סקר חדש דנדש

סקר חדש דנדש ../images/Emo9.gif

אז ככה. ישבתי ושמעתי לפני כמה ימים הקלטה של עיבודים מבית שמואל, הגעתי למסקנה שחבל שיהודית לא יכולה להכניס (כמעט) את כל השירים שלה לפלייליסט. הנה לפניכם הפלייליסט של "עיר קטנה" : הפנים שבפנים כשתבוא אהבה תמונה איזו מין ילדה שוב מתחלפת העונה עד קצה המסלול דרך המשי באהבתנו לקחת את ידי בידך הצריף ציפייה לאושר האיש ההוא שבתות וחגים לא טוב היות האדם לבדו בשעה שאחרי הלילה געגוע עיר קטנה סוף לסיפור מילה טובה ארבע לפנות בוקר רחבת הריקודים באה מאהבה יש גם את הנספחים שהם : אהבה יומיומית, שיר ללא שם, נעמיד פני יתומים, את עושה אותי אמא, סליחות, הילדה הכי יפה בגן וכו'. אז השאלה בעצם היא : מה הייתם מחזירים לפלייליסט של ההופעה (מהופעות ישנות שראיתם/שמעתם/וואטאבר)? באיזה ביצוע? (אקוסטי או עם הלהקה) מה הייתם מוציאים מהפלייליסט? ומה השיר לדעתכם שאי אפשר לנהל הופעה שלמה בלעדיו? :) שיהיה המשך שבוע נפלא לכולם.

YA2007

New member
וואו, זה יהיה ארוך ../images/Emo9.gif

1. הייתי מכניס לפלייליסט את "אני משם". יצא לי לשמוע בהופעה רק את הביצוע עם נגני "ומאוד לא פשוט לחכות" (צוף פילוסוף, עדי רנרט, קובי אייזנמן וכו'). אבל אין מצב שהשיר הזה יכנס...
2. נראה לי שאפשר לוותר על "דרך המשי"
3. אי אפשר לוותר על "באה מאהבה", בשום צורה. אני יודע שיש כאן כאלה שסולדים ממנו, אבל בכל זאת- "בכל הופעה, עם כל קהל, בכל סיטואציה", כמו שיהודית אמרה בראיון, השיר הזה משכר אותה ואת הקהל. ויאללה שיגיע כבר מוצ'ש
חג שמח

אושRתי

New member
עונההההההההה

מה שחסר לדעתי- עכשיו הכל בסדר, צא מזה (שיר מחווה לאריק איינשטיין) ומה שהמופע לא יכול להתקיים בלעדיו - כמובן שהילדה הכי יפה בגן
(אפילו דאגו לעשות לה איקון בתפוז

עונה

טוב אז אני חושבת שממש לא יכולה להתקיים הופעה בלי "לקחת"! וגם בלי "באה מאהבה"... אני אישית הייתי מוציאה את "רחבת הריקודים" שיצא מכל החורים! וגם על "את עושה אותי אמא" הייתי מוותרת בכיף! הייתי מחזירה את "בך לא נוגע", שלדעתי היה הרבה יותר כיפי לפתיחת הופעה מאשר "הפנים שבפנים".. ואם כבר מדברים על זה אז אני באמת לא מבינה איך היא לא הכניסה את "בודהה"! ואחרי כל הטענות- אין כמו הופעה של יודית!!

ToMeTiN

New member
בחירותיי

להחזיר לפלייליסט את "אגדת אופליה" בביצוע עם הפילהרמונית:) להוציא מהפלייליסט את "שיר ללא שם" ואי אפשר בלי "הילדה הכי יפה בגן" נכון לעכשיו אני מוכנה לשמוע כל שיר בהופעה רק שתגיע לפה... בעצם, בכל זמן אני מוכנה לשמוע כל שיר שתשיר:)

darling2

New member
../images/Emo192.gif

מה הייתם מחזירים לפלייליסט של ההופעה (מהופעות ישנות שראיתם/שמעתם/וואטאבר)? וידוי
!! יצא לי לראות בהופעה וזה פשוט מדהים! מה הייתם מוציאים מהפלייליסט? לא להוציא! רק להוסיף!
לא מצליחה לחשוב על איזה שיר לוותר.. ומה השיר לדעתכם שאי אפשר לנהל הופעה שלמה בלעדיו? "באה מאהבה"

אני ../images/Emo9.gif

מה הייתם מחזירים לפלייליסט של ההופעה (מהופעות ישנות שראיתם/שמעתם/וואטאבר)? "טיול בשדירה"!!! באיזה ביצוע? (אקוסטי או עם הלהקה) עם צוף פילוסוף וקובי אייזנמן מהסיבוב של "ומאוד לא פשוט לחכות". מה הייתם מוציאים מהפלייליסט? כמו שיאיר אמר - קצת נמאס לי מ"דרך המשי", הוא קצת יותר מידי ארוך, למרות שה"אוווווו" בסוף תמיד מדהים. ומה השיר לדעתכם שאי אפשר לנהל הופעה שלמה בלעדיו? "בוא לריו", ללא ספק. איך אפשר בלי הבטחה ללשיר ולרקוד עד אור הבוקר? אגב, שמעתי את השיר הזה היום בנגן, ומכל הפלייליסט העשירה שיש לי (2600 שירים פלוס מינוס), זה השיר היחיד שעודד אותי היום.

פעם ראשונה שאני פה, אבל בכל זאת מרשה לעצמי

ההופעה מדהימה, לא הייתי משנה כלום, אבל בכל זאת, אם כבר. הייתי מוסיף את ברנגי וגיטאן ואת "בשביל זה" כמו שהיה במופע געגוע. הייתי מוסיף את כל השירים מעיר קטנה שלא בהופעה. הייתי מחליף אולי את תמונה בלמחרת. ומוסיף אולי עוד קצת שירים מממאוד לא פשוט לחכות. והייתי מוסיף גם קצת שירים משם. ואולי את "שירה" מבאה מאהבה. בקיצור הייתי מוסיף אולי את כל השירים של יהודית שקיימים, אבל בטח המופע יהיה בערך 30 שעות, אז זאת בעיה. המופע כמו שהוא עכשיו מספיק מושלם כמו עכשיו, לא צריך בעצם כלום.

למעלה