סקר חדש - הצביעו והשפיעו !

סנטה

New member
סקר חדש - הצביעו והשפיעו !

כן ...אז אחרי הרבה זמן , הגיע הזמן שתענו על סקר חדש , לא חושבים ?! יופי ! אז ככה ... תוצאות הסקר הקודם :
איזה דיסק של עברי לידר הכי אהבתם ?
22 מצביעים - מלטף ומשקר 23 מצביעים - יותר טוב כלום מכמעט 13 מצביעים - האנשים החדשים 17 מצביעים - אין דיסק אהוב כל הדיסקים טובים ! סה"כ - 75 מצביעים - פששש הרבה !
יותר טוב כלום מכמעט , זכה לרוב הקולות
ונעבור לסקר הבא ... מה הייתם עושים לעברי אם הייתם רואים אותו ברחוב ? הנה הלינק לסקר החדש ! סנטה - שגיא

ומה אם אני אגיד

שכבר ראיתי אותו ברחוב ומה אם אני אגיד שאני יודע בדיוק איפה הוא גר.... ומה אם אני אגיד שאני חושב שכל מה שאני יודע זה מוגזם ולכן אני לא הולך לשם..... אני אגלה כאן את התשובה שלי לסקר... :) כתבתי "תתעלמו בגלל שתתבישו" אבל אני אתעלם לא כי אני אתבייש אלא כי אני חושב שלא שצריך ללכת למפורסמים ברחוב.... זו דעתי האישית תומר :)

ומה אם עוגי יגיד...

וואו, אתה יודע את כל זה? אפשר לגעת בך? ומה אם לא?
נכון. תנו לעברי לחיות!

אור2002

New member
נכון..

אתה צודק! כאילו מה שהוא צריך זה שיתנפלו עליו ברחוב... מקסימום לחייך אליו או להגיד שלום אבל ההתנפלות קצת מוגזמת..:) והקטע של החתימה סתם מציק!

הקטע הוא... ששומדבר משם לא נכון!

בשבילי לפחות... לא הייתי עושה שומדבר משם... או שסתם הייתי עוברת ליידו ומחייכת, או שהייתי באה ומדברת איתו קצת.. לפחות מנסה...
והייתי שואלת אותו שאלות טפשיות, כמו אם הוא זוכר את ההופעה שהייתה בישוב שלי וכאלה...חח..

תשובה לסקר..

הייתי עומד במקום 5 דקות מרוב הלם, והוא כבר היה הולך.. אבל אם לא היתי בהלם(לא הגיוני).. הייתי אומר לו "אפשר לגעת לך..(תמשיכו לבד, סוטים!)"

למעלה