סקר חדש - ישן

סקר חדש - ישן

סקר על היפים והאמצים הסקר מיועד רק למי שראה את כל או את רוב הפרקים התשובות צריכות להיות לכם בראש ולא להעזר באתרים כי אזנאבד את כל הרעיון של הסקר. ועכשיו לשאלות: כמה פעמים בסדרה התחתן תורן ועם מי? מה קרה בפרק בראשון של היפים והאמיצים ?(לא בהרחבה) למה ברוק ברחה לבראדוס? כמה דמויות ביפים איבדו את הזיכרון?(בהרחבה) כמה פעמים התחתן גרנט ועם מי? למה ריק ירה ברידג? מי האמא האמיתית של אריק? איפה נולד תומס ומי ילד אותו? עם כמה גברים שכבה ברוק בסדרה?(פרטו את הדמויות)

NarihS

New member
ווי אני יודעת!

אז ככה: תורן התחתן 3 פעמיים נדמה לי, עם מייסי, ברוק ומייסי עוד פעם... בפרק הראשון מה שאני זוכרת שברוק מילצרה שם ופגשה לראשונה את רידג', היא מילצרה באיזה אירוע של הפורסטרים, סטפני ואריק... נדמה לי.. לא יודעת למה ברוק ברחה לבראדוס, סטפני איבדה את הזיכרון שלה, אריק איבד, אממ.. וואי אני יודעת שיש עוד.. נדמה לי טיילור? אממ וזהו.. אני לא זוכרת, גרנט התחתן פעמיים אחד עם ברוק ושתיים עם מייסי מתי ריק ירה ברידג'? טוב אני לא זוכרת את זה.. האמא האמיתית של אריק היא בקי ז"ל.. :) תומס נולד בבית ווי לי משנה.. טוב לא זוכרת.. ברוק שכבה עם כל גבר בסדרה.. סתם.. :) עם אריק, רידג תורן גרנט דיקן ניק ולא יודעת מי עוד.. זהו.. אני יודעת שזה לא הכי טוב שיש אבל רציתי להיות הראשונה שתענה.. :)

SupeRonit

New member
אני יודעת יותר מזאת שלפניי,ובכלל.

אז ככה,בגאווה רבה אני משתפת אותכם בידעותיי: 1.ת'ורן התחתן 4 פעמים:שלוש פעמים עם מייסי ופעם אלת עם ברוק 2.ברוק חוזרת לבית שלה אחרי שהיא נאנסה ובפורסטר קריישן הייתה תצוגת אופנה 3.ברוק ברחה מכיוון שהיא איבדה את השפיות שלה (והייתה שם עם שתי בובות שאותם היא דימתה לריק וברידג'יט). 4.סטפני-איבדה את הזכרון בעקבות שבף מוחי (והפכה להומלסית) ברוק-איבדה את הזכרון עקב חוסר שפיות זמני 5.גרנט התחתן עם ברוק ועם מייסי (והפך את מייסי לאלמנה,אחרי שנפטר מסרטן באיזור אינטימי מאוד..) 6.ריק ירה בו כי הוא לא רצה שהוא יהיה עם ברוק (ונראה לי שהוא ירה בגרנט,כי הוא לא רצה שהוא יהיה עם אמא שלו-ורידג' חיפה עליו...או הפוך-כמו שאת אומרת-הוא ירה ברידג' וגרנט חיפה עליו-בכל מקרה הוא ירה באחד מהם כי הוא לא רצה שאחד מהם יהיה עם אמא שלו) 7.האמא האמיתית של אריק הקטן היא בקי.שבקלטת וידאו ביקשה מסי-ג'י ואמבר לגדל אותו.... 8.תומס נולד במושב האחורי של אוטו בדרך לחתונה של ברוק ורידג'.טיילור רצתה לעצור את החתונה אך מתקפה צירים בדרך.תומס נולד בעזרתו האדיבה של דודו-ת'ורן 9.עם כ-ו-ל-ם (סתם-היא לא שכבה עם ריק,תומס ואריק הקטן.....).עכשיו ברצינות: -דייב -רידג' -תורן -גרנט -דיקן -אריק עוד שאלות,מישהו? נהנתי מסיור המוחין הזה..

הדס123

New member
אז ככה:

תורן התחתן עם קרוליין, מייסי(2-3 פעמים) ועם ברוק. פרק ראשון לא ראיתי. איבדו את הזיכון: טיילור, סטפני גראנט התחתן עם ברוק ומייסי והיה לו קטע עם אחות של קרוליין- קארן אבל לא חתונה עד כמה שזכור לי. ריק ירה ברידג'? לא זכור לי ת'ורן ירה ברידג' פעם... לא זוכרת איפה תומס נולד, אולי באיי הבתולה או סנט תומס??. ברוק שכבה עם: רידג', ת'ורן, אריק, דיקן, גרנט, ניק, ובטח יש עוד...

הדס123

New member
אה ושכחתי את השאלה הכי קלה

האמא האמיתית של אריק היא בקי- בת דודה של אמבר.

SupeRonit

New member
יש לך טעות

ריק ירה בגרנט-רידג' לקח על עצמו את האחריות על הירי

Thomas R

New member
בואו נראה אם אני אצליח

1. ת'ורן התחתן בסדרה 5 פעמים: קרוליין, מייסי, מייסי, ברוק, מייסי. 2. בפרק הראשון: ברוק נאנסה, ורידג' הציע לקרוליין להינשא לו. 3. ברוק ברחה לברבדוס בגלל שיצאה מדעתה- כמו שכבר הזכירו היא הסתובבה שם עם שתי בובות שחשבה שהן ריק וברידג'ט- אני לא זוכר את הסיבה שבגללה היא יצאה מדעתה- אולי זה בגלל שהיא גילתה שברידג'ט היא בתו של אריק... 4. הדמויות שאיבדו את הזכרון: - סטפני- איבדה את הזכרון והפכה להומלסית לאחר שאריק עזב אותה. - ת'ורן- לא בדיוק איבד את הזכרון- פשוט לא זכר את הלילה בו ירה ברידג' זהו עד כמה שזכור לי 5. גרנט התחתן פעמיים- עם ברוק- ואז התברר שהנישואין אינם חוקיים, ועם מייסי- שנותרה אלמנה. 6. ריק לא ירה ברידג'- או שאתה מתכוון לזה שריק ירה בגרנט ורידג' הפליל את עצמו בשביל שריק לא יפגע, או שאתה מתכוון לזה שת'ורן ירה ברידג' לאחר שגילה כי האחרון שכב עם קרוליין בזמן שת'ורן היה נשוי לה. 7. האמא של אריק היא בקי מור- בת דודתה של אמבר. 8. תומאס נולד ברכב של ת'ורן, והוא זה שגם יילד אותו- לאחר שהוא וטיילור ניסו להגיע לחתונה של רידג' וברוק ולעצור אותה. 9. הגברים עימם שכבה ברוק: דייב, רידג', ת'ורן, אריק, גרנט, ג'יימס, ניק, דיקן, יופ, סה"כ- 9 אני לא בטוח לגביי שאלות 4 ו- 9

Thomas R

New member
נזכרתי בעוד תשובה

4. גם טיילור איבדה את הזכרון- כשטסה לכנס במצרים והמטוס התרסק במרוקו, היא חיה אז שנה ומשהו בארמונו של מלך מרוקו מבלי לדעת מי היא- קראו לה אז "פרינסס ליילה"

למעלה