סקר חדש-כולם להצביע!

לינה18

New member
סקר חדש-כולם להצביע!

ברשותכם אמשיך את המסורת של הסקרים עם התמונות(נידמה לי שרונית התחילה אותה ואני ממש אהבתי את הרעיון.) עם מי אתם מעדיפים את ברוק-עם ריג',או עם ניק? לברוק וריג'-
לברוק וניק-
ולמה תוכי לברוק וריג'? כי זה מזכיר לי את פורטופינו. וגיטרה לניק, בגלל השיר החדש שלו(שניראה לי שאני היחידה שלא אוהבת אותו).

Mighty Morphin

New member
../images/Emo168.gif

עד לאחרונה גם אני רציתי שרידג' וברוק עוד יהיו יחד, אבל כבר דיי נמאס גם לי מכל הסיפור המרוח הזה (של לא מעט שנים
). אני חושב שהכי בריא לברוק ולרידג' להיפרד ולפנות כל אחד לדרכו - לברוק יהיה טוב עם ניק (הוא מאוהב בה מעל לראש וגם היא מחבבת אותו לא מעט) ולרידג' תהיה סופסוף הזדמנות למצוא מישהו אחרת (בתקווה שזו תהיה טיילור
).

SupeRonit

New member
מצטערת לבשר לך את זה-טיילור מתה

אה
ית שכמותי-בסדרה הזאת זה לא ודאי (הבהרת כוונות:זה נחשב בציניות על הסדרה-בלי כוונה לפגוע בך)

Mighty Morphin

New member
../images/Emo8.gifתמיד אפשר לקוות

וכמו שאמרת - שומדבר לא בטוח בסידרה הזאת

לינה18

New member
אני מצטערת מאוד

אבל להחזיר את טיילור מהמתים-זה כבר לא אפשרי. לכל דבר יש גבול.

לינה18

New member
תיקון קטן

אבל לא לגבי התשובה שלי לסקר. בחרתי בתוכי לריג' וברוק בגלל שזה הזכיר לי את פוארטו ויסטו, לא את פורטופינו!

S c a r l e t t

New member
../images/Emo168.gif

ברוק ורידג' בהחלט מיצו את עצמם, היתה להם את ההזדמנות שלהם ביחד וזה לא הלך הגיע הזמן לראות אותם עם אנשים אחרים

238

New member
../images/Emo118.gif

בס"ד אחרי כ"כ הרבה שנות אובססיה של ברוק לרידג',הגיע הזמן שהם יהיו ביחד סוף כל סוף. לא ככה?

SupeRonit

New member
../images/Emo168.gif + נימוק

לאחר הרבה מחשבה (יומיים לקח לי) הגעתי למסקנה שניק הוא הבחור המתאים בשביל ברוק.. מתוך כך שעשיתי ניפוי:רידג'-
,אז מה נשאר?ניק.. ולמה רידג'
: בגלל שאני חושבת שאחרי שהם רודפים אחד אחרי השנייה במשך כל כך הרבה שנים זה רמז לכך: 1.שאולי הם לא מתאימים למרות הכל 2.שאחרי כל כך הרבה שנים זה כבר הפך לאובססיה,ולא בהכרח רדיפה מתוך אהבה 3.שכשאתה רוצה משהו כל כך הרבה,אתה עלול להתאכזב שתזכה בו..ברוק ורידג' חולמים אחד על השני ונהנים מהפנטזייה-חבל שזו תתפוצץ להם בפרצוף ומאחר ומי שנשאר זה ניק,המסכן לא ייזכה בה רק מתוך ברירת מחדל-אלא בגלל שיש בו ייתרונות: 1.הוא שר יפה 2.הוא אוהב אותה,וגם היא מחבבת אותו (זה מספיק) 3.יש להם תינוק ביחד.וברוק החליטה שבשבילו היא לא מוכנה להיות עם רידג'-אז לפחות שתלך עם ניק ראיתם כמה הרבה חשבתי ביומיים-ואני חשבתי שהמצות סתמו לי את המוח

הדס123

New member
../images/Emo118.gif

שיתנו כבר לזוג המסכן הזה להתחיל לחיות יחד ולהקים משפחה!!!

לינה18

New member
אני שמחה מאוד שאני לא היחידה

(כמו שלעתים אני נוטה לחשוב)כאן שתומכת בברוק וריג' וטוב שכך.

למעלה