סקר חדש: הדומיננטי

סוף סוף הודעה שלך

שאני גם מבין אותה, וגם מסכים איתה.

מורנא007

New member
../images/Emo45.gif

לכן אני בוחר בכינור, (כמו למשל הכינור של מונקמן בסופר ויולדי
) מאחר ואין כינור כאפשרות עצמאית, אני בוחר ב- "כלי קלאסי אחר".

afon

New member
יאלה

רק פרוגרים יכולים להיות כל כך פלצנים

MajorWinters

New member
שאלה מוזרה ומיותרת לדעתי...

מה זה צריך? אין כזה דבר צריך... יש איזה כלי אני הכי אוהב, אבל אין כזה דבר צריך להיות דומיננטי. ואם ייבחר שקלידים צריכים להיות דומיננטיים- מה זה אומר?

Rudess

New member
גם התגובה שלך מיותרת לדעתי...

כשעושים סקר על אלבום ומחליטים שהוא האלבום שאהוב על X אנשים, אז מה זה אומר? אתה יכול להגיד את זה על כל סקר. דווקא הסקר הוא טוב ומקורי ולא נופל לקטגוריית, הלהקה הכי טובה,האלבום הכי טוב.....

MajorWinters

New member
וגם - הכלי הכי טוב

מה הכלי המועדף, שאלה בסדר גמור. אבל אם אני אשאל "איזה אלבום צריך להחשב כאלבום הכי טוב של..." - אין כזה דבר צריך. מה זה צריך?

cut2

New member
אחת השאלות המיותרות בכל הזמנים

אין שום דמיון לשאלה על אלבום מועדף. זה קצת כמו לשאול "מה התו המועדף עליכם, דו או סי במול?".

kurush

New member
אתה אומר את זה

רק כי קל לנגן אותו על גיטרה אני אומר דו דיאז לנצח.

רועי ו

New member
אולי הבעיה בניסוח

וצריך היה להיות "איזה כלי צריך לדעתך להיות דומיננטי...". וסקרים מסוג זה לא אומרים כלום חוץ מהתפלגות סטטיסטית, שהרי הנושא הנדון (מוזיקה) הוא רב-גוני וסובייקטיבי לחלוטין ואין בשום סקר בנושא טעם כלשהו תשובה נכונה או שגויה. זה רק מראה את התפלגות הדעות של קבוצה מסוימת ולכן כל הוויכוחים בנוגע לסקרים הם מיותרים והכל רלוונטי. ואני חוזר כאן להצעה שהעליתי לפני חודש בערך לגבי סקר האמנים: סקר זה אולי יהיה פחות מלא כי אי-אפשר להעלות את שמות הקלידנים, בסיסטים, מתופפים וכו' שכל אחד יציע כי הרשימה תהיה ארוכה מדי. אבל הסקר כשלעצמו הוא רלוונטי לחלוטין ומעניק לנו אינפורמציה כלשהי לגבי המשתתפים בפורום.

רועי ו

New member
ל - RAMISUN

ההצעה היתה לעשות סקר אמנים: מיהו הקלידן הטוב ביותר (ונוסיף מראש - "לדעתך"), מתופף, גיטריסט וכו'. לגבי האמנים עצמם, אז בקלידן יכולים להיות אמרסון, וויקמן, באנקס, בארדנס... לשיקולך.

afon

New member
איך זה שאין כינור?

כינורות וצ'לואים, זה הדבר הבא בפרוג הויטנאמי!

SMILE 4 NOTHING

New member
לא הבנתי מה הקטע

הרי כל להקה בוחרת להתמקד בסגנון שונה אז מן הסתם הכלי המוביל יהיה שונה. וגם לא תמיד יש כלי מוביל...

למעלה