השנה הייתה מעולה לדעתי.
שוב הוכח שאלו הנשים ששולטות במוזיקה בעולם, לעומת מחנה כריסבראוןאשרני-יו וכו' שפשוט הלכו לאיבוד בין נעלי העקב הענקיות.
דברים שאהבתי -
טיילור סוויפט - אהבתי את ההתפתחות שעברה טיילור סוויפט, ונראה אגב שאני היחיד ששמתי לב אליה.
משהו בסאונד ובמילים שלה התבגר, אלו אותם נושאים, סבבה, אבל היא יודעת בדיוק מה להגיד ואיך כדי שה תמיד יבוא בטוב ולא ישעמם. זה לא מרגיש כמו רי-פיט.
ריאהנה - המלכה שלי כמובן, שכל שיר שלה נהיה להיט.
בדיוק כמו שצפיתי, TTT יהיה תחילת דרכה של ריאהנה כאמנית יותר אפלה, יותר אדג'ית, שעוצרת שנייה מלשלוף מהכיס להיטים ענקיים שוברי שיאים וכובשי פסגות, ומתחילה להגיד מה שהיא רוצה.
U הוא אלבום ענק, ריאהנה לקחה את עצמה למשהו שמאוד מתקרב לרמה של ג'יי-זי וקנייה ווסט, ואני לא אתפלא אם היא תעשה איתם דברים ענקיים בעתיד.
וכמובן יש את העניין הקבוע אצל ריאהנה - עבודה קשה, התמדה, כח רצון, אומץ, תשוקה למוזיקה, והשתפרות אין סופית.
ניקי מינאג' - אני מת על ניקי מינאג'. היא מאוד קיצונית, תיאטרלית אולי הייתי אומר, מינית, צעקנית, ופרובוקטיבית.
נכון היא שיחררה הרבה סינגלים, אבל אל תשכחו שמתוכם יצאו שניים מלהיטי השנה הזאת.
אז נכון עכשיו היא מתמקדת בכל התחפושות, הלהיטים, המגזינים, השיער, האיפור, וכל השיט. אבל טיפש מי שלא יבין שמדובר כאן בראפרית ענקית בטירוף ומשוררת מחוננת.
אני חושב שכשניקי תחזור קצת לאוניקה שגדלה בקווינס, היא תבין מה היא צריכה לעשות.
אבל בסה"כ אני שמח שיש כאן אמנית חדשה יחסית שנשארת בשטח.
ברונו מארס - בגדול אני לא סובל אותו, בקטן אהבתי את השיר החדש שלו locked out of heaven. במיוחד את הפיזמון.
קלי קלארקסון - אהבתי את catch my breath מאוד. יש לה הרבה מה להגיד לדעתי.
מה לא אהבתי -
וואן דיירקשן - אז יש להם שיר או שניים שאני אוהב, כי אני הכי אוהב פופ טראש.
אבל בגדול, די, סתמו ת'פה, באמת, די.
באלבום הבא שלהם הם יצטרכו קלטת סקס כדי שמשהו יצליח להם, אני מקווה שהם ייצאו מהארון קודם, או לפחות יודו שהם שפחות המין של סיימון קאוול.
די לא, באמת, הם כל כך מטופשים, מעצבנים, ולא קשורים לכלום.
אני מבין שהם צריכים להיות להקת פופ טראשית ורדודה, שזה הז'אנר, וזה בסדר, אבל משהו בפרצופים המפגרים שלהם, ובקולות רקע המביכים שלהם, פשוט לא בא לי טוב.
אה והם לא אמורים להיות מגה- חתיכים? אולי אחד יש שם.
קלי רולאנד - די מאמי, את לא תהיי ביונסה, לא משנה עם מי תנסי לשתף פעולה, ולא משנה כמה זנותית תהיי. יש לך מספיק כסף ל500 שנים הבאות בערך, תעזבי אותנו באמאשלך.
כריס בראון - תפסתי ממנו מישהו רציני, לא ערס מגעיל כמו אשר או ני-יו, ציפיתי ממנו ליותר מבחינה מוזיקלית, איכזב אותי.