סקר חדש, חברים! לכו לענות! ליהי :)
י יוני אביטן New member 1/12/05 #7 ../images/Emo168.gifככה זה תמיד../images/Emo4.gif אבל ראית אותם? ואיך הספר נראה?
O Oshi love Tamir New member 1/12/05 #10 כן ראיתי אותם טוב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gifוהספר... נראה יפה מאוד אם מותר מחר אני אצלם את הכריכה שלו ואשים את התמונה בפורום
כן ראיתי אותם טוב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gifוהספר... נראה יפה מאוד אם מותר מחר אני אצלם את הכריכה שלו ואשים את התמונה בפורום
K KiShKooSh New member 1/12/05 #17 זה ברור... קודם ישווקו את הספר לחנויות(כי אחרי הכל זה דבר רווחי) ולאחר מכן, עוד יחסית הרבה זמן זה יגיע לספריות, ככה זה תמיד
זה ברור... קודם ישווקו את הספר לחנויות(כי אחרי הכל זה דבר רווחי) ולאחר מכן, עוד יחסית הרבה זמן זה יגיע לספריות, ככה זה תמיד
C chen010189 New member 1/12/05 #18 לא - זה לא הולך להגיע לספריות כמו כל ספר שנכתב עד היום על סדרה, כמו לחיי האהבה, יחסית הספר כבר שקע בחנויות... טלנובלה בע"מ, אמ... עדיין לא עבר ת'תקופה לספריות אז עליו אני לאיכולה לדעת. אבל למשל לגעת באושר ולחיי האהבה לא הגיעו לספריות (וגם לא שאינ עוד רואה אותם בחנויות אבל חפיף)
לא - זה לא הולך להגיע לספריות כמו כל ספר שנכתב עד היום על סדרה, כמו לחיי האהבה, יחסית הספר כבר שקע בחנויות... טלנובלה בע"מ, אמ... עדיין לא עבר ת'תקופה לספריות אז עליו אני לאיכולה לדעת. אבל למשל לגעת באושר ולחיי האהבה לא הגיעו לספריות (וגם לא שאינ עוד רואה אותם בחנויות אבל חפיף)
O orel4400 New member 2/12/05 #28 טלנובלה בעמ הגיעה לספריות בספרייה העירונית בלוד... שזה לא הכי משהוו נגיד.. יש שם 4 ספרים של טלנובלה בעמ
טלנובלה בעמ הגיעה לספריות בספרייה העירונית בלוד... שזה לא הכי משהוו נגיד.. יש שם 4 ספרים של טלנובלה בעמ