סקר חדש בפורום!

Music Man XD

New member
אני לא כל כך מבין

את החלוקה הזו שתמיד עושים ל"שנה טובה" או "שנה חלשה" מבחינת מוזיקה.
בכל שנה יש המון דברים טובים, והמון דברים פחות טובים. פשוט צריך למצוא אותם.

אני מתכוון לסכם את השנה איכשהו, כנראה ברשימת אלבומים שעשו לי את השנה (חלק מ-2012, חלק לא).
קניתי אלבומים מעולים שיצאו ב-2012, ולכן השנה הזו הייתה טובה מוזיקלית מבחינתי!

אתה כל כך לא מתחבר לדירוגים\חלוקות\החלטות

ברור שבכל שנה יש טוב יותר ופחות, אבל השאלה שעולה כאן מבקשת להסתכל על המכלול.

Music Man XD

New member
כשההחלטות הן שלי - זה בהחלט נושא כאוב

קשה לי לדרג מוזיקה, לא אוהב את זה בכלל. אבל אני מתעניין מאוד ברשימות ובדירוגים של אחרים, מת על דצמבר כי יש בו המון המון המון דירוגים של מגזינים (
) ושל גולשי תפוז.

אני הכי מחכה לדירוג של Pitchfork, כי הוא תמיד סופר מושקע ומעניין. הוא גם מפורסם בד"כ בהדרגה וזה הופך את כל החוויה להרבה יותר כיפית

בחזרה לנושא - קשה לי להסתכל על מכלול כי לא שמעתי את כל מה שיצא השנה, אפילו לא קרוב. אני רק יודע שבכל שנה אני מוצא דברים שאני אוהב מאוד.

ערן1987

New member
פיצ'פורק

מה שאותי תמיד מעצבן במצעדים האלה זה ש-95% מהאלבומים המדורגים האלה הם אלבומי אינדי של פוצים ברובם כי המדרגים הם חבר'ה מא-גניבים שלא שומעים מיינסטרים.

ערן1987

New member
זה לא רק עכשיו, זה תמיד ככה

זה מעצבן. אני לא אומר שאלה לא אלבומים איכותיים אבל זה מרגיש כאילו הם רצים להיות איכותיים אז הם בוחרים אלבומים בעלי שם איכותי.

נו, היפסטרים בקיצר

Music Man XD

New member
זה לא בהכרח ככה.

יש רשימות שבהן זה מאולץ אבל יש הרבה רשימות אותנטיות.
אני לא חושב שצריך להכין רשימה עם כל מיני מגבלות כמו "זה מיינסטרים מידיי" או "צריך שיהיה איזון בין מיינסטרים לשוליים". צריך פשוט לאגד את האלבומים הטובים ביותר, בלי לחשוב על שיקולים אחרים.

ערן1987

New member
אני גם לא חושב שצריך להכין מגבלות כאלה

אבל זה תמיד מרגיש לי שהרשימות האלה הן להיפסטרים בלבד.

ערן1987

New member
ברור שבכל שנה יש דברים טובים יותר ופחות

זה ככה בכל תחום. כמובן שהכל זה עניין של מקריות וכו', אבל ככה זה עובד לדעתי בסיכומי שנה - השאלה מה היה יותר בשנה ספציפית.

Music Man XD

New member
קצת קשה לענות על השאלה הזו

ברמה הזו, לא? אני רק יודע שנהניתי מכמה אלבומים מעולים שיצאו השנה, וזה מספיק כדי להפוך אותה לטובה מבחינתי

כמובן שכל שנה שבה ג'ואנה ניוסום משחררת לאוויר העולם מוזיקה חדשה נחשבת כשנה טובה בהרבה לאנושות כולה (ירידות חדות במדדי העוני, האלימות והשחיתות), אבל את זה כבר כולם יודעים אז לא הרגשתי צורך לציין זאת קודם.

Rud3 Boi

New member
השנה הייתה מעולה לדעתי.

שוב הוכח שאלו הנשים ששולטות במוזיקה בעולם, לעומת מחנה כריסבראוןאשרני-יו וכו' שפשוט הלכו לאיבוד בין נעלי העקב הענקיות.

דברים שאהבתי -

טיילור סוויפט - אהבתי את ההתפתחות שעברה טיילור סוויפט, ונראה אגב שאני היחיד ששמתי לב אליה.
משהו בסאונד ובמילים שלה התבגר, אלו אותם נושאים, סבבה, אבל היא יודעת בדיוק מה להגיד ואיך כדי שה תמיד יבוא בטוב ולא ישעמם. זה לא מרגיש כמו רי-פיט.

ריאהנה - המלכה שלי כמובן, שכל שיר שלה נהיה להיט.
בדיוק כמו שצפיתי, TTT יהיה תחילת דרכה של ריאהנה כאמנית יותר אפלה, יותר אדג'ית, שעוצרת שנייה מלשלוף מהכיס להיטים ענקיים שוברי שיאים וכובשי פסגות, ומתחילה להגיד מה שהיא רוצה.
U הוא אלבום ענק, ריאהנה לקחה את עצמה למשהו שמאוד מתקרב לרמה של ג'יי-זי וקנייה ווסט, ואני לא אתפלא אם היא תעשה איתם דברים ענקיים בעתיד.
וכמובן יש את העניין הקבוע אצל ריאהנה - עבודה קשה, התמדה, כח רצון, אומץ, תשוקה למוזיקה, והשתפרות אין סופית.

ניקי מינאג' - אני מת על ניקי מינאג'. היא מאוד קיצונית, תיאטרלית אולי הייתי אומר, מינית, צעקנית, ופרובוקטיבית.
נכון היא שיחררה הרבה סינגלים, אבל אל תשכחו שמתוכם יצאו שניים מלהיטי השנה הזאת.
אז נכון עכשיו היא מתמקדת בכל התחפושות, הלהיטים, המגזינים, השיער, האיפור, וכל השיט. אבל טיפש מי שלא יבין שמדובר כאן בראפרית ענקית בטירוף ומשוררת מחוננת.
אני חושב שכשניקי תחזור קצת לאוניקה שגדלה בקווינס, היא תבין מה היא צריכה לעשות.
אבל בסה"כ אני שמח שיש כאן אמנית חדשה יחסית שנשארת בשטח.

ברונו מארס - בגדול אני לא סובל אותו, בקטן אהבתי את השיר החדש שלו locked out of heaven. במיוחד את הפיזמון.

קלי קלארקסון - אהבתי את catch my breath מאוד. יש לה הרבה מה להגיד לדעתי.

מה לא אהבתי -

וואן דיירקשן -
אז יש להם שיר או שניים שאני אוהב, כי אני הכי אוהב פופ טראש.
אבל בגדול, די, סתמו ת'פה, באמת, די.
באלבום הבא שלהם הם יצטרכו קלטת סקס כדי שמשהו יצליח להם, אני מקווה שהם ייצאו מהארון קודם, או לפחות יודו שהם שפחות המין של סיימון קאוול.
די לא, באמת, הם כל כך מטופשים, מעצבנים, ולא קשורים לכלום.
אני מבין שהם צריכים להיות להקת פופ טראשית ורדודה, שזה הז'אנר, וזה בסדר, אבל משהו בפרצופים המפגרים שלהם, ובקולות רקע המביכים שלהם, פשוט לא בא לי טוב.
אה והם לא אמורים להיות מגה- חתיכים? אולי אחד יש שם.

קלי רולאנד - די מאמי, את לא תהיי ביונסה, לא משנה עם מי תנסי לשתף פעולה, ולא משנה כמה זנותית תהיי. יש לך מספיק כסף ל500 שנים הבאות בערך, תעזבי אותנו באמאשלך.

כריס בראון - תפסתי ממנו מישהו רציני, לא ערס מגעיל כמו אשר או ני-יו, ציפיתי ממנו ליותר מבחינה מוזיקלית, איכזב אותי.

ערן1987

New member
עוד לא שמעתי את החדש של טיילור

ואני באמת צריך לעשות את זה, בעיקר כי אהבתי את 2 הסינגלים שיצאו ממנו עד כה. זה יקרה בקרוב אני מקווה.

הרגת אותי עם מה שכתבת על וואן דיירקשן!
אני ממליץ לך להיזהר מהמעריצות שלהן, כשכתבתי ביקורת שלילית על הסינגל האחרון שלהם הן הפציצו את האתר ואת הפייסבוק בתגובות נאצה חחח.. אותי זה הצחיק

לגבי כריס בראון, אני חושב שאולי הוא לא באמת כישרוני כמו שהוא נראה. כן, אתה יודע לרקוד ולשיר - אבל זה לא מבטיח לך שירים טובים.

אבישי ר

New member
יש לכריס הברקות,אבל זה נדיר מאוד.

"I Can Transform Ya" זה השיר הכי טוב שלו. "Open Road (I Love Her)" זה שיר שהיה צריך להיכנס לאלבום האחרון והמעפן שלו, ולא עבר סינון, שבאמת יכל להציל את האלבום מנוראי, לפחות נוראי. חבל.

אגב, הוא הוציא את האלבום לפני 6 חודשים (לא זוכר בדיוק) ועוד 4 חודשים הוא משחרר אלבום חדש.

........................................................

ערן1987

New member
בחרתי בשנה בינונית

כי אני לא מרגיש שהייתה השנה יותר מדי מוסיקה שתימשך לשנים הקרובות, כלומר כזו שאוכל להגיד בעוד כמה שנים "וואו, 2012 הייתה שנה מעולה!".

כן, היו כמה להיטים מעולים (WAY של פא, STIUTK של גוטייה, היהלומים של ריהאנה ואפילו WFL שהיה חזק בתחילת 2012 עוד) אבל בסה"כ לא היה מלהיב במיוחד.

והיה גם ג'סטין ביבר/וואן דיירקשן חדש. איכס.

Where Have You Been ודיימונדז של ריהאנה

מהסינגלים הטובים שיצאו השנה, במיוחד WHYB שיותר טוב מכל סינגל דאנס מצליח שיצא ב- 2011, אולי חוץ מ- S&M של ריהאנה עצמה.

ערן1987

New member
גם WHYB היה מעולה

אני עדיין מעדיף את WFL, אני חושב שהוא השיר הכי טוב של ריהאנה EVER! (כשמאחוריו, לא רחוק, שיר המטרייה, GGGB [השיר], ריהאב ואולי גם היהלומים).

The Trinity: Man Down, S&M & Russian Roulette

או Cold Case Love. זה לא כל כך חד משמעי דרך אגב.
כל כך הרבה שירים מצוינים בכל כך קצת זמן.

ערן1987

New member
אני יכול להבין את האהבה ל-S&M, אבל אני

חושב ש-MD הוא מאוד סתמי גם אם יש לו טקסט טוב. RR חמוד, לא מעבר

למעלה