סקר חדש... עבודה...

בבית ילדים שלנו...כיתות א'-ו'

קטנים ומקסימים שלי

MsUnderstood

New member
ורטלין.

*אם מישו מיגור קורא את זה* הילדים מממממש מקסימים!!הם נהדרים!! (פשוט הם עושים מה שבראש שלהם ולהורים לא אכפת שהם הורסים)

LEATHER REBEL

New member
הענף שלי הוא מסעדה

מסעדת דרכים מפורסמת... צריך להיות נחמד כדי לעבוד שם ורוב אנשי הקיבוץ לא ממש בקטע... איזה מזל שיש אותי.

בית אבות ../images/Emo13.gif

עבדתי בבית האבות בקיבוץ שלי שלוש שנים ... אפשר להגיד שהתבגרתי שם
..

Indian Friend

New member
מה רע?

תבין, להיות שוביניסט רק מקטין אותך. להפך, אתה צריך לשמוח שגם בנות רוצות להשתלב בעבודה הזו, שעד עכשיו עבדו בה בעיקר בנים.

shahf

New member
אני שמח

זה פשוט נראה קצת מוזר בחורה נוהגת בג'ון דיר 9620
פשוט מטורף...

moranka

New member
אל

תקשיבי לשחף.... הוא סתם מקנא שאצלם אין גד"ש... וחוץ מזה בנות כן עובדות בגד"ש! בצוות המתחלף של הגד"ש אצלנו ובכלל, כבר עבדו כ- 5 בנות. וזה נחשב הרבה בהנחה שרוב הבנות תופסות תפקידים פקידותיים במפעל או עובדות בבתי הילדים בקיבוץ. אני מקווה בשבילך שתגיעי לשם. ועדיף עם רישון! אני בעדך

shahf

New member
אבל

אני בניגוד לגד"שניקים מסוימים (ע"ע איתן ו9910) נוהג בטרקטור פתוח ב5 בבוקר בכביש כשיש 11 מעלות בחוץ. עכשיו תחשבי על זה קצת... 11 מעלות טרקטור ללא כל הגנה מפגעי הטבע ונסיעה ב60 קמ"ש לעומת (איתן ו9910) ג'ון דיר סגור וממוזג לא משנה המזג אוויר בחוץ ואיפה וכמה מהר נוהגים

NeMo 3

New member
חחח../images/Emo13.gif

זה אחלה מקום לעשות שעות פולין, חוץ מזה להמשיך את המסורת של המשפחה... אז גד"שניקים אני בדרך, חיחיחיחיחי....

brozky

New member
עבודה/

בעבר אני עבדתי בבריכה,במשק חי,ברפת, כולם באותו זמן אבל אחרי שהתפרק הקיבוץ אני עובד עכשיו בחברת החשמל

למעלה