סקר חדש בפורום

בינתיים ענו על הסקר 7 אנשים....

והתוצאות הן: 3 42.86% אהבה 1 14.29% לימודים אקדמיים 0 0.00% כסף 1 14.29% קריירה 1 14.29% בריאות (נפשית או פיסית) 1 14.29% שיפור יכולות מסויימות (למשל: ללמוד ספרדית, לנגן על פסנתר, להשתפר באומנות הלחימה שאני לומד/ת וכו`) 0 0.00% אחר (מוזמנים לפרט בפורום) האם כבר עניתם?

יעל :-)

New member
הממ... מעניין

כשראיתי אהבה ישר חשבתי על זוגיות, אהבה למישהו אחר. לא העלתי בכלל את שאר האופציות הנלוות. ושאלה... האם "לימודים אקדמיים" לא יכול להכלל בתוך "שיפור יכולות מסויימות"? לפי הדוגמאות של שיפור יכולות מסויימות זה היה נראה לי גם מתאים, אבל מצד שני הלימודים שלי הם לא לימודים אקדמיים, אז אני לא מבינה בזה.

יעל :-)

New member
כן

אני לומדת במקום שהוא לא אוניברסיטה ולא מכללה, ולכן הוא נקרא בית ספר. פשוט לא מקבלים תואר. זה לא כזה עניין גדול אבל כבר שאלתי אז אני אסביר את עצמי. בסקר יש אופציה של "לימודים אקדמיים" ובנוסף "שיפור יכולות מסויימות (למשל: ללמוד ספרדית, לנגן על פסנתר, להשתפר באומנות הלחימה שאני לומד/ת וכו`)". אני בחרתי "לימודים אקדמיים" בסקר, כי הלימודים חשובים לי כרגע וזו היתה האופציה הקרובה (למרות התואר שלא יהיה לי). אבל מצד שני, אני גם לומדת בשביל לשפר יכולות מסויימות (למשל, שיפור היכולות שלי בתחום הגרפיקה, העיצוב ועוד). אז רק תהיתי האם יש הבדל? והאם לימודים אקדמיים לא יכול להכלל כחלק משיפור היכולות שלי במובן מסויים?

עכשיו הבנתי ../images/Emo45.gif

נראה לי שזה תלוי בך באיזה משתנה לבחור - "לימודים אקדמאיים" או "שיפור יכולות מסויימות". מה שאת לומדת יותר מתקשר לי (באופן אישי) ללימודים אקדמאיים. וכמובן, שבלימודים אקדמאים משפרים יכולות מסויימות. אני חושבת שאפשר להגדיר את הבית ספר, שבו את לומדת בתור מוסד אקדמאי בשביל הסקר

אני מתלבטת, גם אתמול התלבטתי

מצד אחד, קריירה, מצד אחר, מה הכוונה בלהתקדם ב"אהבה". כי מול הבן זוג הדבר היחיד שאני יכולה להתקדם זה לעבור לגור איתו, וזה לא להתקדם באהבה אלא במחוייבוית שלנו. אז.. קריירה? שיהיה. טוב, כנראה לא היתה התלבטות וזה נבע מחוסר הבנת המשמעות של "אהבה" מבחינתי ומבחינת איך אני רואה את עתידי

למעלה