קשה לי לחשוב אובייקטיבית. ואגב- במקרה של ג'ורדן היא אמורה להסתיים. הוא השאיר רישומים, והוראות לגבי איך הוא רוצה שהסדרה תסתיים (והוא הספיק לכתוב חלק מהספר)..
ארבעת הספרים הנוכחיים של שא"ק זה עדיין לא 20 הספרים של כישור הזמן. לקרוא סדרה של 20 ספרים ולדעת שלא יהיה לה סוף, זה לא הייתי מוכן. אבל ארבעה, במיוחד אם אני מקבל מכל עבר המלצות עליהם, אני חושב שהייתי מתחיל ומקווה שימצאו יום אחד סופר צללים שיסיים אותה לפי רשימות שהשאיר הסופר. בכל מקרה, עדיין לא הגענו למצב הזה בשא"ק והבה נקווה שגם לא נגיע
אם לא להגיד מוגזם...כי זה לא שקורה משהו ממש חשוב בערך 7 כרכים...וגם ככה כל הרעים קמים לתחייה וצריך להתחיל להרוג אותם מחדש וחוזר חלילה. ולרמה הזאת מרטין באמת עוד לא הגיע.
אפילו רק השלושה ספרים הראשונים נתנו לי כל כך הרבה הנאה. עלילה מותחת ומפתיע, רעיונות ודמויות נהדרות ומה לא? פשוט חוויה של קריאה... בלי קשר להמשך או לא מבחינתי
1.קודם כל מה הביקורות שיש על הסידרה. 2.כמה מהחברים שלי קראו אותה כך שיכולים להמליץ לי אם לקרוא או לא. 3.כמה ספרים יש כבר בסדרה וכמה עוד מתכוננים לצאת. 4.מה הגיל של הסופר. 5.אם הוא חולה באיזו מחלה שיכולה להאיץ את המוות שלו. יש עוד מלא שאלות שאפשר לשאול ותלוי באיזה ספר מדובר. בכל מקרה כל הדברים שנאמרו לא הרתיעו אותי לקרוא את כישור הזמן וששאו"ק. אומנם עצוב לי שלעולם לא אקרא את הספר האחרון שנכתב בשלמותו ע"י ג'ורדן אבל לפחות הוא השאיר מספיק חומר כדי שברנדון סנדרסון יוכל לכתוב את הספר האחרון. וכולי צפיה לספר הזה ובתקווה שיהיה טוב. ואומנם מעצבן לא לדעת את הסוף אבל אני חושבת שבכל זאת הייתי מתחילה לקרוא סדרות שלא גמורות אם אחת מהשאלות 1-3 יענו בצורה משכנעת.