סקר חדש-ישן

giri

New member
סקר חדש-ישן

אמנם כבר שאלנו את זה פעם, לפני כמה שנים, אבל הרבה מים זרמו בירקון ובפורום...
מהי תדירות הרכיבה שלכם?
אתם מוזמנים לענות על הסקר תחת "כלים ומידע->סקר".

hanyou12

New member
המדריך שלי זומן למילואים!

למה חייב להיות לי חובש קרבי בתור מדריך?!
נקווה שעם הפסקת האש עכשיו הוא יחזור... ובעיקר שהוא וכל האחרים יהיו בריאים ושלמים!

jgut

New member
אני מבינה שזה אופייני

לאנשי סוסים להיות חובשים קרביים?

עדימ

New member
עד לא מזמן הקפדתי לרכב פעם בשבוע!

כעת בגלל שהדלק עלה אמא הציעה שאמיר ל3 פעמים בחודש כלומר כל שבוע חוץ מאחד.
אבל אז קטי עבו המאמנת שאני מעריצה חזרה לעבוד, אבל במרכז כמו שאמרתי בבית יצחק ולא בדרום והזמינה אותי אליה!
אז בנוסף לרכיבה הקבועה בדרום באתי לקטי פעם אחת בחודש ועוד פעם בחודש ואמא הציעה שזה יהיה הרגל קבוע קטי פעם בחודש כפינוק!
ואז התחלנו לדבר על הדלק כחסכון להפחית את הרכיבה פה בדרום כל שבוע ל3 שבועות בחודש או שבועים... אז שאלתי אותה מה? אין קטי?
היא הבינה שאני יותר נהנת עם קטי... ואז אמרתי לה את האמת אני מעדיפה לרכב פעם בחודש עם קטי ולהנות הרבה יותר מאשר לרכב יותר בדרום ופחות להנות!
אז זה מה שאני עושה היום
רוכבת עם קטי פעם בחודש ונהנת מכל רגע! אם אני יכולה אני מגיעה יותר אבל התדירות היא כפעם בחודש ואני מקבלת זמן של בערך שעה וחצי שכולל בתוכו גם שיעור וגם רכיבה חופשית! ואם אני יכולה להישאר לסוף שבוע אז אני מקבלת גם טיול או עוד שיעור או משהו

giri

New member
יש הגיון באיכות על פני כמות

מצד שני, גם שעות אוכף הן קריטיות להתקדמות... אבל ברור שלפעמים צריך להחליט בין לבין.

ובנימה אחרת - כתבת "המאמנת שאני מעריצה", ורציתי לתת לך עצת חינם (אז מה שלא ביקשת, כזו אני, קרציה).
בלי קשר לרכיבה או לתחומים אחרים, אני חושבת שגישה טובה לחיים היא להמנע מהערצה לשמה. אפשר לכבד אנשים, לקחת מהם דוגמה, זה מצויין, אבל אין שום אדם בעולם שאני מתייחסת לכל מילה שיוצאת מהפה שלו כאל אורים ותומים. אני חושבת שחשיבה ביקורתית היא הדרך הנכונה להתייחס לכל דבר, ויש סתירה בין חשיבה ביקורתית ובין הערצה.
אם כשכתבת "מעריצה" התכוונת למשהו אחר, קבלי ביטול ואשמח להבין למה התכוונת.

עדימ

New member
כתבתי המאמנת שאני מעריצה כי דומני שהמילה

מעריצה הכי קרובה לתאר את התחושה של מה שאני חושבת על קטי מבחינה מקצועית וכבן אדם אגב. זה לפחות מה שהרגשתי באותו רגע. אולי המילה מעריכה יותר מאוזנת את צודקת:)
אני מכירה את קטי כבר המון שנים והיא הסכימה לקבל אותי רק בת 17 בערך.
מעבר לפאן המקצועי קטי הפכה לבת משפחה וחברה אמיתית תומכת ועוזרת היא תמיד שם כשצריך אותה.

גם אני כמוך נגד הערצה. אני זוכרת כשהייתי קטנה קפצתי לבקר בעיר ערוץ הילדים לראות במה מדובר והזדעזעתי לראות כאשר הופיעו היי פייב וילדות/נערות צרחו בהיסטריה שפכו על עצמן ועל פוסטרים מיים ונישקו/ליקקו בתאווה. או שאחותי יום אחד ביקשה ממני להצטרף אליה להופעה של שרית חדד התגובה של המעריצות הייתה היסטרית לא פחות. אני לא חושבת שאי פעם הגבתי כך אני לשחקן/דמות/זמר/וואטאבר. אני מעדיפה לתת את החום ואת ההערכה שלי לאנשי מקצוע שאני באה במגע איתם ובקשר ישיר איתם וכן לחברים וכד'.
מקווה שאנחנו מסונכרנות

giri

New member
תזכורת - סקר

יש רק שמונה תשובות על הסקר!
יאללה, חברים, לא קשה... כלים ומידע->סקר, לבחור תשובה וללחוץ אישור.

למעלה