הצבעתי ''בינונית'' וההסבר שלי:
שנה עם סיגלים גרועים ואחלה אלבומים. לא בטוח עד כמה אני אקח את המוזיקה שאהבתי יחד איתי בשנים הבאות אבל בסך הכל די נהניתי.
היו תקופות משעממות מאוד ותקופות חזקות יותר (במיוחד ספטמבר - עד עכשיו).
השנה נכנס הטרנד של הפופ הרך, הקאנטרי והאלטרנטיבי (נקרא לזה ככה) יותר חזק עם אמנים כמו לנה דל ריי וגוטייה (עם Somebody That I Used to Know) וגם להקות כמו fun. (עם We Are Young), כמו כן גם טיילור סוויפט נכנסה חזק יותר השנה, וזה לא ממש כוס התה שלי. לרוב הסינגלים והלהיטים הגדולים שיצאו השנה לגמרי לא התחברתי.
גם השנה הדאנס-פופ הטראשי המשיך להכות גלים וחבל שהעולם לא פותח את הראש ומתקדם למשהו יותר מעניין ומתקדם. אפילו ריהאנה מלכת הטרנדים התייאשה ועשתה אלבום שהוא ברובו בלדות ו- R&B אלקטרוני כזה, עדיין מיינסטרים מובהק אבל לא משהו שרגילים לשמוע ביום יום ברדיו.
אני מקווה ש- 2013 תהיה יותר מעניינת ואני מאוד מחכה לשמוע את האלבום של גאגא למרות שאין לי ממש הרגשה טובה לגביו ולגבי ההצלחה שלה השנה.
כמו שאמרתי בהתחלה, יצאו אחלה אלבומים השנה ובעיקר בתקופה האחרונה לכריסטינה, אלישיה קיז, ריהאנה שהביאה אחלה ''אלבום שנתי'', נלי פורטדו שנכשלה (אבל אז מה?), פינק, מרינה והיהלומים כמובן (עשתה לי את החצי הראשון של השנה), גוסיפ, לנה דל ריי ועוד כמה אלבומים נשכחים מתחילת-אמצע שנה שאחזור אליהם לפני המצעד השנתי שאכין.