סקר חדש ומגניב !

shahar blabla

New member
סקר חדש ומגניב !

שניסחנו אני ואביב ביחחחד. כמה כיף. כולכם וכולכן מוזמנים ומוזמנות להצביע, ויהיה כיפחיים. יומיפה שיהיה, אל תשכחו להרשם לפסטידה.

הציטוט הוא אחר וגם חסר משתנה

הציטוט המקורי הוא: גדעון לוי: "אם הייתי פלשתינאי, היית מצטרף לארגון טרור?" אהוד ברק: "אם הייתי בגיל המתאים" מה שמתמיהה וגורם להעלאת גבה הוא שהליכוד לא העז אפילו להשתמש בזה בבחירות 1999...מעניין למה. המשתנה שחסר פה לדעתי, הוא האם אפשר לעזוב את המדינה. כי אם הייתי יכול לעזוב את שטחי הרש"פ סביר להניח שהייתי מעדיף לחיות בירדן, לבנון או איזושהי מדינה אירופאית מוצפת פליטים מאשר לזרוק אבנים על טנקים ולנסות לפגוע בשיירות עם בקבוקי מולטוב... חידה: מי היה מולטוב

doresh shalom

New member
תשובה ../images/Emo41.gif

אם אני לא טועה, מולוטוב היה שר החוץ הסובייטי משנת 1939 עד שנות החמישים.

lior05

New member
..

מולוטוב היה שר החוץ הסובייטי שבין היתר מוכר לכם מהסכם "ריבנטרופ- מולטוב", שנחתם בין גרמניה הנאצית לברית המועצות בשנות השלושים. אבל אני כמעט בטוח שהמולוטוב לא נקרא על שם שר החוץ הסובייטי אלא על שם אח שלו שהמציא את המולטוב.

shahar blabla

New member
נמרוד,

מכיוון שהשאלה בסקר היא באיזו מידה אתה רואה את עצמך מצטרף לאירגון טרור ולא : מה היית עושה במידה והיית פלסיטנאי, לא ראינו לנכון להוסיף אפשרויות כגון " הייתי מעדיף לחיות בירדן ", "להצטרף לאירגון שלום" וכן הלאה. השאלה היא שאלת כן או לא. אם היית מעדיף לחיות בירדן או במדינה אירופאית כלשהי (ולוותר על השאיפות הלאומיות שלך וכו') ולא להיות חבר באירגון טרור, אני משערת שהתשובה היא פשוט לא. לא ? הו, ותודה לגבי הדיוק בציטוט. חיפשנו אותו כמה זמן, ונשנה אתזה בהזדמנות.

eviv

New member
תודה על ההארה

כאמור לך יש זיכרון טוב יותר, תיקנתי והורדתי את אהוד ברק, ובכלל מי צריך אותו? שוב תודה נמרוד, אביב סלע

poofic

New member
רגע

ואם היית בארץ לפני הקמתה אז לא היית מצטרף להגנה????

למעלה