סקר חדש בפורום

סקר חדש בפורום ../images/Emo42.gif

ולהלן תוצאות הסקר הקודם: עם כמה אנשים שכבת (מגע מיני כלשהו!)? מס' מצביעים אחוזי הצבעה תשובה 4 9.52% אף אחד... 19 45.24% 1-5 6 14.29% 6-10 6 14.29% 11-20 3 7.14% 21-40 0 0.00% 41-60 1 2.38% 61-80 3 7.14% יותר מ-80... 0 0.00% אחר. פרטים בפורום
סה"כ קולות: 42 וואו, תוצאות מעניינות...

אתן מוזמנות להצביע ולהשפיע ../images/Emo124.gif

אל הסקר
וגם להגיב כאן ולפרט, בנוסף להצבעה שלכן... והשאלה הפעם: האם השתעשעת עם אישה?

הצבעתי, ואני אפרט

במשך שנתיים היו לי 3 מערכות יחסים עם נשים, ועד עכשיו הן היו המערכות יחסים היחידות הרציניות שהיו לי. אני לא נמשכת כל כך לגברים. נכון לעכשיו יש פרטנר מקסים שהוא חבר ממש טוב שלי ואנחנו מתנסים ביחד פעם ראשונה. זה חיובי. סביר להניח שאת חיי אני אחיה עם אשה, והמשפחה שלי תיהיה משפחה של שתי אמהות
וילדים כמובן!

ארטימיס

New member
אני אישית..

נמשכת לבחורות מזה 5 שנים נדמה לי.. עד כה התנשקתי עם בחורה 1 (שהיא במקרה גם החברה הכי טובה שלי). לא היה כלום חוץ מנשיקה + ליטופים פה ושם.. אבל לא משהו רציני (לצערי). נראה מה יהייה הלאה.. משיכה ללא ספק קיימת..

ארטימיס

New member
אה ואגב!!

אם אתן תוהות מיהן הבחורות בתמונה אז לא.. זאת לא אני וחברה שלי :)) סתם צירפתי את התמונה

ע ו ל ם

New member
הן חמודות..

אבל רואים בתמונה וזה מעניין.. שהנשיקה היא "שטוחה" כזאת.. קצת מרוחקת, עם חיוך טיפשי.. הססנית.. לעומת בן ובת, שהנשיקה היא אחרת.. מלאת שפתיים ולשון שמהר מהר משתרבבת.. מדוע בין אותו בני המין.. המציאות היא הפוכה?

ארטימיס

New member
../images/Emo108.gif פסט :)) כנסי רגע

זה לא קשור.... ספציפית בתמונה הזו הנשיקה באמת נראת שטוחה :/ לי ולחברה שלי לא הייתה נשיקה כזו! ממש לא חח :) הנשיקה הייתה מטריפהההההה!! לוהטת ומחרמנת ביותר! :)) זה לא קשור לזה שהן בחורות.. לא אצל כל זוג בחורות הנשיקה נראת ככה ( חלילה:/ )

ע ו ל ם

New member
לדעתי כך רוב הנשיקות בין בני

אותו המין.. נהדר שלך ולחברתך הייתה נשיקה נהדרת
.. (וכך צריך להיות בין כל הנשיקות בין בני אותו המין..)
אך לדעתי, יותר תאווה וטירוף ניתן למצוא בין בני מין שונים..

דנטל

New member
זו בסך הכל תמונה לצלם מועדונים

ובגלל זה נראה מעפן. וון איט לוקס ליי א דאק, אנד ווקס לייק א דאק... איטס א פאקינג דאק.

סיון 1 23

New member
הייתי...

הייתי עם 2 בנות. אחת חברה מאוד טובה שלי וזאת הייתה רק נשיקה... בשביל הניסיון... בשביל להתנשק עם בת. ואחרת בסילווסטר... התמזמזנו קצת... הורידה חזייה... אבל לא רציני בכלל. גם אין לי שום נטייה לבנות. זה היה סתמי. אני לא רואה רע בלהיות עם בנות... אבל אני רוצה קשרים וכאלה עם בנים... למרות שיש בנות שאני דיי נמשכת אליהן.

מה הלוואי עלייך?

לא להמשך לבנות? גם אני נמשכת לבנות קצת. חיה עם גבר. חיה די בשלום עם עצמי. גם ככה אני לא יכולה לצאת עם כל הגברים בעולם (וגם לא הכי רוצה). אז גם עם בנות לא...

למעלה