אני לא בטוחה..
N nadav1232 New member 2/12/05 #21 נצל"ש- אני רוצה להגיד לכם ש... אני כבר אולי קצת פחות מהחופש הגדול פה אבל כולכם ממש אנשים נהדרים!!!, גם כל יום שאני במחשב אני ישר נכנס לפורום כי זה פשוט פורום אדיר וכולכם כל כך נחמדים! נ.ב תודה על שאני לפעמים שואל שאלות ואתם עונים לי!, ובקיצור תודה על הכול! נדב.
נצל"ש- אני רוצה להגיד לכם ש... אני כבר אולי קצת פחות מהחופש הגדול פה אבל כולכם ממש אנשים נהדרים!!!, גם כל יום שאני במחשב אני ישר נכנס לפורום כי זה פשוט פורום אדיר וכולכם כל כך נחמדים! נ.ב תודה על שאני לפעמים שואל שאלות ואתם עונים לי!, ובקיצור תודה על הכול! נדב.
מ מיה סופרסטאר New member 2/12/05 #25 הוא 192 עמודים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1299&msgid=66938699
O orel4400 New member 2/12/05 #32 איזה כיףף לך לא מחצו אותך? טוב אני מעדיפה שימחצו אותי וכל זה העיקר לראות את מיכאל אבל מזה המשקפיים האלה שהוא שם?
איזה כיףף לך לא מחצו אותך? טוב אני מעדיפה שימחצו אותי וכל זה העיקר לראות את מיכאל אבל מזה המשקפיים האלה שהוא שם?
K KiShKooSh New member 2/12/05 #33 חח תאורית המשקפיים../images/Emo3.gif רציני אתם חושבים שמיכאל יצא מהמטריקס וחזר, ולא הודיע לנו ? מטריקס שיק
חח תאורית המשקפיים../images/Emo3.gif רציני אתם חושבים שמיכאל יצא מהמטריקס וחזר, ולא הודיע לנו ? מטריקס שיק
K KiShKooSh New member 2/12/05 #36 ומישהו מוכן לעשות לי טובה../images/Emo3.gif לקחת מאדם את כל חולצות השטיח פיקניק האלו ?
O orel4400 New member 3/12/05 #41 חחח צודקת אם כבר אתה רוצה לשים משקפים שים בכיף אבל לא אמרנו שזה יהיה משקפיים של מטריקס.. כמו של העיוורים שחורות כאלההה
חחח צודקת אם כבר אתה רוצה לשים משקפים שים בכיף אבל לא אמרנו שזה יהיה משקפיים של מטריקס.. כמו של העיוורים שחורות כאלההה
O o r t a l13 New member 2/12/05 #37 חחח קצת בהתחלה.. אבל אני עמדתי בדיוק מאחורי מיכאל והיו כאלה שלטים ענקיים שהסתירו לי קצת את עדי ודון אבל את שירה ומיכאל ראיתי הכי טוב.. חח והוא שם משקפי שמש בקניון.. והיה לא קצת זקן לא שזה מעניין מישהו
חחח קצת בהתחלה.. אבל אני עמדתי בדיוק מאחורי מיכאל והיו כאלה שלטים ענקיים שהסתירו לי קצת את עדי ודון אבל את שירה ומיכאל ראיתי הכי טוב.. חח והוא שם משקפי שמש בקניון.. והיה לא קצת זקן לא שזה מעניין מישהו