אז מה יהיה סופי??? נ.ב. מי זה ניק באמת?

סיטרא

New member
ניק קייב. יוצר ומלחין מהמאה הכ'.

אין לי אפילו ניק אחד, יש לי פסבדונים. הרבה הרבה פסבדונים. מלאן מהם. גם ללואיס קרול או להבדיל, ליוהן-ולפגנג-פון-גתה-ניר-מוזס היה ניק מחמד, ואני חושד בהם שאפילו כמה.

ניק דרייק

זמר-כותב נפלא ואיש שלעומתו הדכאונות של כולנו נראים כמו אושר צרוף.

קפת

New member
ניק נוק

ממציא פצצת האטום (מופיע לעתים תחת הניק אופנהיימר).

Le Fay

New member
ניק מילר

הגיטריסט של סטלה מאריס. טפו, תתביישי איזה צפויה את.

emh

Member
ניק קרטר

אם תשאלו את אחותי, היא תגיד לכם... בגלל שהיא אוהבת את הבקסטריט בויז.

emh

Member
ניק כמעט-בלי-ראש

זה התשובה שלי. נו באמת... תקראו כבר את הארי פוטר!

אני מכירה רק ניק אחד גדול,

עבה ומפחיד. הוא שייך לשכנה ההונגריה מהמשכן ממול היא תמיד אומרת לי במבטא הונגרי כבד "אוכככ אני חוחבת את ניק" ומייד היא שולפת מהגירה את מכשיר הרטט החדש שקיבלה ומוסיפה "תכירי ,זהו לש תפוט" מדגם baz . האמינו לי,זו חוויה מפחידה לנערה בת 17

אני יודעת שזה קטנוני

אבל מה פתאום אני מוצאת פה שרשור על ניק אחרי שאמרו לי בפלרטוטי שמספיק עם ניק, רק לא ניק וכו... לא רוצים אותי במסיבה של ניק, רק תגידו...לא צריך טובות... אבל אל תברחו לפה במחשבה שאני לא אתפוס אותכם... חארות!!! אני חוזרת לצור מ(ח)צבתי א. אינשטיין ירקון ת. נ. צ. ב. ה.

למעלה