סקר חדש: הצבע האהוב

Disposable Hero

New member
בקשת המלצה ל- Rush!!

שמעתי את Moving Pictures והתמכרתי מיד... מישהו יכול לכוון אותי הלאה לאלבומים בסגנון האלבום הזה? תודה...

Rudess

New member
זה עניין של טעם

לדעתי MOVING PICTURES הוא הכי טוב אולי זה רעיון טוב למנהל הפורום לעשות סקר מהו האלבום האהוב עליכם של RUSH

זה רעיון מצוין!

אבל אולי יותר טוב שנעשה סקר כזה - מהו הצבע האהוב עליכם? לדעתי כחול הכי טוב.

איך אתה מעז לרדת על כחול???

אתה שחצן, מתנשא ופרובוקטור! למה מי אתה שתדבר על צבעים בכלל? למדת הכשרת צבעים באוניברסיטה? יש לך תואר? לא! אז תשתוק! הרי, כולם יודעים שכחול הכי טוב, וזאת לא דעה, אלא עובדה בשטח.

Yudokolis

New member
כחול באמת מצוינים

הם אפילו חיממו את ג'תרו טאל בהופעה האחרונה בארץ

חחחחח

ההורים שלי היו ומאוד נהנו, משתי הלהקות. אני, לעומת זאת, חשבתי באותה התקופה שג'טרו טול זה הבחור מהציורים של האלבומים האחרונים. סתם. אולי.

Rubycon

New member
../images/Emo45.gif פרמננט ../images/Emo45.gif

מבחינתי ללא הספק הטוב שבאלבומי ראש. התעלות עצמית של ממש.

עמית ע

New member
סקר חדש: הצבע האהוב

תוצאות הסקר הקודם הראו שרוב המצביעים מייחלים לקאמבק של ג'נסיס של שנות ה-70: פיטר גבריאל, סטיב האקט, פיל קולינס, טוני באנקס ומייקל ראת'רפורד. למקום השני הגיעו ג'נטל ג'יאנט (שאגב, היו להקת הופעות טובה בהרבה מג'נסיס). לא מעט אנשים טענו כי תופעת הקאמבק נראית להם פתטית. הסקר החדש, לבקשת טל "רודס" - האלבום האהוב של הטריו הקנדי, מחלוצי הפרוג-מטאל, Rush. הצביעו והשפיעו

cut2

New member
ללא ציניות או הקנטות -

מישהו מהמצביעים עבור האופציה האחרונה מוכן להסביר מה כ"כ פתטי בעיניו בקאמבק של אחת הלהקות שצוינו בסקר? (אני באמת מעוניין לדעת)

יופי של רעיון

והייתי שמח אם יהיו סקרים ממוקדים על להקות חשובות נוספות. מאז ההכרות הראשונה ראש היא הלהקה האהובה עלי, ובחירת האלבום האהוב היתה שאלה קשה שהתשובה עליה השתנתה עם השנים. כיום, לאחר מאות האזנות אני בוחר Moving Pictures כאלבום הטוב ביותר, למרות שאני אוהב יותר את חצאי הדיסקים Hemispheres ו-2112 בפני עצמם. זו בכלל שלישיה קדושה שכדאי מאד להכיר. בקשר לסקר עצמו, תמוה בעיניי הדילוג הגדול מסיגנלס אל פרסטו. עברו מספר שנים והלהקה שינתה כיוון. האלבום הזה הוא החלש ביותר של ראש לטעמי. ובכלל אחרי תמונות זזות קשה להגדיר אותם כמתקדמים (למרות שהם השתבחו והשתפרו מדיסק לדיסק)

עמית ע

New member
הייתי חייב למלא 10 אפשרויות

ככה זה בסקרים של תפוז: 5 או 10 אפשרויות. כיוון שאני לא מכיר את כל האלבומים של ראש (למעשה אני מכיר רק חמישה), נעזרתי באולמיוזיק. שם דווקא שיבחו את פרסטו והגדירו אותו כחזרה לרוק מתקדם.

GeForce 5

New member
פרסטו אכן נחשב טוב...

בתור חובב מושבע של השלישיה הזו, אני חייב לציין שפרסטו הוא אכן מעין חזרה לרוק טוב יותר, מתקדם אני בספק... כמובן שהאלבומים הטובים ביותר הם מהשלישי ועד "מעבירים תמונות"... עכשיו אני אלך לראות מה שמת לנו שם בסקר... נראה לי שאני כבר יודע מה הבחירה שלי (לפחות נכון לתקופה זו... זה משתנה)

אגב

זה "תמונות זזות", "מעבירים תמונות" או "תמונות מרגשות" ? ופרט טריוויה על העטיפה - הצילום נעשה במושב הממשלה באונטריו בקנדה. הוא נבחר כלוקיישן מתאים בגלל שלושת הקשתות ושלושה העמודים התומכים לכל קשת (שמייצגים כמו באלבומים אחרים את שלושת חברי הלהקה). והציור הקידמי של המכשפה נבחר על ידי מעצב העטיפות של ראש hugh syme כיוון שהוא השתתף כנגן אורח בשיר witch hunt. (הוא אגב עיצב את כל אלבומי הלהקה מלבד הראשון ואין לי מושג איך כותבים את שם שלו בעברית
)

שמרית3

New member
ראש בהופעה מיוחדת!!!

ראש יופיעו בהופעה חד פעמית ביחד עם הרולינג סטונס (אתם קוראים נכון) הופעת תרומה לצלחמה בסארס, המופע יתרחש בטורונטו, כך שאתם מוזמנים!

למעלה