סקר חדש למי שלא שם לב!

~מנצלת שירשור~

תגידו.. מישהו יכול לומר לי, למה לעזאזל פתאום כולם כל כך בקטע של גיבורים עם שער שחור ועיניים ירוקות..?! קודם במכושפות- לפרו אחר כך בהארי פוטר- להארי ועכשיו גם לבאטרקאפ! אתם חושבים שאלו תכונות חיצוניות של כאלו אמיצים במיוחד? או שסתם כולם העתיקו מכולם?

שחור- כי זה צבע מסתורי ואפל ויפה

ונעים למראה, וחלק והולך ומגניב ועוצמתי. ירוק - כי זה נדיר, זה שילוב (חום וכחול), זה מהמם ומתאים לי.

casperit

New member
הלוואי שזה משהו מיוחד

כי אז אני מיוחדת:) שיער שחור ועיניים ירוקות שולט! יעל

../images/Emo10.gif

אני נתקעתי עם שער חום ועיניים חומות...

Nagini Potter

New member
*וידוי נוגע ללב*

האמת.... אני לא יודעת מי זה him!! איך הוא נראה? מה הוא עושה? מה הקטע שלו? יכול להיות שאני מכירה אותו אבל לא יודעת שככה קוראים לו...... הלפ? Nagini Potter

leeloo

New member
השטן עם הצחוק המעצבן..

זה שנוהגים לכנותו - "קוקסינל" כי הוא לובש חצאית בלט ורודה ויש לו מעין משהו פלפי ורוד מסביב לצוואר, והיה פרק שהוא דיבר עם הברווז צעצוע שלו באמבטיה... אה, ויש לו צבטות במקום ידיים, ורגלי בלרינה... ניראה לי שזהו.. הוא הכי אכזרי..

Nagini Potter

New member
אהההה!! נו אז למה לא אמרתם ^-^

אתם בטוחים שהוא בן? אני תמיד הייתי בטוחה שהקטע בו זה שלא ידוע אם זה בן או בת.... כי אמנם יש לו זקן, אבל יש לו גם חצאית, וגם נעלי עקב ורגליים עדינות כאלה, וכל מיני דברים גם גבריים וגם נשיים..... גם הקול שלו, לפעמים נמוך ולפעמים גבוה..... Nagini Potter

Eclipsed 0

New member
הוא גבר, טרנסקסואל.

המדובב שלו מצוין. למרות שהם משתמשים באפקטים, אני די בטוחה בזה.

yaron4all

New member
לא בדיוק...

הוא טרנסווסטי... כלומר גבר שלובש בגדי נשים.

Eclipsed 0

New member
אני לא מאמינה..

היה 3 בלילה...התכוונתי לומר את אותו דבר כנראה. אני צריכה להפסיק לגלוש בשעות האלה.

למעלה